Terapija - F odeljenje

• Začetnik teme Začetnik teme joiv
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
DSC00361.JPG

:
Strašno, ne bila ti u koži! :eek: Prijavi ga socijalnom, on i od deteta pravi psihopatu time što je tome uči.

Pre dve godine sam digla ruke od socijalnog, toliko o njihovom radu. Sada funkcionisem sama :lol: i povremeno za odredjene slucajeve ispricam vaspitacima, uciteljima... mada tesko kad naidjem na pozitivne stavove vec me gledaju kao ludaka. Nije bitno o cemu je rec i u cemu bude problem.

:zcepanje:

Pre dve godine sam digla ruke od socijalnog, toliko o njihovom radu. Sada funkcionisem sama :lol: i povremeno za odredjene slucajeve ispricam vaspitacima, uciteljima... mada tesko kad naidjem na pozitivne stavove vec me gledaju kao ludaka. Nije bitno o cemu je rec i u cemu bude problem.

Znam osecaj, kad pomenem Cigance sto peva na ulici u tankoj jaknici, bez rukavica, svi me pitaju kako to da su mi dosadili kucici pa prelazim na Cigancice. :dash:

Dobar dan
provejava sneg, a onaj moj otišao da peca za sve pare-mialim kad već ribolovačka dozvola košta 5000 neka peca doj ne umrzne ko krompir:mrgreen::mrgreen:
ja radila neke zadatke vascelo pre podne, a sad ču ovako uvijea u pokrivač da forumašim i čitam novine na netu

Onaj dosao opet, i to gosn otvorio kapiju i usetao mirno kao domacin. Cujem ja da Iskra laje, bila je zatvorena pa mi cudno sta joj je. I onda izadjem a on jezik do poda vrti se oko mene, mase repom, kao da se pozdravlja i hvali kako je eto on opet nasao snage za ulazak kod ljubljene mu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back