monbel
Zainteresovan član
- Poruka
- 147
Cibi mi se da ce marinika izjaviti, "svedoci ne veruju u zastitu drzave ciji su rukovodioci ogrezli u kriminal pa nece u program za zastitu i da svedoce"
Eto, vidiš kako znaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cibi mi se da ce marinika izjaviti, "svedoci ne veruju u zastitu drzave ciji su rukovodioci ogrezli u kriminal pa nece u program za zastitu i da svedoce"
Ђилас, ЦИА, Коминтерна, Ватикан, људи-рептили, масони, илуминати и Сајлонци, сви су се удружили да облате Палму.
Да није Ђилас узо 619 милиона, узео би их неко други, нама је то небитно.
Isto prica ko juricCibi mi se da ce marinika izjaviti, "svedoci ne veruju u zastitu drzave ciji su rukovodioci ogrezli u kriminal pa nece u program za zastitu i da svedoce"
al si se zablenuo u palmu a musko si jel haha
Bunga-bunga afera. Kako je Palma prestao da bude smešan | ep232deo03
pogledajte novinare pinka žiku šarenicu u deu kako se smju kao lud na brašno dok palma lupeta a pogledajte na šta palma liči ne može ni ruke da ispravi od debilnosti
Palma je narkomancina.
pogledajte novinare pinka žiku šarenicu u deu kako se smju kao lud na brašno dok palma lupeta a pogledajte na šta palma liči ne može ni ruke da ispravi od debilnosti
Преписка Маринике КОКОШАРУ са панчевачким НАРКОДИЛЕРОМ Новаком Филиповићем:Да резимирамо, Мариника отишла до Јагодине, свратила до полиције, није дала имена жена које су злостављане, није дала ни име свих организатора, осим приче и "мајке ми" заклињања да је било као што каже. Још раније је подржао онај несрећни Јурић који је хиљадити пут изашао у медије са причом да зна још неколико моћника који раде слично, али не говори им име, без обзира што, ако је то тачно, они вероватно и даље сексуално злостављају децу и жене.
А ако полиција не поступи по наводима за које није дат ниједан доказ, онда је то доказ диктаторске државе. Да се човек крсти и левом и десном и рукама и ногама.
Што је најгоре, за Палму чак и ја верујем и многи други да је чинио добар део ствари које му се приписују. Сада је Мариника након главног оптуживача, постала главни заштитник Палме. Да је макар изашла и рекла, откуцала и помогла тужилаштву, па да јој људи опросте што је прво изашла у медије и што то користи за дневну политику, ово испаде да је отишла до полиције да преприча Господара прстенова, а остатак времена да обиђе зоо врт и аква парк у Јагодини.
Или у преводу, нова аутоголчина ове бојкот екипе.
Да није можда крала ужину другарицама у школи, и побегла са писменог из математике у 7 разреду?Преписка Маринике КОКОШАРУ са панчевачким НАРКОДИЛЕРОМ Новаком Филиповићем:
![]()
ako je to seksualni predator ,sta je onda ovo ?
Kolko znam ovo isto rece i sudija majic ista skola isti sef
tebe prozivaju za spam i ližu se repkama a nema zainteresovanijih za lepak temu po mišljenju kriminologa za delikteKolko znam ovo isto rece i sudija majic ista skola isti sef
izgovoreno u danu kada je mica promenuo plocu i rekao "malo sam preterao, bio sam ljut"...
kad tebi vrh života da izedeš sam krmenadlu negde u šumi i da glumiš ludiloDa li ce ovo u zutu stampu kao o onome chiletu i Lekicu? Da li sutra citamo ovo u Alo i Informeru?!
to od 14 pa na više...Полако с хистеријом... Док се не појаве кредибилни сведоци са нечим конкретнијим од "мислим да су имале 15-18 година" ово је само још једно дневнополитичко ваљање у блату и гађање говнима.