LJILJA MMM
Zaslužan član
- Poruka
- 104.541
Tako me bole ledja.......i ramena.....i vrat........uf.....samo dok lekić počne da deluje ...Cic me masirala........lagano sad.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još znanja
sve nam talentovani djaci dolaze........ljubi vas razredna
PAUZA BRE

I po zasluzi!![]()
dobro jutro....
KOJA JE RAZLIKA IZMEDJU VILE I VEŠTICE?
....5 godina braka....
Kovac-kuca je vazno da je slatka i muško,ne mora da bude rasna!
hitno-MORA DA STANE U KOŠARICU za uskršnje jutro kad Iva trazi poklone po imanju koje joj je zeka sakrio....

:
Strašno, ne bila ti u koži!Prijavi ga socijalnom, on i od deteta pravi psihopatu time što je tome uči.
i povremeno za odredjene slucajeve ispricam vaspitacima, uciteljima... mada tesko kad naidjem na pozitivne stavove vec me gledaju kao ludaka. Nije bitno o cemu je rec i u cemu bude problem.![]()
vako nešto?![]()
![]()

Pre dve godine sam digla ruke od socijalnog, toliko o njihovom radu. Sada funkcionisem samai povremeno za odredjene slucajeve ispricam vaspitacima, uciteljima... mada tesko kad naidjem na pozitivne stavove vec me gledaju kao ludaka. Nije bitno o cemu je rec i u cemu bude problem.

...tako i dinosaurusi izumreli.....sorta gi bila osetljiva 

Onaj dosao opet, i to gosn otvorio kapiju i usetao mirno kao domacin. Cujem ja da Iskra laje, bila je zatvorena pa mi cudno sta joj je. I onda izadjem a on jezik do poda vrti se oko mene, mase repom, kao da se pozdravlja i hvali kako je eto on opet nasao snage za ulazak kod ljubljene mu.
Dusica zaljubljena! 

Dobro jutro. Jel' to moj zetonja?![]()
Pojedoh malopre najbolju pirošku sa sirom u celom gradu, sad mi žao da kvarim ukus kafom.![]()