LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.660
Dobar dan.![]()
zdravo Kovac.....i Zorice.....i Lavice....i Joco.....i avansiram za sve koji dodju hahahahaha
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobar dan.![]()
zdravo Kovac.....i Zorice.....i Lavice....i Joco.....i avansiram za sve koji dodju hahahahaha

Dobar dan.![]()

jeste....tvoj zet hahahhaha

Jel zna neko za cenu jacobovih stenaca?
Hoce poznanica da uzme![]()
Dobro jutro...
Sinusi su mi u haosu![]()
Nego, vidiš li onog pametnjakovića što traži Jack Russela?
Još nam samo ti, Lavice, fališ da intervenišeš, pa smo kompletne. 
Nije napisao na temi. Ali tu je kontakt.
Joj, a meni grlo i dalje.Nego, vidiš li onog pametnjakovića što traži Jack Russela?
![]()

Nije napisao na temi. Ali tu je kontakt.
Joj, a meni grlo i dalje.Nego, vidiš li onog pametnjakovića što traži Jack Russela?
![]()
nego ja da ne pravim problem,
sve ste mu rekle, a nasla sam jedan oglas kao prodaju jack russela
Nego nesto mi se cini
Mozda i gresim
Jel to jocika dobila na poklon doru, ili je kupila?
Ma mene grlo ne boli ni malo i kako dan odmice sve mi je lakse ali ujutro kad se probudim uzas.Jedino sto sam izgubila dobar glas
Ma ja sve pomisljam nije to lose dobijes ga na poklon a posto mu je cena od 500-800 das ga za 400 i milina![]()
Ima u tome logike...
Tako nešto, da stvar bude još gora, rezonuje i mimi's dad, kaže, šta će ti ženka ako nećeš da je pariš, a nema šanse da bi iskeširao psa, makar i neke "jeftinije" rase.
A dobar glas će da ti se vrati, samo ti izdubi rotkvu. 
Ma primetila sam temunego ja da ne pravim problem,
sve ste mu rekle, a nasla sam jedan oglas kao prodaju jack russela
Al mozes ti ta mu okacis cisto da se informise, niko mu to nece pokloniti, pre ce da prodaju
Sta bre ljudi sve nadju sve neke skupe rase da im poklone![]()
Ili kad traže popust a sama nega košta koliko bi oni bili spremni da plate a azili puni prelepih mešanaca!Nego nesto mi se cini
Mozda i gresim
Jel to jocika dobila na poklon doru, ili je kupila?

Ja sam moju dobila na poklon,istina i to od coveka koji poznaje nase dobre prijatelje.Oni su mu pricali da mi obozavamo tu rasu i cim je imao stence rekao im je da biraju jedno za nas.A njoj debeljanki upala kasika u med kunem vam se
Ma ja sve pomisljam nije to lose dobijes ga na poklon a posto mu je cena od 500-800 das ga za 400 i milina![]()
Ima u tome logike...
Tako nešto, da stvar bude još gora, rezonuje i mimi's dad, kaže, šta će ti ženka ako nećeš da je pariš, a nema šanse da bi iskeširao psa, makar i neke "jeftinije" rase.
Ovako, imamo mačka i mirna mi glava.
A dobar glas će da ti se vrati, samo ti izdubi rotkvu.
Pa u tome je i stvar, da su jeftine, kupili bi ih.Ili kad traže popust a sama nega košta koliko bi oni bili spremni da plate a azili puni prelepih mešanaca!
Neko je kupio, sad, da li tata ili Nenad, nsam više sigurna.
E pa, dame, pozdravljam vas, idemo da se uzmemo iz vrtića (ni vaspitačice joj ne daju da spava tamo) pa onda malo da proskitamo pre posla.![]()

Mileva mene vrbuje za jednu malinoicu otkako sam došla na forum i majke mi, čitajući sam se zaljubila u njih, i prihvatiću poklon kad budem imala uslove.Mislim, ogradu i kućicu, za ostalo ćemo lako, stalno radimo trihinoskopiju pa ima mesa a prodajem i granule koje čak i mačke vole, i kuvam i ovako i onako... I, bre, gaji ovaj moj muž svinje i ćurke a stric piliće, ima i mesa i kostiju i za supice i čorbice...
Sad stvarno odoh!
al ja pokusavam da zavrbujem vazduhplovnog a ukoliko ja ne uspem cu ga prepustim na Milevu 

mi smo ocekivali vece.
Ja sam moju dobila na poklon,istina i to od coveka koji poznaje nase dobre prijatelje.Oni su mu pricali da mi obozavamo tu rasu i cim je imao stence rekao im je da biraju jedno za nas.A njoj debeljanki upala kasika u med kunem vam se