Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

Reakcija zirafe na marinikine tvrdnje
1619260708432.png

VUK Vučurević, generalni sekretar Đilasove Stranke slobode i pravde pričao je ovih dana po Beogradu, kako je Mića Jovanović tražio 35000 evra od Dragana Đilasa , kako bi svedočio protiv Dragana Markovića Palme.​

Dragan Đilas se danas vratio iz Švajcarske i gle slučajnosti, Mića Jovanović daje lažnu izjavu. Ovo samo govori o činjenici da je Dragan Đilas spreman da kupi i lažna svedočenja, samo da bi oblatio političke protivnike, navodi Palma.
"Ako Dragan Đilas i Mića Jovanović budu rekli da je ova tvrdnja netačna je neka obojica odu na poligraf" izjavio je Dragan Marković Palma.

dakle POLIGRAF SE UZIMA KAO RELEVANTNI DOKAZ...

OSIM KADA GA PRODJE LEČIĆ?

ovo sve postaje cirkus... sta se krije iza ovih afera?
skrivanje saznanja da je cvijan mrtav tri godine?

kako je to iznenada obelodanjeno, odjednom su nas zapljusnule seksualne afere, prvo silovanja, a potom podvodjenja...

da li ce djilas otici na poligraf?
tesko, jer ce se bojati da mu ne ubace pitanje o mauricijusu?

ovde sve vise postaje jasno da pozicija i opozicija nema razlike u srbiji i da nas 30 godina jasu jedni isti koji se menjaju, zuti i toboz patriJote...

vlast po svaku cenu svugde u svakoj prilici djilasa gura kao nekog vodju opozicije ,I AKO DOTICNI NEMA PODRSKU NARODA...

Ivanji: Indikativno ćutanje koalicionih partnera Dragana Markovića Palme​

Novinar nedeljnika Vreme Andrej Ivanji izjavio je u Novom danu da je "indikativno ćutanje koalicionih partnera Dragana Markovića Palme" od trenutka kada je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić iznela optužbe. "Partneri ga puštaju da se sam brani kako zna i ume", istakao je on. Ivanji je ocenio da je predsednik Vučić svojom izjavom o ovoj aferi "ostavio otvorenu priču", kao i da je "način na koji Marković Palma gazduje Jagodinom u suštini način na koji Aleksandar Vučić gazduje Srbijom".

„Indikativno je da od kada je Marinika Tepić izašla u javnost sa tim da je Dragan Marković Palma lokalni makro u Jagodini, sa vrha vlasti je bila potpuna tišina. Niko ni da zucne. Indikativno je i da njegov koalicioni partner SPS i Ivica Dačić ćute. Ja nisam čuo da je niko stao u njegovu odbranu. Vlada ćuti, i tek posle nekoliko dana se pojavio predsednik države i rekao nam: ‘Kakogod bilo, biće jezivo’. Ali, nisam ja to shvatio kao odbranu Markovića, već se očekuje da on, koji o svemu nešto kaže, to uradi i na ovu temu“, ocenjuje Ivanji.
https://rs.n1info.com/vesti/ivanji-markovica-palmu-partneri-pustaju-da-se-sam-brani-kako-zna-i-ume/

„Način na koji Palma gazduje Jagodinom u suštini način na koji Vučić gazduje Srbijom“​

On ocenjuje da je nastupom u javnosti Vučić nakon svega „ostavio otvoreno pitanje šta ćemo, odnosno koju ćemo jezu da gledamo“. Dodaje i da poslednje afere koje se tiču borbe protiv kriminala zapravo podsećaju na obračun pojedinaca unutar vladajuće kolaicije.

„Problem kod svih tih afera, čak i novinara koji se svim time bave, je što samo možemo da izvodimo logičke zaključke iz onoga što vidimo… Slučaj iz Jagodine treba posmatrati i fenomenološki. Način na koji Dragan Marković Palma gazduje Jagodinom je u suštini način na koji Aleksandar Vučić gazduje Srbijom. Ako se prisetimo onih scena u kojima Palma deli socijalnu pomoć, i kada kaže: ‘Njemu tri hiljade’, na šta to liči? Da li se to tako radi“, zapitao je Ivanji.

On je podsetio da u našoj zemlji imamo urušavanje „svih mogućih društvenih vrednosti“ u prethodnih 30 godina, i da su posledice toga da „likovi kao što je Dragan Marković Palma mogu da igraju neku ulogu u visokoj politici“.

„Trideset godina generacije rastu u pogrešnim vrednostima. To važi i za moju decu. Šta ta deca vide pred svojim očima? Šta je to ka čemu oni teže? Koji je stepen ponižavanja koji je jedan čovek spreman da uradi za egzistenciju? I uvek na kraju dolazimo do iste stvari, sve je pitanje pravne države, odnosno vladavine prava i primene zakona“, zaključio je Ivanji.

VUK Vučurević, generalni sekretar Đilasove Stranke slobode i pravde pričao je ovih dana po Beogradu, kako je Mića Jovanović tražio 35000 evra od Dragana Đilasa , kako bi svedočio protiv Dragana Markovića Palme.​

Dragan Đilas se danas vratio iz Švajcarske i gle slučajnosti, Mića Jovanović daje lažnu izjavu. Ovo samo govori o činjenici da je Dragan Đilas spreman da kupi i lažna svedočenja, samo da bi oblatio političke protivnike, navodi Palma.
"Ako Dragan Đilas i Mića Jovanović budu rekli da je ova tvrdnja netačna je neka obojica odu na poligraf" izjavio je Dragan Marković Palma.

dakle POLIGRAF SE UZIMA KAO RELEVANTNI DOKAZ...

OSIM KADA GA PRODJE LEČIĆ?

ovo sve postaje cirkus... sta se krije iza ovih afera?
skrivanje saznanja da je cvijan mrtav tri godine?

kako je to iznenada obelodanjeno, odjednom su nas zapljusnule seksualne afere, prvo silovanja, a potom podvodjenja...

da li ce djilas otici na poligraf?
tesko, jer ce se bojati da mu ne ubace pitanje o mauricijusu?

ovde sve vise postaje jasno da pozicija i opozicija nema razlike u srbiji i da nas 30 godina jasu jedni isti koji se menjaju, zuti i toboz patriJote...

vlast po svaku cenu svugde u svakoj prilici djilasa gura kao nekog vodju opozicije ,I AKO DOTICNI NEMA PODRSKU NARODA...
A ja sam cula ( pricala mi shurnjaja shuraka od mog brata od tetke)
da Mica Jovanovic placa pare Djilasu da Djilasovi mediji objave
sta on ima da kaze. Nemam nazalost izvor, ali ga nemas ni ti.

Pustiš majmuna u tenak i on se zaigra i napravi haos to je slučaj kod palme kao kad bi mene stavili da budem direktor nase da nemam pojma o tome a imam moć da sve mogu i da mi je sve dozvoljeno firme u jagodini zadužene po nekoliko miliona evra a on recimo naručuje 4 kamiona od kojih svaki vderi 250 000 evra i još se dodatno zaduži ali šta očekivati od palme čoveka koji misli da je betoven njegov savremenik...katastrofa kad nepismenom čoveku date vlast krajnji rezultat mogu da budu samo silovanja podvođenja zaduženja...

A ja sam cula ( pricala mi shurnjaja shuraka od mog brata od tetke)
da Mica Jovanovic placa pare Djilasu da Djilasovi mediji objave
sta on ima da kaze. Nemam nazalost izvor, ali ga nemas ni ti.

To nisam ja izjavio vec je kopirano sa neta...

Evo ti taj toboz izvor...

Palma je to pustio u javnost pa njemu idi brboci o surnjaji

https://www.google.com/amp/s/inform...n-markovic-palma-dragan-djilas-mica-jovanovic

https://www.google.com/amp/s/www.no...atio-mici-jovanovicu-laznu-izjavu-protiv-mene

Poslednja izmena od moderatora:
Ђидо је у проблему - не може да нађе "жртву" која ће лажно да сведочи. А тај његов сендвичар који тврди да је као конобар у јагодинском хотелу "све видео", отпада јер је то рекла-казала, а он како видимо не сме на полиграф јер лаже ко` пас. Заправо, Ђиласов проблем је тај што његове сендвичарке нису ишле на прославе у Јагодину, иначе би он можда и пронашао неку да лажно сведочи против Господина Палме. Али пазите, мора да буде колико-толико талентована да научи текст и да га затим одглуми пред истражним органима, као на пример Madame Cash Only Danielle.
:mazipsa:

Ljudovi, mozda je vec neko pisao, mrzi me da citam sve, ali:

1. Otkud maloletne devojcice iz Beograda u Jagodini, i to tamo provode celu noc u lumperaju i svaleraju? Gde su im roditelji? Jel' vase cerke od 15 godina odu negde van Beograda na celu noc a da vi ne znate gde su i sta rade? Kako su se transportovale - busom, vozom?

2. Ukljucuje i pomenute maloletnice i ove koje su bunga bungale za posao - kako je objasnjeno, njih niko nije SILOVAO, niti ih je cak PRISILJAVAO na seks. Receno je da je svaka zena koje je htela da se zaposli u javnom sektoru dobijala telefon za druzenje. Znaci nije bilo prisile. A koliko ja znam seks za koji se dobija naknada (bilo u novcu, poslu ili bilo cemu drugom) nije silovanje vec PROSTITUCIJA. Pretpostavljam da ni ove devojcice nisu isle tamo za lepe oci i seks sa matorim drtinama, vec su dobile adekvatnu kompenzaciju za te usluge.

Drugim recima, govorimo i klasicnom KURVANLUKU jer niko ne pominje da li su te zene koje su dobijale posao preko druzenja bile i adekvatne za te poslove (odgovarajuca skola, iskustvo, sta vec), vec samo da su, da bi dobile posao, morale DA DAJU. I to dobrovoljno. Podsecam vas da niko nikog nije terao motkom da se zaposljava po svaku cenu. Mogu i da se prave kolaci i torte pa prodaju, moze da se gaji cvece, da se pravi basta pa prodaje, ne mora posao bas po svaku cenu i to bas u javnom sektoru, jel' da?

Naravno, sa strane ovih sa vlasti (Palma i ostali gmazovi) ovde je prisutna KORUPCIJA (oni primaju mito u vidu seksa) i nekakvo (nisam pravnik) SKRSENJE SLUZBENIH OVLASCENJA I PROCEDURA (posao nije TVOJ pa da ga nekom dajes, ako nisi privatna firma, a i tamo ne moze da ti radi mesar kao inzenjer, postoje odredjeni uslovi svuda), dok sa strane zenskinja imamo DAVANJE MITA.

Znaci ovo nije namenjeno ni na koji nacin da brani onog bloba zvanog Palma niti njegove bunga bunga saborce iz SPS-a i odakle sve nisu dogmizavali, vec samo da istaknem da je MORALNO DNO dostignuto sa obe strane, i od ovih iz vlasti ali i od ovih koji su na to pristajali.

Slicno kao za ova silovanja od pre 10 godina, gde bih hapsio i ove sto siluju i ove sto CUTE O ZLOCINU 10 godina a morali bi da prijave isti cim se desi (jer da jesu, samo prva zrtva bi stradala jer bi silovatelj odmah bio uhapsen), i ovde bih hapsio i ove sto su primali mito i ove sto su davali mito.

'Ajde bre, drzava nam postala javni kupleraj, ovde stvarno treba baciti atomsku, yebes onih 1% kolaterale, 99% crva vredi te zrtve.

Opa

Brzo pronaci marinu, pitati za razloge brisanja profila!

Drugo, GOS N DACIC NIJE U JAGODINI OBILAZIO SAMO MUZEJE!!!!!!!

laze prasac ko i onaj rucak s onii mafijasom banana...

Ima i spisak ambasadora i atasea koji su posecivali Javodinu...ima tu i ruskog ambasadora Cecurina kao i vojnoga atasea SAD
A najvise Arapa s kojima se zbratimio
Predsednik Fuckcic...

Ko je tu od nih zavrsio u ljubicastoj sobi...ko zna...

....

Ljudovi, mozda je vec neko pisao, mrzi me da citam sve, ali:

1. Otkud maloletne devojcice iz Beograda u Jagodini, i to tamo provode celu noc u lumperaju i svaleraju? Gde su im roditelji? Jel' vase cerke od 15 godina odu negde van Beograda na celu noc a da vi ne znate gde su i sta rade? Kako su se transportovale - busom, vozom?

2. Ukljucuje i pomenute maloletnice i ove koje su bunga bungale za posao - kako je objasnjeno, njih niko nije SILOVAO, niti ih je cak PRISILJAVAO na seks. Receno je da je svaka zena koje je htela da se zaposli u javnom sektoru dobijala telefon za druzenje. Znaci nije bilo prisile. A koliko ja znam seks za koji se dobija naknada (bilo u novcu, poslu ili bilo cemu drugom) nije silovanje vec PROSTITUCIJA. Pretpostavljam da ni ove devojcice nisu isle tamo za lepe oci i seks sa matorim drtinama, vec su dobile adekvatnu kompenzaciju za te usluge.

Drugim recima, govorimo i klasicnom KURVANLUKU jer niko ne pominje da li su te zene koje su dobijale posao preko druzenja bile i adekvatne za te poslove (odgovarajuca skola, iskustvo, sta vec), vec samo da su, da bi dobile posao, morale DA DAJU. I to dobrovoljno. Podsecam vas da niko nikog nije terao motkom da se zaposljava po svaku cenu. Mogu i da se prave kolaci i torte pa prodaju, moze da se gaji cvece, da se pravi basta pa prodaje, ne mora posao bas po svaku cenu i to bas u javnom sektoru, jel' da?

Naravno, sa strane ovih sa vlasti (Palma i ostali gmazovi) ovde je prisutna KORUPCIJA (oni primaju mito u vidu seksa) i nekakvo (nisam pravnik) SKRSENJE SLUZBENIH OVLASCENJA I PROCEDURA (posao nije TVOJ pa da ga nekom dajes, ako nisi privatna firma, a i tamo ne moze da ti radi mesar kao inzenjer, postoje odredjeni uslovi svuda), dok sa strane zenskinja imamo DAVANJE MITA.

Znaci ovo nije namenjeno ni na koji nacin da brani onog bloba zvanog Palma niti njegove bunga bunga saborce iz SPS-a i odakle sve nisu dogmizavali, vec samo da istaknem da je MORALNO DNO dostignuto sa obe strane, i od ovih iz vlasti ali i od ovih koji su na to pristajali.

Znaci slicno kao za ova silovanja od pre 10 godina, gde bih hapsio i ove sto siluju i ove sto CUTE O ZLOCINU 10 godina a morali bi da prijave isti cim se desi (jer da jesu, samo prva zrtva bi stradala jer bi silovatelj odmah bio uhapsen), i ovde bih hapsio i ove sto su primali mito i ove sto su davali mito.

'Ajde bre, drzava nam postala javni kupleraj, ovde stvarno treba baciti atomsku, yebes onih 1% kolaterale, 99% crva vredi te zrtve.

Drugar...
Toliko je nazalost maloletnica bez roditelja...iz domova...pa cigancica koje i sami roditelji podvode i sl..., a koje ovakvi buzdovani pokupe za sok i cokoladu...

...

Ima i spisak ambasadora i atasea koji su posecivali Javodinu...ima tu i ruskog ambasadora Cecurina kao i vojnoga atasea SAD
A najvise Arapa s kojima se zbratimio
Predsednik Fuckcic...

Ko je tu od nih zavrsio u ljubicastoj sobi...ko zna...

....
Ukoliko su svi ti ljudi bili sa punoletnim osobama bilo kog spolovila
to za srpsku javnost uopste i nije vazno. Kupleraja ima svuda.

Back