Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ona će prsa u prsa...Sukob
ja ne znam stvarno da li im je ovo taktika ili su prozorljivi kad prognoziraju krvoproliće. U svakom slučaju evo i ja bih da izbegnem krvoproliće i tim povodom pozivam studente i opoziciju da više ne protestuju.
Неизбежни жешћи Протести због Струје у црвеној Зони.Sukob
ja ne znam stvarno da li im je ovo taktika ili su prozorljivi kad prognoziraju krvoproliće. U svakom slučaju evo i ja bih da izbegnem krvoproliće i tim povodom pozivam studente i opoziciju da više ne protestuju.
Piše suprotno od toga što navodiš.
Svi koji su za sukob bi poturali našu decu a ne svoju. To je već viđeno ovde.Ona će prsa u prsa...
Naravno, nečije dete bi gurnula ispred sebe. Nije rekla da bi lila svoju, već tuđu krv
Izađi na izbore
Raspišite izborei tim povodom pozivam studente i opoziciju da više ne protestuju.
Ona će prsa u prsa...
Naravno, nečije dete bi gurnula ispred sebe. Nije rekla da bi lila svoju, već tuđu krv
Sukob
Sukob
ја бих са њом прса у прсаOna će prsa u prsa...
najkorisnija stvar ovih protesta je sto su se svi ofirali ko su.Prvo, Marinika i Đillas su vaši, niti su opozicija niti su studenti, niti imaju ikakve veze za opstenarodnim pokretom protiv diktature.
Ne pada sneg da pokrije bregnajkorisnija stvar ovih protesta je sto su se svi ofirali ko su.
Srećno!ја бих са њом прса у прса
ај сад као не би је опалиоSrećno!
ај сад као не би је опалио![]()
сви су вучићеви и ови блокадериNe pada sneg da pokrije breg
Mada za Djilasa svako sa 2 zdrave vijuge zna jos od 2014. da je njihov![]()
сви су вучићеви и ови блокадери
тако ће се прича![]()
ај не заебаи. само ретко се смејеJa je ne bih pipnuo ni bacačem plamena
Aj na stranu sto je SNS trojanac, nego sto je bukvalno sinonim aseksualnosti.
Na njoj mi apsolutno nista nema zenstveno.
па све време пишем "курта мурта"Pusti ti price, pogledaj cinjenice![]()
rumunika tepićај незаебаи. само ретко се смеје
![]()
шта има везе добро пиче за своје годинеrumunika tepić