Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

gospodo da rezimiramo slucaj...

svasta se iznelo oko palme karatiste ,ali jedna izjava je ipak najupecatljivija:

Jezivo je ako je Palma podvodio maloletnice, jos jezivije ako nije". AV

kako to moze biti jezivije? da bi razumeli bolesnog coveka moramo biti doktor?

zato je on predsednik gospodo, prica besmislice i vodi malog sa sobom

Strasna izjava gurua SNSekta koja vlada Srbijom...

Znaci patnja maloletnica je strasna
Ali je po njemu patnja bizgova Palme jos strasnija...

...

Ukoliko su svi ti ljudi bili sa punoletnim osobama bilo kog spolovila
to za srpsku javnost uopste i nije vazno. Kupleraja ima svuda.

Prostitucija je ipak jos uvek zakonom zabranjena u Srbiji...
A podvodjenje je jos kaznjivije krivicno delo
O potencijalnim maloletnicama da i ne pricam...
Tu su i ostala krivicna dela poput zloupotrebe polozaja, trgovine uticajem, mobinga, trgovine belim robljem, zloupotrebe javnih drustvenih finansija i sredstava...itd.

...

prostitucija i trgovina ljudima ovde spada u kažnjiva dela...koristili su jadne devojke palma je takav predator i maloumnik oni uvek idu sa pozicije sile i ucena i prete i uvek ponavljaju znađ li ti ko sam ja ja mogu to i ti i tako iz zaplaše i ubiju u pojam ljudi vi niste svesni kakav je taj čovek ima ekipe za sve njemu nije problem da otme nekoga da baci bombu da ga pojede mrak da upali auto...

Prostitucija je ipak jos uvek zakonom zabranjena u Srbiji...
A podvodjenje je jos kaznjivije krivicno delo
O potencijalnim maloletnicama da i ne pricam...
Tu su i ostala krivicna dela poput zloupotrebe polozaja, trgovine uticajem, mobinga, trgovine belim robljem, zloupotrebe javnih drustvenih finansija i sredstava...itd.

...
To vazi za Palmu ne i za korisnike seksualnih usluga jer oni nista
nisu ni platili, Palma to sve pokriva, oni su mislili da te devojke, devojcice
to rade zbog njihove lepote i pameti. Na pamet im nije palo da je to mozda nameseno, placeno.

Drugar...
Toliko je nazalost maloletnica bez roditelja...iz domova...pa cigancica koje i sami roditelji podvode i sl..., a koje ovakvi buzdovani pokupe za sok i cokoladu...

...

Ok, nisam uzeo tu mogucnost u obzir, ali tu imamo dodatne elemente.

Ja sam lepo rekao da treba pitati roditelje gde su im deca bila i uzeti ih za odgovornost (doduse to nisam napisao, ali podrazumeva se). A i deca iz domova imaju staratelje, vaspitace, koji su odgovorni za njih. Onda i njih treba uzeti pod krivicnu istragu. I nisam nacisto sad da li bih strozije kaznio roditelje ili staratelje, hebes mi sve. Pazi kad roditelj da je SVOJE dete, ovaj bar daje tudje. A s druge strane, vaspitac u domu je DOBIO DETE NA STARANJE PO SLUZBENOJ DUZNOSTI, i onda ga on proda za prostituciju. Nisam pametan kome bih vise rebnuo, svega mi.

Ono sto sam hteo da istaknem je da ne moze biti kriv samo silovatelj ili onaj ko iskoriscava, vec da, ako je bilo zloupotrebe dece, MORAJU da odgovaraju i roditelji i staratelji. I to dobro da odgovaraju. A za ove za posao ispada da su same zvale na telefon, a za mene je to formalno prostitucija - ja tebi telo, ti meni materijalnu nadoknadu.

1619275598242.png

PALMA: Đilas platio Mići Jovanoviću da da lažnu izjavu protiv mene!

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma istakao je večeras da je Dragan Đilas spreman da kupi i lažna svedočenja

1619275696827.png

Informer.rs | 23. 04. 2021.

Vuk Vučurević, generalni sekretar Đilasove Stranke slobode i pravde pričao je ovih dana po Beogradu, kako je Mića Jovanović tražio 3.5000 evra od Dragana Đilasa , kako bi svedočio protiv Dragana Markovića Palme.

Dragan Đilas se danas vratio iz Švajcarske i gle slučajnosti, Mića Jovanović daje lažnu izjavu.

Ovo samo govori o činjenici da je Dragan Đilas spreman da kupi i lažna svedočenja, samo da bi oblatio političke protivnike.

- Ako Dragan Đilas i Mića Jovanović budu rekli da je ova tvrdnja netačna je neka obojica odu na poligraf - izjavio je Dragan Marković Palma.

Nevezano za ovu temu , ima nešto drugo što se godinama provlači kao normalno.
Kad treba da se braniš na televiziji odjednom vlast iznese sile obeleženih fotografija sigurnosnih kamera ,
digitalno prepoznatih lica u svako vreme i na svakom mestu.
ODAKLE to oni poseduju. Zar to nije neka db ili policijska tajna. Ko to daje partijama. Zašto organi prate svakog glasača opozicije . U kom to vremenu živimo , u vremenu kad se "veliki brat" smatra kao nešto normalno ili
stvar koja opasno zazire u privatnoist i demokratiju.

Čim dobija specijalne termine kod Marića i u Informeru sumnjam. Jedino ga nešto Kurir pljuje ali to ne mora puno da znači.

Jesi li pročitao saopštenju Miće Jovanovića?

U kojem odgovorno tvrdi da funkcionere SNS tamo nije bilo? :mrgreen: Miće, koji je nedavno preleteo iz SPS u SNS?

Jesi li pročitao saopštenju Miće Jovanovića?

U kojem odgovorno tvrdi da funkcionere SNS tamo nije bilo? :mrgreen: Miće, koji je nedavno preleteo iz SPS u SNS?
Meni taj Mića deluje kao najgori mogući svedok bilo čega. Da je neko drugi iz SNS pa ajde nekako. I onaj Marinikin iz SSP sa sve dosijeom kako ti kažeš mi opet deluje bolje od Miće.

Back