November Child
Vise mi vreme ne dozvoljava da citam sve postove, prvi deo tvog posta se odnosio na moj prethodni i iz tog razloga sada odgovaram. Sto se DLL fajlova tice i poredjenje sa mutacijom: Kada neko pokusa-ava namerno da iskomplikuje stvari, on to radi iz prostog razloga sto mu je tako lakse i vise voli da lovi u mutnom, iskomplikuje stvar do te mere da vise ni njemu nije jasno sta pise, pritom ostavi utisak da vrlo dobro zna o svemu sto iznosi kao argument i da to sto zna, da je vrlo komplikovano za razumevanje onih koji citaju, pa koristi taktu uproscavanja, kako bi povukao vodu na svoju vodenicu i naravno na kraju ostavi komentar koji kod ljudi dovodi do sekundarnog shvatanja cele ove price a to je da bi svi mi morali da veruju autoritetima na rec, jer su zavrsili ili zavrsavaju tako komplikovane skole, koledze itd. I pored svega postali na istim Profesori, Akademici itd. Ako Endonuclease radi kao Biohemicar, da li on zna nesto vise o dll fajlovima? da li zna da pise kompjuterske programe? da li zna bilo sta o sistemu po kojem kompjuterski Hardver i Softver radi? Ako ne zna!! Kako moze on onda da zna kakvo sam mu ja poredjenje u opste i dao? Ali ja znam da on zna! i da ima odgovor i na ovakva pitanja iz prostog razloga, sto poslom kojim se on bavi podrazumeva i borbu protiv kreacionista i u njegovom je interesu da na sto vise pitanja zna odgovore, jer za borbu protiv ljudi koji se suprostavljaju njegovom nacinu razmisljanja je potrebno mnogo znanja, pa cak i shvatanje logike koju kreacionisti koriste. Ja kao i on znamo da moze da me uputi na gomilu ovakvih linkova... I ja sam namerno upotrebio dll fajlove sa mutacijom, i dobio onakav odgovor kakav sam i hteo! Do sada ni na jednu jedinu stvar nisam naisao da je toliko komplikovana a da ne shvatim njenu sustinu ili da ne razumem i svedem na sasvim obican primer. Danas se pisu stvarno komplikovani kompjuterski programi, koji su na samom pocetku bili pisani u vrlo prostim programskim jezicima i sami programi bili vrlo prosti, medjutim kao i nekad i danas se i dalje za neke mozda i najslozenije operacije ili izvodjenja, tipa lansiranja raketa od tacke A do tacke B koristi vrlo prost nacin pisanja programa, tipa Binarnog koda (01101001..) on je ispisan od niza nula i jedinica, koji upucuje recimo raketu na krajne odrediste i koristi se u sistemu navodjenja rakete, ono sto je u celoj ovoj prici bitno, jeste da bi i najmanje izmene kod ovog programa imale za posledicu udar rakete na potpuno pogrsnom mestu. To vazi i za Mutaciju Gena, svaki gen je kod za sebe, koji se nalaze u svakome od nas, razliciti geni nose razlicite informacije koje imaju nekakav CILJ. Ako se nesto poremeti u samom kodu gena, takav gen vise ne moze da izvrsava svoju funkciju ili je izvrsava veoma lose!!! Kada neko kaze da su Mutacije uglavnom Neutralne on Je ili Idijot pa ne moze da shvati sta prica ili Neinformisana osoba ili VEOMA ZLONAMERNA OSOBA. Ja licno smatram da je Darvin bio Idijot, jer samo Idijoti mogu da baziraju svoja ucenja na pretpostavkama koje ne mogu niti da dokazu i dalje da veruju u njih, cak sta vise rezultati govore potpuno suprotno. Cela Teorija Evolucije se bazira na pretpostavkama, pretpostavke poput Neutralnih Mutacija i Korisnih Mutacija, koju niko ne moze da dokaze, vec samo da i dalje pretpostavljaju i grade svoju nauku na toj pretpostavci, a one koji odbacuju takve pretpostavke nazivaju Idijotima hahahaah, samo mi nije jasno sto ovi skeptici nisu skeptici po pitanju neutralnih mutacija, bar tu mogu da iskazu svoj skepticizam do koske!?. Sto se znanja ljudi koji zastupaju koncept evolucije ne mogu mnogo toga lose da kazem, ali upotrebicu samo jedan mali primer, za kiji se nadam da ce pokazati kakvom Logikom oni barataju!!
Recimo da niko od nas ne zna kako nastaje Zgrada, i dodje neki lik Autoritet i kaze, ove zgrade koje danas vidimo su u glavnom stare vise milijardi godina, one su formirane tako sto se pre oko 3.4 milijarde godina na ovom mestu kao i na mnogim drugim lokalitetima, desavali tektonski poremecaji, ovi tektonski poremecaji dovodili su do izdizanja tla koji su milionima godina bili izlozeni uticaju spoljasnje sredine, kisa ih erodovala a vetar oblikovao i tako je nastao temelj, naravno tu su postojali i mnogi drugi materijali poput metala, peska itd a koji su se usled visokih temperatura topili i popunjavali ispucale supljine u stenama, metal ima takvu strukturu (Pa sve o metalu) da se na temperaturi od Toliko i toliko C stepeni topi i siri, medjutim pritisak koji se stvarao sa svih strana na ovaj temelj naterao je metal da se penje u vis gde se vrlo brzo hladio i formirao metalnu konstrukciju, obliznji vulkan koji je bio aktivan u to vreme je prekrio sve svojim vulkanskim pepelom koji se usled vodene pare vrlo brzo hvatao za ovakvu konstrukciju i formirao beton koji je kasnijim uticajem vetra dobio na svom danasnjem obliku. Kvarc koji se tu formirao od rasesitog tla odnosno peska usled visokih temperatura, topio se i formirao prozorska okna, itd itd itd i dobijemo savrsenu zgradu, a na nekim lokalitetima i citava naselja i gradove. I sad se ja zapanim kako je ovaj lik pametan, sve zna o metalima, tektonskim pomeranjima, vulkanima i svemu ostalom sto mene fascinira. Za ovog Autoriteta zasigurno bi mogao da kazem da je Pametan ali Veoma zlobna Osoba, a za osobu koja je prihvatila ovakav nacin razmisljanja, da je samo Idijot koga je fascinirala nekakvo teorijsko objasnjenje po kome su zgrade nastale a koja po ovakvim pravilima odbacuje Arhitektu i kome Logika ne dozvoljava da sagleda stvari drugacije, koji ce kasnije i sam da pocne da Kukurice o tome kako se formiraju Zgrade, i sta vredi takvoj osobi koja zna sve o Metalima, Vulkanima kada i dalje veruje da se Zgrade formiraju ovako kako se formiraju! Koji ce i dalje da pokusava da se ubedjuje sa drugima i druge da naziva idijotima i neznalicama, sta mi znamo o metalima i vulkanima kada nismo zavrsili Fakultet na koji je on isao i Autoritete koje je on gledao i slusao i besprekorno im verovao! I sada se postavlja Pitanje ko je ovde Idijot!!! Onaj koji zna mnogo toga o Metalima i Vulkanima a donosi zakljucke vodjen nakaradnom Logikom ili onaj koji malo manje zna a kome je Logika jaca strana, a logiku koju ce osoba da primenjuje u svom zivotu zavisi u najvecoj meri od Roditelja, Profesora i Drustva u kome se osoba krece! To nije nesto sto se tek tako uci, pa makar i udzbenici o primenjenoj Logici bili i na Mililjardu strana.