Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro jutro :) :kafa::kafa:

I ovde je neki sneg.....čudno izgleda po dvorištu ležeći tako negde-negde......redak a krupan i nekako kao grudvica.....stoji tako raštrkan po kamenu...stoji i čeka da ga vidim....on beo a kamen taman...kao da je istrunjenim stiroporom prekriven...kao prah šećer preko tamnog kolača.....neobično lepo.....

A ovo je od mene cvece:

Gladiole20095482.jpg

Seoska socijalna pomoć
Domaćin sa najviše zaliha kukuruza, pšenice, drva za ogrev i sličnih dobara od koga se bez njegovog znanja snadbeva njegov komšiluk.

Radoje: I bre nestade mi kukuruza nemam čime svinje da nahranim... Ženo ustani sutra ujutro oko 2 sata i idi u ambar komšije Milojka da nam doneseš nešto kukuruza. Ako te uhvati baš me briga, snađi se plati mu u naturi ako bude hteo...

za dame koje me ludo vole :zaljubljena:

:cross::cross::cross:

Jao, Doki! :zag: Jel' to za mene? :flert:

Milka Canic
juce sam slikala Bajine bebe, kako su slatki i besni....
a mama je prelepa, kao da ih nema 8 na sisi....

inace, amlopre sam spasila zivot jednoj zabludeloj macki, sebi iylomila nokte, pala i uvaljala se u blato...
prijatelj koji drzi kafanu sprema nam koske za zveri i prekjuce uymem dva dzaka istih-ima tu sveze kicme-ono kad izvuce vesalice pa ostanu koske..ali i kuvanih i pecenih koski od pihtija, jagnjeceg pecenja i sl. nemam mnogo mesa u zamrzivau, pa pola dam sestri ya njene, malo smestim u zamrzivac a ostalo jedu ko pomahnitali-sreca hladno je pa sve to stoji napolju na bajinoj kucici.
sreca te je Dona u boxu, a baja ne mrda od njnog boxa, pa je glupa macka dosla na klopu...taman je pocela da jede baja je dosao iy yadnjeg dela dvorista gde je Donin box, ja se secom tu zatekla...kad je jurnuo, bezi macka , Baja je juri, a ja za Bajom....pa sam ga nekako uhvatila za telo, tj kozu...dovoljno da mačka za 1mm izbegne usta , naravno Bajina, ali i da se okliznem na blato )jer to je pored same ograde gde oni spartaju pa nema trave..tek tako ublatnjavim se...al bar macka pretekla....

Što kaže Kovač, dovoljna je satisfakcija što si joj spasla život.

Doslo moje dete iz skole i prica mi kako joj drugarica pricala da njen tata daje eksere i zilete u hranu ovim ulicarima da bi ih ubio.
Gore od goreg pitam se? To sto on to sve radi ili to sto jos i dete uci tome?
Isto se pitam hocu li znati odreagovati na pravi nacin, kad me put dovede do susreta sa tim gospodinom.

Strašno, ne bila ti u koži! :eek: Prijavi ga socijalnom, on i od deteta pravi psihopatu time što je tome uči.

Dobar dan želim svima. Nadam se da ću postići da pročitam, dok se u međuvremenu akam sa lovcima, sad me jedan na pp nazvao autističnim sektašem! :roll:

Haha i moje:lol:

Mnogo volim gladiole

Naročito baš crvene. :zaljubljena: Moj pokojni deda (inače, jedan od najzaslužnijih što sam uopšte rođena-obe babe su bile protiv, svaka je za svoje dete smatrala da je premlado-mama 22 a tata 23 godine) je imao punu baštu, svih mogućih boja, i šarenih je bilo, sećam se crveno-belih "šatiranih"... Inače, deda je umro kad sam ja imala 4 godine a ja se i dalje živo sećam te njegove baštice i ručnog uklanjanja puževa i krompirovih zlatica i...

Seoska socijalna pomoć
Domaćin sa najviše zaliha kukuruza, pšenice, drva za ogrev i sličnih dobara od koga se bez njegovog znanja snadbeva njegov komšiluk.

Radoje: I bre nestade mi kukuruza nemam čime svinje da nahranim... Ženo ustani sutra ujutro oko 2 sata i idi u ambar komšije Milojka da nam doneseš nešto kukuruza. Ako te uhvati baš me briga, snađi se plati mu u naturi ako bude hteo...

Još znanja :eek::eek::eek:
sve nam talentovani djaci dolaze........ljubi vas razredna :cistinaocare:

PAUZA BRE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back