Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

Palmu treba optužiti za uništavanje jagodinske i pomoravske privrede fabrika šećerane,pivare koje su sve njegovi pajtosi ojadili za ubistvo novnara ,za štetne zakone u skupštini za bunga bunga za podvođenje za arhitektonsko i urbanističko uništavanje grada za nezakoniti pretvaranje javnog u građevinsko zemljište......za dodođenje nestručnih ljudi na rukovodeće pozicije za nenamenkso trošenje budžeta...

Ђилас, ЦИА, Коминтерна, Ватикан, људи-рептили, масони, илуминати и Сајлонци, сви су се удружили да облате Палму.

Да није Ђилас узо 619 милиона, узео би их неко други, нама је то небитно.

I tvoje animir dame bi jebbao neko drugi tako da je nama to nebitno.
A 519 miliona i prebijanje žene su ozbiljna stvar.

Да резимирамо, Мариника отишла до Јагодине, свратила до полиције, није дала имена жена које су злостављане, није дала ни име свих организатора, осим приче и "мајке ми" заклињања да је било као што каже. Још раније је подржао онај несрећни Јурић који је хиљадити пут изашао у медије са причом да зна још неколико моћника који раде слично, али не говори им име, без обзира што, ако је то тачно, они вероватно и даље сексуално злостављају децу и жене.

А ако полиција не поступи по наводима за које није дат ниједан доказ, онда је то доказ диктаторске државе. Да се човек крсти и левом и десном и рукама и ногама.

Што је најгоре, за Палму чак и ја верујем и многи други да је чинио добар део ствари које му се приписују. Сада је Мариника након главног оптуживача, постала главни заштитник Палме. Да је макар изашла и рекла, откуцала и помогла тужилаштву, па да јој људи опросте што је прво изашла у медије и што то користи за дневну политику, ово испаде да је отишла до полиције да преприча Господара прстенова, а остатак времена да обиђе зоо врт и аква парк у Јагодини.

Или у преводу, нова аутоголчина ове бојкот екипе.

Да резимирамо, Мариника отишла до Јагодине, свратила до полиције, није дала имена жена које су злостављане, није дала ни име свих организатора, осим приче и "мајке ми" заклињања да је било као што каже. Још раније је подржао онај несрећни Јурић који је хиљадити пут изашао у медије са причом да зна још неколико моћника који раде слично, али не говори им име, без обзира што, ако је то тачно, они вероватно и даље сексуално злостављају децу и жене.

А ако полиција не поступи по наводима за које није дат ниједан доказ, онда је то доказ диктаторске државе. Да се човек крсти и левом и десном и рукама и ногама.

Што је најгоре, за Палму чак и ја верујем и многи други да је чинио добар део ствари које му се приписују. Сада је Мариника након главног оптуживача, постала главни заштитник Палме. Да је макар изашла и рекла, откуцала и помогла тужилаштву, па да јој људи опросте што је прво изашла у медије и што то користи за дневну политику, ово испаде да је отишла до полиције да преприча Господара прстенова, а остатак времена да обиђе зоо врт и аква парк у Јагодини.

Или у преводу, нова аутоголчина ове бојкот екипе.
Преписка Маринике КОКОШАРУ са панчевачким НАРКОДИЛЕРОМ Новаком Филиповићем:
676

Преписка Маринике КОКОШАРУ са панчевачким НАРКОДИЛЕРОМ Новаком Филиповићем:
676
Да није можда крала ужину другарицама у школи, и побегла са писменог из математике у 7 разреду?

izgovoreno u danu kada je mica promenuo plocu i rekao "malo sam preterao, bio sam ljut"...

potom je sjutra ujutru juric izbegao gostovanje u emisji na n1 koju je otkazao odmah posle utiska nedelje...na predlog da putem interneta gostuje u emisiji, rekao je da ima sastanak u madjarskoj...

dakle, ko god nesto kaze ili brzo menja plocu ili prestaje da govori i bjezi od medija...

palma munjevito brzo resava svoje protivnike?

ili su oni mislili da mogu lazno da optuze nekoga a da ovaj to dokazuje po sudovima?

Полако с хистеријом... Док се не појаве кредибилни сведоци са нечим конкретнијим од "мислим да су имале 15-18 година" ово је само још једно дневнополитичко ваљање у блату и гађање говнима.
to od 14 pa na više...
nije pedofilija

pedofilija je mnogo gora stvar

a sa 16 je već druga priča

zato se Pahomije i izvukao

Back