- Poruka
- 1.490
zahvaljujem na brizi ali moja ishrana je raznovrsnija u svakom pogledu od vase.Slazem se, toliko se proseravas da bi trebao da promenis ishranuZivot na sendvicima ti ocigledno ostavlja posledice u vidu dijareje.
sa ovima u srbiji ciju taktiku poredite sa sun cuom tesko da cemo i magerski susret na cosku mracne ulice dobiti bez obzira na brojnost i kvalitet naoruzanjaMi smo izgubili rat sa NATO, posledica je da trpimo raznja sranja od istih i njihovih siptarskih pulena…
moja, moja, moja. otkuda taj nihilizam? ako vi verujete da sns i vucic imaju famoznu strategiju kojom ce poraziti najvecu svetsku silu na svetu a koja se svodi na undje mundje ja tebi ti meni sistemu, cini se da nista pa ni obaveznu literaturu o sistemima ratovanja niste dobro proucili. uostalom srbija nije bila u ratu, reci predsednika milosevica, tako da ne znam o kakvim ratovima uopste govorite.Tvoj politicki stav je okupatora zatrpati cvecem. Scena iz NDH kad su onomad Pavelicevi podanici bacali cvece na okupatora je izgleda ostavila posledice po tebe… Naseo si na propagandu. Neko pomenuo Mirka i Slavka i njihovu taktiku? Verbalna dijareja na delu…
Nema veze, forum i sluzi da se covek “olaksa”, zato samo napred
Tvoja najveca svetska sila je nedavno bezala pred strasnim Avganistanskim komandosima i usput ih naoruzavala![]()
kada vec citirate nesto iz istorije budite precizni. scena iz ndh je stav hrvatskog naroda koji je ulazak nemacke vojske pratio pomno i sa velikim zadovoljstvom i ispred kaptola ih zasipao ruzama jer oni za njih nisu bili okupatori vec oslobodioci. vasi ideolozi skupljeni iz laze lazarevic su podvriskivajuci zasipali cvecem tenkove jna na izlazu iz beograda koji su isli u pohode ciji je rezultat bio pogrom srpskog zivlja gde god da su dosli. taj rat koji nije ni bio rat jer ga srbija nije vodiila vec bas ovi kojima danas klicete akademski da im je taktika drz daj drz ne daj da ih na odlozeno navucemo kao mlade majmune, sigurno ce dati svima vidljiv rezultat koji se vec nazire i koji ce rezultirati novom bezanijom sa kosova. uostalom da zavrsim, za taj plan je licno vas ideolog za koga pisete hvalospeve, onaj sa andricevog venca, sve to lepo i svojerucno potpisao a to sto ste vi neobavesteni i zivite u intelektualnom pleistocenu, eh to vam oprastam. ali mentalnu dijareju ne.