A toga nigde nemaMafija i droga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A toga nigde nemaMafija i droga.
Necu da budem diler drogeA toga nigde nema
A neko te tera?Necu da budem diler droge
Malo sam preterao....pa majku vam *****, koga vi vise yebete.
Dobro jutro babicuPretio ali nije naveo kojoj vlasti, On je bio sa mnogima u vlasti.
Ne pričam ništa loše o ljudima sa kojima sam IMAO vlast
Ne o ljudima sa kojima ima sada vlast nego o ljudima sa kojima je IMAO vlast.
Jeste kriv sam, jeo sam govn. a....Malo sam preterao....pa majku vam *****, koga vi vise yebete.
On je gradjanin srbije kao i miАко је Србија најгора, а шта тражиш у Србији серо-Њо?!
Ko ce odgovarati za hajku na leku?ovo je politička namještaljaka...ova govori da ima sedam svjedoka...ako ih ima što nisu na policiji i ne daju iskaz...čini mi se da će marinika ovaj put nahebati ukoliko ne budu svjedoci vjerodostojni i priča dovoljna za formirati predmet protiv palme....
Ako ima, onda ih je morala dati na ispitivanju...ovo je politička namještaljaka...ova govori da ima sedam svjedoka...ako ih ima što nisu na policiji i ne daju iskaz...čini mi se da će marinika ovaj put nahebati ukoliko ne budu svjedoci vjerodostojni i priča dovoljna za formirati predmet protiv palme....
Ne brini se za Mariniku, nju čuva neko mnogo jak...ovo je politička namještaljaka...ova govori da ima sedam svjedoka...ako ih ima što nisu na policiji i ne daju iskaz...čini mi se da će marinika ovaj put nahebati ukoliko ne budu svjedoci vjerodostojni i priča dovoljna za formirati predmet protiv palme....
zašto nije...Ako ima, onda ih je morala dati na ispitivanju...
Videcemo....
Otkud znas da nije???zašto nije...
Vucic ko i djilasaNe brini se za Mariniku, nju čuva neko mnogo jak...![]()
SAČEKAJMO????...ZAR TO NIJE PO ODREĐENIM MEDIJIMA GOTOVA STVAR....čeka se samo smrtna presuda.Otkud znas da nije???
Malopre je izasla, nisi ti sigurno PRVI KOJEM JE TUZILASTVO SAOPSTILO STA JE REKLA???
SACEKAJMO DA CUJEMO STA JE BILO NA SASLUSANJU DANAS!
Ne prdiSAČEKAJMO????...ZAR TO NIJE PO ODREĐENIM MEDIJIMA GOTOVA STVAR....čeka se samo smrtna presuda.
ti si hrvat??....ne smeta mi...naprotiv...ali ostavi se srbije to je za tebe inozemstvo.Ne prdi
Danas je bila u tuzilastvu
Ovih dana je pricala o jos svedoka
Sigurno su je pitali za njih
Sta je bilo danas tamo i sta je rekla tek cemo cuti sa obe strane...
Ja Hrvat?ti si hrvat??....ne smeta mi...naprotiv...ali ostavi se srbije to je za tebe inozemstvo.
Eto odgovora ovom iiguTepić: Čim tužilaštvo obezbedi zaštitu, sedmoro osoba svedočiće protiv Palme
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()