miss.millie
Primećen član
- Poruka
- 585
Lajkovala i ja sličicu što je razredna tražila. 
Laku noć svima što odoše.

Laku noć svima što odoše.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

.......i reči.......puno reči nasmejanih.......lep dan želim 
jeste li se naspavali ? tako sam se zaželela sunca...ovo sivilo baš deluje uspavljajuće...Dobro jutro..jeste li se naspavali ? tako sam se zaželela sunca...ovo sivilo baš deluje uspavljajuće...
Ljiljo ove slike daju nadu da će biti ipak lep dan..

Dobro jutro,
samo da vas pozdravim,juče sam imala monolog uglavnom, da popijem kafu i odoh po injekciju
koju sam trebala da primim juče. A ta injekcija mi garantuje život još mesec dana....pa opet....dokle videću.....Ja nisam znala da je juče 1. februar....![]()

Dobro jutro,
samo da vas pozdravim,juče sam imala monolog uglavnom, da popijem kafu i odoh po injekciju
koju sam trebala da primim juče. A ta injekcija mi garantuje život još mesec dana....pa opet....dokle videću.....Ja nisam znala da je juče 1. februar....![]()
kako mi je ovo poznato.... ne da ponekad, ne znam koji je datum, već se i razmišljam koji je dan....kako mi je ovo poznato.... ne da ponekad, ne znam koji je datum, već se i razmišljam koji je dan....

ebote.......ja mislila to fata samo knjigovodje![]()
nije to privilegija samo knjigovodja.... 
bem ti ovaj život nas slobodnih umetnika![]()
bem ti ovaj život nas slobodnih umetnika![]()
Ko te diro ?

lele,lele......mora da su te podigli pre vremena..a?

ma ko sme da mi dirne ovako besnog...ima ga poručam za doručak. totalno sam u autu...nema posla pa me uvatila mrza za ove sitne poslove...ič mi se ne radi a pošto ih odugovlačim danima onda vata još veća besparica...ebalo ih baš da je svetska kriza naša razvojna šansa...će pomreme ko ćukavci![]()

DIvan suncan dan kod mene,a gradski prevoz strajkuje
Nigde ne mogu da mrdnem
Samo tramvaj ne strajkuje,al' meni to nista ne znaci,jer do prve tramvajske stanice treba da promenim i bus i voz....a oni strajkuju
I apoteke su u strajku,a treba da nabavim Aerolin pumpicu
Ko sta radi- Grci strajkuju
Dobar dan![]()
blago tebi...bar imaš sunca...ovde je tmurno, pa skoro mrak....aha...besan sam kao leptir![]()
... a biće bolje...kažu....ma ko sme da mi dirne ovako besnog...ima ga poručam za doručak. totalno sam u autu...nema posla pa me uvatila mrza za ove sitne poslove...ič mi se ne radi a pošto ih odugovlačim danima onda vata još veća besparica...ebalo ih baš da je svetska kriza naša razvojna šansa...će pomreme ko ćukavci![]()