Obersturmfuehrer:100 puta ponavljana laz postaje istina - tako to rade kreacionisti.
na prehodnoj strani imas linkove koji vode do referenci sa bar 20-30 radova i izdanja na tu temu...
Dobro, verovatrno da postoje i vise!!, i od tih 20 - 30 pa neg bude i 2030, koji od demanata je onaj pravi?? I zasto bi ja imao bilo sta protiv i kada bi stvarno oborili te njegove dokaze, mislis da bi to promenilo neko moje vidjenje ili sta? Ja sam samo potpuno objektivan, zasto bi forsirao nesto ako vidim da to nesto mozda ne pije vodu!? Ja ovde neke stvari u opste ne iznosim!! iako mislim da su ispravne i tacne a iz razloga jer postoji sumnja u njih. Recimo nigde u mojim postovima nisi mogao da citas o nadjenim otiscima ljudi i Dinosaurusa, zasto pa zato ne mogu sa 100% sigurnoscu da tvrdim da su pravi i da ih nisu fasifikovali i ako mislim da jesu pravi, jer neko moze u kamen da ureze 2 - 3 - 5 pa i 10 otisaka sto Dinosaurusa sto od Ljudi, ali oni se na primer protezu na nekih 300 m, koja ce budala iz Texasa da urezuje stopala celom duzinom reke. Mogu ako zelis da ti dam slike, i najnovija istrazivanja tih otisaka Pa ne govorim nista o nadjenim divovskim lobanjama iako se nalaze po muzejima, pa ne govorim nista o crtezima iz Perua, pa ne govorim nista o Piramidama, neke stvari samo spomenem ne zeleci da se raspravljam jer cak ni najveci naucnici nisu sigurni u svoje nalaze Kako Kreacionisti tako ni Evolucionisti, ali govorim o onome sto mogu da procitam i sa jedne i sa druge strane, kupim litereaturu ili procitam na internetu i po njima donosim nekakav sud, vidim o cemu se radi, i takve stvari komentarisem. Zasto bi ja sad potencirao Dzentrijeve nalaze, ako vidim da lepo postoje dokazi za koje niko ne moze sa sigurnoscu da tvrdi da je tako, ali objektivno sve do sad sto sam procitao bilo je Blebetanje, mozda stvarno te nalaze sutra neko demantuje, pokaze lepo sta ima, ali za sada to nije slucaj.