Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Pa kako onda objasnjavas cinjenicu da se na zvanicnom nalogu SNS ljudi nazivaju lajavim krelcima
To nisam video, gde je to?
Ja ne idem po zvaničnim sajtovima stranaka, nisam član nijedne stranke, ne interesuje me šta bilo ko od njih,
uključujući i vladajuću stranku, baljezga po svojim sajtovima.

...

Mada kad ovako simbolicki razmislim...nista nije slucajno...pa tako ni ovaj švedski grb u plavozutim bojama MOSADA...

Jer setimo se da je Đinđić tog dana atentata bio namamljen u zamku upravo sastankom sa ŠVEDSKOM Ministarkom spoljnih poslova...koja gle cuda...par godina posle biva isto UBIJENA u Švedskoj...i to gle cuda...od strane Srbina...

Nego ko je ovaj "Miki iz Kupinova" za štandom:

FAoVlbBWYAENsVI

...

...

Mada kad ovako simbolicki razmislim...nista nije slucajno...pa tako ni ovaj švedski grb u plavozutim bojama MOSADA...

Jer setimo se da je Đinđić tog dana atentata bio namamljen u zamku upravo sastankom sa ŠVEDSKOM Ministarkom spoljnih poslova...koja gle cuda...par godina posle biva isto UBIJENA u Švedskoj...i to gle cuda...od strane Srbina...

FAoVlbBWYAENsVI

...
Kapetan Drogan pozajmio nekog lika iz Levijatana ...

Nismo MI pali, vec je ova ekipa u podzemlju pakla po kojem gamižu 00-24h
A MI ostali smo daleko iznad njih, mi smo nebeski Srbi, a oni ne...niti su ljudi niti Srbi...već đavolji nakot...

...
Narod ćuti , ćuti i gleda kako ga jaše mafija.
Pali smo.

...

FAoVlbBWYAENsVI

...
Možda je to zapravo pravi srbski krst dinastije Svevladović, a ne ovaj vizantijski.

Obrazujte se malo o demokratskom uredenju pa moze dalje .. Ne radi se o čika Đilasu vec uredenju i konkureciji koja je potrebna da bi imali kontrolu vlasti ..
Naravno, pa tako kada su delili frekvenciju sa nacionalnom pokrivenošću nije prošla TV5 iz Niša a prošla je Hepi. Da ti objašnjavam ko je Hepi a ko je bio TV5 Niš vlasnik? Da ti pomenem za novinara Ćosića koji je vodio emisiju i u jednoj od njih gostuje ser Žile od DOSa, naravno da se emisija prekida, Ćosić skida sa posla jer je rozvao "veličanstvo" surovo snimkom...Veoma demokratski. Neki nemaju pamćenje zlatne ribice i ne pričaju "čuli smo"...ovo sam uživo gledao na tada regionalnoj TV 5.

Back