Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije problem što je rumunka nego što je lopovkarumunika tepić
Kod žutih samo babe ostale, otud glavna nervozaшта има везе добро пиче за своје године
Nije problem što je rumunka nego što je lopovka
Ni Djilas ni Marinika nisu pozeljni u studentskim redovima.
Mara je bila portir u skupstini Novog Sada svojevremeno i kazu da je bila rada....
Prema tome ,nekvalifikovani ljudi ,bivsi keramicari,prodavci cigara na pijaci i ostali nam ne trebaju ni u ludilu.
ne trebaju nam ni blokaderi
jesi video na sta lici brlog njihov na filozofskom fakultetu ?
To da ti vodi drzavu?
Pa ti nisu sposobni da sebi vezu pertle i raspreme krevet iza sebe a verujes da ce voditi drzavu uspesno?
Daj ne zajebaj
Imali su moje simpatije prvih par meseci, al kad sam video da rade za zapadne obavestajne sluzbe, narocito da su u sluzbi Hrvatskog ustaskog pokreta na celu sa Toninom Piculom i Nikolom Bartulicom izgubili su moju podrsku.
Jos kad vidim da 10 meseci nakon pokretanja cele price nisu sposobni da oforme program pokreta, da formiraju odbore, da izaberu ljude , jasno je da je u pitanju jedna neozbiljna nesposobna balaFurdija , ciji je jedini zadatak pravljenje haosa.
Kako onako odvratno, kao na finjaka, si ih podržavao, ali su oni toliko grozni da nisi mogao više
Bljak pišeš.
Naravno da će izabarti ljude, čekaj polako sada uče kao što ste i hteli, polažu ispite, zauzeti su celo leto da se nadoknadi gradivo. Kad se privede kraju školska godina onda počinje novo razdoblje![]()
pa na pocetku su mi bili simpaticni
novi ljudi nova energija al kad sam video sta rade i za koga rade - zgadili su mi se
Misliš da najmanje 100.000 studenata svi za nekog rade?
pa evo napisala sam ti u prethodnom postu.koji 100.000 ?
blokadera sve na gomili nema vise od 5-6000
i od tih 5-6000 1000 su placenici stranih zapadnih sluzbi a ostali su korisne budale
Evo kako to funkcionise
Te kolovodje posle dobiju "zapadnu stipendiju" gde ih dalje uce kako da razvaljuju i kolonizuju sopstvenu drzavu za racun okupatora i onda ih salju nazad kad ih obuce i promovisu u "lidere" kao ovu debelu
pa evo napisala sam ti u prethodnom postu.
Сви раде за "усташе.Misliš da najmanje 100.000 studenata svi za nekog rade?
Сви раде за "усташе."Голијац" је оличење мизерије напредог олоша.
![]()
pazi sta kazu eksperti
ta BALAFURDIJA treba da slusa i uci , jer nema nikakvog zivotnog i radnog iskustvaq a ne da uzima sebi za pravo da moze da naredjuje i uredjuje zivote nama starijima 30 ili vise godina od njih
ZATO BLOKADERI NAZAD U KLUPE I TISINA!
Evo prost primer. Bolesna si. Opstrukcija pluca.
Dal bi otisla kod nekog studenta prve ili druge godine medicine da te leci , ili kod nekog profesora univerziteta , sa 40 godina klinickog iskustva kao sto je profesor dr. Nestorovic?
Pa svako normalan bi otisao kod Nestorovica ako zeli da ostane ziv.
Mešaš babe i žabe. Studenti i nisu rekli da su sposobni da leče (osim onog mlađanog ćacija što drži predavanaj i šeta s epo bolnicama kao stručnjak).
Oni žele da predlože nekorumpirane ljude koji će preseći ovu srpsku političku sramotu koja traje decenijama, a u kojoj se smenjuju uglavnom lopovi, sa ljudima od struke i obraza, koji su protiv korupcije , rasprodaje zemlje, a dovoljno su stručni u svojim poslovima da su opravdali svoju inteligenciju i sposobnost.
Recimo ja sam prokomenatrisala jednog kolegu koji je vrlo aktivan sad u studentskim demontarcijama, ali mi student koji je dosta uključen rekao "on je stari radikal, ne on, neko ko sigurno nikad nije bio u tim vodama i nije plaćenik", iako im daje podršku sad.
Iznenađujuće koliko je tiktok, društvene mreže, chatgpt, napravio nove vrlo informisane generacije koje ne gutaju te gluposti koje im serviraju glupi ljudi na sadašnjoj političkoj sceni, a uglavnom su svi vrlo ograničeni
mogu da biraju i da budu birani
To pravo im daje ustav
Neka formiraju svoj pokret stranku sta god i neka izadju na izbore to im niko ne moze uskratiti.
Al zelim da prestane blokadersko nasilje i teror nad normalnim gradjanima u ovoj zemlji, jer je to sto rade stetno, kontraproduktivno i unistava ono malo drzave sto imamo.
BLOKADERI RAUS!
У**але се "делије".Neka izađu na izbore ! Amin. Izbori. To se traži. Čim se raspišu izbori nestaje haos .
Onda ćete videti prave izborne akcije.
Neka izađu na izbore ! Amin. Izbori. To se traži. Čim se raspišu izbori nestaje haos .
Onda ćete videti prave izborne akcije.
zamisli da vucic raspise izbore danas da budu za 20 dana
Sa cim cete vi blokaderi na izbore?
Pa vi nista nemate bukvalno nista osim haosa kojeg pravite.
Nemate ni program, ni listu, ni ljude, ni ideje, ni kontrolore za biralista.
SA cim cete na izbore tutubani ? Pa nisu izbori pecanje na Moravi poneses stap pa ko ulovi najvecu ribu pobednik.
Izbori zahtevaju ozbiljnu organizaciju a vi ste potpuno nespremni. Nemate ni najelementarnije . Program.
Miki Manojlovic vam je objasnio lepo koliko ste nesposobni
Ima ona svoje trenutke, doduse redje.Ja je ne bih pipnuo ni bacačem plamena
Aj na stranu sto je SNS trojanac, nego sto je bukvalno sinonim aseksualnosti.
Na njoj mi apsolutno nista nema zenstveno.
Sukob
ja ne znam stvarno da li im je ovo taktika ili su prozorljivi kad prognoziraju krvoproliće. U svakom slučaju evo i ja bih da izbegnem krvoproliće i tim povodom pozivam studente i opoziciju da više ne protestuju.