Tepić pozvala na dogovor oko tehničke, prelazne vlade: Da izbegnemo krvoproliće

Sukob

ja ne znam stvarno da li im je ovo taktika ili su prozorljivi kad prognoziraju krvoproliće. U svakom slučaju evo i ja bih da izbegnem krvoproliće i tim povodom pozivam studente i opoziciju da više ne protestuju.
Ona će prsa u prsa...
Naravno, nečije dete bi gurnula ispred sebe. Nije rekla da bi lila svoju, već tuđu krv

Sukob

ja ne znam stvarno da li im je ovo taktika ili su prozorljivi kad prognoziraju krvoproliće. U svakom slučaju evo i ja bih da izbegnem krvoproliće i tim povodom pozivam studente i opoziciju da više ne protestuju.
Неизбежни жешћи Протести због Струје у црвеној Зони.
То не може се оправда неким Протестима,Блокадама и сл.

Sukob

Prvo, Marinika i Đillas su vaši, niti su opozicija niti su studenti, niti imaju ikakve veze za opstenarodnim pokretom protiv diktature.

Lažna opozicija na delu, otvoreno se radi za Oskara, i to po ko zna koji put...

"TEHNIČKA VLADA DA IZBJEGNEMO KRVOPROLIĆE": Marinika Tepić pozvala studente da još jednom razmisle o prelaznoj vladi

Tepić navodi i da kad se kaže predizborna tehnička vlada, SSP smatra da u njoj treba da budu nestranačke ličnosti i da bude pod pokroviteljstvom EU.

https://www.slobodna-bosna.ba/vijes...da_jos_jednom_razmisle_o_prelaznoj_vladi.html

Ja je ne bih pipnuo ni bacačem plamena :D

Aj na stranu sto je SNS trojanac, nego sto je bukvalno sinonim aseksualnosti.

Na njoj mi apsolutno nista nema zenstveno.
ај не заебаи. само ретко се смеје

images

Back