Tepić prikazala svedočenje o podvođenju u Jagodini: Ovo je razlog da padne Vlada

Ništa im nije sveto. Na vaskrs na nacionalnom frekvenciji umesto Isusa, oni promovišu Varavu.
E0YFSYJWUAEMShS

Satanisti su u pitanju...
Zato je Palma najcesce i skoro uvek u necemu CRNOM...
Kao i Vulin...
A sve ove sto ih opsluzuju su u sekti i njihova uloga je whore of babilon...

...

Kurave su postojale otkad je sveta i veka ,
treba prvo razgraničiti pojmove kurrvanja,
podvođenja i pedofilije što ova Đilasova ljanka
nije učinila, sad da l' iz neznanja il' namerno
da rulju zatalasa , to bi već bila treća tema.

Ove politikantske seljačine kad se skupe na gomilu
sigurno ne razmenjuju recepte i filozofske mantre,
no se ponapijaju , stanu na buđelare i odma' su svi
mlađi, pametniji i lepši, naročito domaćinovim
kurravama koje su uvek tu negde prisutne.
I to je činjenica i to se zna isto odkad je sveta i veka.

Palma je svakakav i svašta može da mu se prišije
pa i to obezbeđivanje kurrava svojim pajtosima
ali to Rumunkino navođenje na pedofiliju i podvođenje naprosto
ne stoji.

Sigurno da ima mnoštvo žena, devojaka koje su na onu stvar
zaposlene kao što sigurno ima glumičica koje su na leđima
dobijale uloge ali je još sigurnije da sve žene nisu iste pa ni u tom selu Jagodini.

Prosta stvar, ako si sklona kurrvanju , pozivnica ti ni ne treba,
to ti je kao pečat na čelu koji svako može da pročita,
u suprotnom ti niko ili retko ko može uputiti i nepristojnu ponudu,
a ne nešto konkretnije i dalje od toga ne treba ići.

Meni niko nikada i nigde nije uputio nepristojnu ponudu,
a kretala sam se u svakakvim okruženjima, jednostavno imam svoj stav
i to je vidljivo, čak ni na društvenim mrežama.
Postojali su pokušaji uspostavljanja komunikacije čak i od strane
forumskih progonitelja kako su neke forumašice i ovde tvrdile
valjda iz želje da ispadnu preepicke u društvu ali i takvi su
sa mnom bili pristojni i fini, treba znati kako reagovati. :)

Đilasova trula priča na trulim osnovama, niko se ozbiljan ne pali na ovo,
zna se da postoje te tamo kurrave koje dočekuju ortake iz raznih miljea
i da Palmini uvek računaju na njih ali praviti od muve magarca, nije se primilo
i neće.

Sa razlogom ili bez - Palma treba nestati iz javnog zivota Srbije! Jer je to ZDRAVO da se desi!

Kao i sto treba zatvoriti TV Pink i Hepi...

Jet su to sektaske televizije cak stavise satanisticke...

...

Ovo je najveće zlo hepi ova jovana novinarka kako je nije sramota palma se ne skida sa hepija truju našu omladinu posle se čudimo što nam ovako ide..katastrofa palma najveće zlo u srbiji hleba i igara a kod njega avioni i kamioni...
Tzv. hepi je odvratnija televizija i od pinka.
Svinjomir cmaric i njegovi retardirani gosti, sa najgnusnijim teorijama zavere tipa ''mrze nas jer smo praboclabni'' :roll: i ratnim zlocincima u udarnom terminu i sta sve jos ne ... :bljak:

da li se i jedna MALOLETNICA koja je podvođena od PALME obratila do sada ?

da li postoji u najavi i jendo ime maloletnice koja ce potvrditi da je podvodjena?

ODGOVOR JE NE

stoga nikog ne zanima sto MARINIKINI BOTOVI ONANIŠU PO TVITERU U STILU :SILOVANJEEEEEEEEEEEEEEEE!

gori su od onih djeNosajd kmekavaca....

samo kmece a DOKAZA nidje...

IMA LI MALOLETNICE KOJA JE PODVODJENA?

NEMA...

a za punoletne to nije optuzba, jer odlucuju same, a nije tajna da VELIKI BROJ DANAS ZENA preko vagine dolazi do neke koristi oko zaposlenja ili bilo cega...

tako da DOKAZE MOLIM, i te "maloletnice"....

a dok to ne bude bas me briga sta kurabela djilasova kmeci...

Poslednja izmena od moderatora:

a za punoletne to nije optuzba, jer odlucuju same, a nije tajna da VELIKI BROJ DANAS ZENA preko vagine dolazi do neke koristi oko zaposlenja ili bilo cega...

Za ovog što se dernja ko vepar pred štrojenje

KZ
Član 181
(1) Ko zloupotrebom svog položaja navede na obljubu ili sa njom izjednačen čin lice koje se prema njemu nalazi u odnosu kakve podređenosti ili zavisnosti,
kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine.

"Policija u Jagodini demantuje SSP: Stan Katarine Jokić nije obijen." Mislim da smo videli šta je policija u Jagodini još onda kada je Marinika potražila zaštitu i pitala: "Da li ste vi policija?", a osoba u uniformi odgovorila:"Ne."

I neko očekuje fer sudjenje i zaštitu svedoka ???

Камарад Млджа Джорджевич је у свом интервјуу на Славија Инфу баш лепо објаснио да се "афера Палма" [а сада је и дебилима јасно да је све измишљотина] покренула само да би се у јавности маскирале за Вучића стварно заiебане афере. И објаснио да се та операција води преко опозиције ("опозиције"). Додуше, Млджа није хтео за сада баш ђоном да иде на Друга Ђида, па каже то је због наивности, као неће да их осуђује, жели да верује да им је неко из режима увалио лажне информације, шатро. Друг Ђидо је све само не наиван. То Камарад Млджа зна као што знамо и ми, да зилионер који се бавио и бави се управо медијима не може да буде неки наивко коме ће тек тако да уваљују патке.

Од 48:37

Poslednja izmena od moderatora:
Za ovog što se dernja ko vepar pred štrojenje

KZ
Član 181
(1) Ko zloupotrebom svog položaja navede na obljubu ili sa njom izjednačen čin lice koje se prema njemu nalazi u odnosu kakve podređenosti ili zavisnosti,
kazniće se zatvorom od tri meseca do tri godine.
dobro,

gde su MALOLETNICE KOJE SU PODVODJENE? DA LI SE I JEDNA PRIJAVILA?
NIJE

šta onda baljezgaš?

"Policija u Jagodini demantuje SSP: Stan Katarine Jokić nije obijen." Mislim da smo videli šta je policija u Jagodini još onda kada je Marinika potražila zaštitu i pitala: "Da li ste vi policija?", a osoba u uniformi odgovorila:"Ne."

I neko očekuje fer sudjenje i zaštitu svedoka ???
ovo postaje sve vise providno

na fazon jurića marinika spremila priču zbog nepojavljivanja tih njenih "svedoka" : TRAZE GARANCIJE O ZASTITI

KAKVO FER SUDJENJE? njima se nece suditi, oni bi bili svjedoci prvo u predistraznom postupku, potom na sudu... kako god, njima se ne bi sudilo

nece im dlaka sa glave faliti, ja da sam svjedok, da sam video to licno, ja bih se sad prijavio i javno na televiziji N! izneo sve sta je i kako je bilo ako sam svedok da je bilo podvodjenja maloletnica!

BEZ IKAKVOG RZAMISLJANJA SADA POSLE OVOLIK DREKE I AFERE-JAVNO NA TELEVIZIJI A POTOM I U POLICIJI. NE BI PALO PALMI NA UM SADA DA MI USFALI DLAKA SA GLAVE MENI ILI MOJIMA...

da slucajno i slomim nogu, oni bi se pos.rali da ako vidi naord kako idem u gipsu ne ispadne da me polomise batinasi palmini ili vucicevi...

ovo je sve vise providno, od prvog trena cudno mi je bilo sto je MARINIKA UZ POMPU NAVELA I TO: ZBOG OVOG MORA DA PADNE VLADA!

zbog cega zbog eventualno "makroa" i pervertita palme?

pa SVI znamo da je on obicni kur.ac u vlasti i da vlast moze postojati i bez njegove us.rane stranke ili ti dacicevog sps...

DAKLE , TA DREKA ISPOCETKA, je bila bazirana na prici jednog svedoka ALI TO NIJE DOVOLJNO, TO JE JEDAN NA JEDAN, PALMA PRICA DRUGACIJE I KOME VJEROVATI? EM STO NEMA OŠTEĆENIH DEVOJAKA!

potom kreće dreka marinike da ima SEDAM svjedoka ali znate oni se plase za bezbednost!

pa uz tu pricu o strahu podvaljuje obijanje stana ?
branko, svei da jeste palma podvodjač, i da ode u zatvor, to NE RUŠI VLAST...
imaju oni mnogo toga visena glavi od ove dreke koja ocito nema svjedoke...

ili si posto vise ocajan od ove izdajnicke lopovske vlasti naprdnjacke il isi jednostavno djidov bot, pa drečiš ko i marinika
podsecate na one djeNosajd drekavce

Back