Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Ove godine je parada izgleda pocela ranije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ove godine je parada izgleda pocela ranije
I kakav je ovo novi grb - Jesu ovo neki Švedski Srbi li sta?
Ne znas ti, tako NovoSrbi govore u Marinkovoj Barinemam pojma, ali vidim da su nepismeni ''PETICJA''![]()
to sto govore ni po jada ali sto i pisu tako po Vuku je smehotresNe znas ti, tako NovoSrbi govore u Marinkovoj Bari
Nije lepo smejati se tudjoj nesrecito sto govore ni po jada ali sto i pisu tako po Vuku je smehotres![]()
I opet nisi shvatio pročitano...I opet nisi nista naucio .. E pa stvarno onda nema leka za vas
To nisam video, gde je to?Pa kako onda objasnjavas cinjenicu da se na zvanicnom nalogu SNS ljudi nazivaju lajavim krelcima
Evo baš tražim na Telegramu nove stikere i nema ih... Možda Viber imaVUČIĆ IZ DUBAIJA: Srbi su zadovoljni što se ROSU povukao, mi smo uveli stikere jer ih ne priznajemo
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tm_campaign=push-date-2021-10-02-vest-1041434
E to ces ti da radis kad se budu cenili rad i vestina ...I opet nisi shvatio pročitano...
Ajde blago meni, drži se ti lepo šmrka za pranje ulica, mani se tastature...
VUČIĆ IZ DUBAIJA: Srbi su zadovoljni što se ROSU povukao, mi smo uveli stikere jer ih ne priznajemo
https://www.novosti.rs/vesti/politi...tm_campaign=push-date-2021-10-02-vest-1041434
Ladno ne ume ni 4 C da nacrta kako treba.Ove godine je parada izgleda pocela ranije
to sto govore ni po jada ali sto i pisu tako po Vuku je smehotres![]()
Ја сам своје таблице већ прелепио.
Kapetan Drogan pozajmio nekog lika iz Levijatana ......
Mada kad ovako simbolicki razmislim...nista nije slucajno...pa tako ni ovaj švedski grb u plavozutim bojama MOSADA...
Jer setimo se da je Đinđić tog dana atentata bio namamljen u zamku upravo sastankom sa ŠVEDSKOM Ministarkom spoljnih poslova...koja gle cuda...par godina posle biva isto UBIJENA u Švedskoj...i to gle cuda...od strane Srbina...
Nego ko je ovaj "Miki iz Kupinova" za štandom:
![]()
...
Koliko smo mi pali. Peticije za ubice..
Narod ćuti , ćuti i gleda kako ga jaše mafija.Nismo MI pali, vec je ova ekipa u podzemlju pakla po kojem gamižu 00-24h
A MI ostali smo daleko iznad njih, mi smo nebeski Srbi, a oni ne...niti su ljudi niti Srbi...već đavolji nakot...
...
Kapetan Drogan pozajmio nekog lika iz Levijatana ...
Сви они, почев од Вучића, преко њих па до Шешеља.Znaci ova ekipa ustvari deli stikere:
![]()
...
Možda je to zapravo pravi srbski krst dinastije Svevladović, a ne ovaj vizantijski....
Mada kad ovako simbolicki razmislim...nista nije slucajno...pa tako ni ovaj švedski grb u plavozutim bojama MOSADA...
Jer setimo se da je Đinđić tog dana atentata bio namamljen u zamku upravo sastankom sa ŠVEDSKOM Ministarkom spoljnih poslova...koja gle cuda...par godina posle biva isto UBIJENA u Švedskoj...i to gle cuda...od strane Srbina...
Nego ko je ovaj "Miki iz Kupinova" za štandom:
![]()
...
Naravno, pa tako kada su delili frekvenciju sa nacionalnom pokrivenošću nije prošla TV5 iz Niša a prošla je Hepi. Da ti objašnjavam ko je Hepi a ko je bio TV5 Niš vlasnik? Da ti pomenem za novinara Ćosića koji je vodio emisiju i u jednoj od njih gostuje ser Žile od DOSa, naravno da se emisija prekida, Ćosić skida sa posla jer je rozvao "veličanstvo" surovo snimkom...Veoma demokratski. Neki nemaju pamćenje zlatne ribice i ne pričaju "čuli smo"...ovo sam uživo gledao na tada regionalnoj TV 5.Obrazujte se malo o demokratskom uredenju pa moze dalje .. Ne radi se o čika Đilasu vec uredenju i konkureciji koja je potrebna da bi imali kontrolu vlasti ..