Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Slazem se, toliko se proseravas da bi trebao da promenis ishranu :) Zivot na sendvicima ti ocigledno ostavlja posledice u vidu dijareje.
zahvaljujem na brizi ali moja ishrana je raznovrsnija u svakom pogledu od vase.
Mi smo izgubili rat sa NATO, posledica je da trpimo raznja sranja od istih i njihovih siptarskih pulena…
sa ovima u srbiji ciju taktiku poredite sa sun cuom tesko da cemo i magerski susret na cosku mracne ulice dobiti bez obzira na brojnost i kvalitet naoruzanja

Tvoj politicki stav je okupatora zatrpati cvecem. Scena iz NDH kad su onomad Pavelicevi podanici bacali cvece na okupatora je izgleda ostavila posledice po tebe… Naseo si na propagandu. Neko pomenuo Mirka i Slavka i njihovu taktiku? Verbalna dijareja na delu…

Nema veze, forum i sluzi da se covek “olaksa”, zato samo napred :mazipsa:

Tvoja najveca svetska sila je nedavno bezala pred strasnim Avganistanskim komandosima i usput ih naoruzavala :D
moja, moja, moja. otkuda taj nihilizam? ako vi verujete da sns i vucic imaju famoznu strategiju kojom ce poraziti najvecu svetsku silu na svetu a koja se svodi na undje mundje ja tebi ti meni sistemu, cini se da nista pa ni obaveznu literaturu o sistemima ratovanja niste dobro proucili. uostalom srbija nije bila u ratu, reci predsednika milosevica, tako da ne znam o kakvim ratovima uopste govorite.

kada vec citirate nesto iz istorije budite precizni. scena iz ndh je stav hrvatskog naroda koji je ulazak nemacke vojske pratio pomno i sa velikim zadovoljstvom i ispred kaptola ih zasipao ruzama jer oni za njih nisu bili okupatori vec oslobodioci. vasi ideolozi skupljeni iz laze lazarevic su podvriskivajuci zasipali cvecem tenkove jna na izlazu iz beograda koji su isli u pohode ciji je rezultat bio pogrom srpskog zivlja gde god da su dosli. taj rat koji nije ni bio rat jer ga srbija nije vodiila vec bas ovi kojima danas klicete akademski da im je taktika drz daj drz ne daj da ih na odlozeno navucemo kao mlade majmune, sigurno ce dati svima vidljiv rezultat koji se vec nazire i koji ce rezultirati novom bezanijom sa kosova. uostalom da zavrsim, za taj plan je licno vas ideolog za koga pisete hvalospeve, onaj sa andricevog venca, sve to lepo i svojerucno potpisao a to sto ste vi neobavesteni i zivite u intelektualnom pleistocenu, eh to vam oprastam. ali mentalnu dijareju ne.

zahvaljujem na brizi ali moja ishrana je raznovrsnija u svakom pogledu od vase.

sa ovima u srbiji ciju taktiku poredite sa sun cuom tesko da cemo i magerski susret na cosku mracne ulice dobiti bez obzira na brojnost i kvalitet naoruzanja

moja, moja, moja. otkuda taj nihilizam? ako vi verujete da sns i vucic imaju famoznu strategiju kojom ce poraziti najvecu svetsku silu na svetu a koja se svodi na undje mundje ja tebi ti meni sistemu, cini se da nista pa ni obaveznu literaturu o sistemima ratovanja niste dobro proucili. uostalom srbija nije bila u ratu, reci predsednika milosevica, tako da ne znam o kakvim ratovima uopste govorite.

kada vec citirate nesto iz istorije budite precizni. scena iz ndh je stav hrvatskog naroda koji je ulazak nemacke vojske pratio pomno i sa velikim zadovoljstvom i ispred kaptola ih zasipao ruzama jer oni za njih nisu bili okupatori vec oslobodioci. vasi ideolozi skupljeni iz laze lazarevic su podvriskivajuci zasipali cvecem tenkove jna na izlazu iz beograda koji su isli u pohode ciji je rezultat bio pogrom srpskog zivlja gde god da su dosli. taj rat koji nije ni bio rat jer ga srbija nije vodiila vec bas ovi kojima danas klicete akademski da im je taktika drz daj drz ne daj da ih na odlozeno navucemo kao mlade majmune, sigurno ce dati svima vidljiv rezultat koji se vec nazire i koji ce rezultirati novom bezanijom sa kosova. uostalom da zavrsim, za taj plan je licno vas ideolog za koga pisete hvalospeve, onaj sa andricevog venca, sve to lepo i svojerucno potpisao a to sto ste vi neobavesteni i zivite u intelektualnom pleistocenu, eh to vam oprastam. ali mentalnu dijareju ne.
Jesi podmazao dlanove pljuvackom kad si video moj post? :rotf:

Jednom kad se otarasimo sadasnjih, a i onih proslih koji kukaju sto nisu sadasnji, moci ces da mi kazes "ovi tvoji" ;)
Nemoj mene da uvaljujes u blato u kojem se sam valjas, ja mislim svojom glavom...

Nego, jel pravite screenshot-ove ovih postova, kako dokazujete svoju vernost na glavnom odboru?

Ono što mene interesuje je sledeće:
Kako to da su najveći srbomrsci i pljuvači po Srbiji ujedno i najveći antivakseri?

Možda bi bilo bolje da vas vaš gazda makar rasporedi u dve grupe - jedni pljuju po Srbiji, drugi pljuju po vakcinaciji?
Ovako je malo providno, vidi se od čijih sendviča živite...

Ono što mene interesuje je sledeće:
Kako to da su najveći srbomrsci i pljuvači po Srbiji ujedno i najveći antivakseri?

Možda bi bilo bolje da vas vaš gazda makar rasporedi u dve grupe - jedni pljuju po Srbiji, drugi pljuju po vakcinaciji?
Ovako je malo providno, vidi se od čijih sendviča živite...
A sta sada opozicija je antivaxerska ? :lol:
Ala je tebi dobro u glavi...

Jesi podmazao dlanove pljuvackom kad si video moj post? :rotf:

Jednom kad se otarasimo sadasnjih, a i onih proslih koji kukaju sto nisu sadasnji, moci ces da mi kazes "ovi tvoji" ;)
Nemoj mene da uvaljujes u blato u kojem se sam valjas, ja mislim svojom glavom...

Nego, jel pravite screenshot-ove ovih postova, kako dokazujete svoju vernost na glavnom odboru?
pa normalno da su ovi tvoji tvoji, jer moji sigurno nisu posto meni da bi bio ja tvoj ne treba a ni moj posto sam sam sebi dovoljan. samo politicki evnuh moze da se smeje kao vi na teglu nutele na kojoj pise da usa nije nikakva sila jer mi smo jaci od sudbine. politicki evnuh i akademik na suvoj hrani.

Sto bi se uopste konfrontirali :think:

Dovoljno je da posmatramo sa strane kako se moc imperije topi...
i svakim danom gubimo deo po deo teritorije i deo po deo drzavotvornosti? rekoh ja da ste akademik jer sa vasom filozofijom upravljanja spoljnom politikom tu smo gde jesmo, jedina drzava sfrj koja nema definisane granice.

i svakim danom gubimo deo po deo teritorije i deo po deo drzavotvornosti? rekoh ja da ste akademik jer sa vasom filozofijom upravljanja spoljnom politikom tu smo gde jesmo, jedina drzava sfrj koja nema definisane granice.
To vidi sa ovima koji vode spoljnu politiku. Ja iskljucivo vodim svoj zivot...

Ima nas koji smo naucili da obilazimo i "vase" i "njihove"...

A sta sada opozicija je antivaxerska ? :lol:
Koja bre opozicija?
U Srbiji ne postoji opozicija.
Postoje bivši lopovi koji bi ponovo na vlast, ponovo da kradu i upropašćavaju državu.
Isti oni koji imaju više potpisa na listama nego glasova na izborima.

Ala je tebi dobro u glavi...
Za razliku od tebe?
Imaš zujanje, brujanje, pištanje?
Dogovori se sa gazdom, pojačaj ishranu, malo je jedan sendvič za toliko glupih poruka.

Kako reporter "Novosti" javlja, pripadnici ROSU koji su počeli da se povlače sa administrativnog prelaza stali su i tražili da se pomeri kamion na kom je istaknut transparent sa natpisom "Dobro došli u Zajednicu srpskih opština".

Kamion za koji ROSU traži da se skloni uopšte nije na putu.

Trenutno 20ak građana čuva kamion, a pripadnici ROSU su preko puta njih sa dugim cevima.

https://www.novosti.rs/vesti/politi...tm_campaign=push-date-2021-10-02-vest-1041350

Poslednja izmena:
Koja bre opozicija?
U Srbiji ne postoji opozicija.
Postoje bivši lopovi koji bi ponovo na vlast, ponovo da kradu i upropašćavaju državu.
Isti oni koji imaju više potpisa na listama nego glasova na izborima.

Kako to mislis, bivsi lopovi

Jel Zoran Knezevic sa sefovima punim para, koji iz DS ide u SNS

Jel Kokeza

Jel onaj sto je drzao paradajz u Ivanjici
Jel Mladja Dinkic koji izadje na televizor i kaze sa Kipra nasao sam ukradene drzavne 4 milijarde i onda sam zaboravio gde su, al cu da poklonim stedionicu na mufte pa cu da postanem savetnik Vuçiça

Jel Dana Draskovic

Jel Jelena Trivan koja je postavljena na mesto direktorke

Jel Kori Udovicki

Jel desna ruka Djilasa gospodin Nambija

Jel Vesic

Jel Slinisa Mali

Jel Zorana Milf

Na koga iz DOS mislis od lopova, da ne bih sada nabrajao 95% glavnog odbora SNS daj nam odma kraci spisak imena

Заврнуо јајца Приштини каубој?
САД желе Отворени Балкан са центром у Београду. Србија се претвара у Империју.
Душан је био Цар Срба и Грка а Вучић Срба, Албанаца, Црногораца, Бошњака.
Pomoz Bog
Raspope zilotski

Ma pusti ti to , tako je Sloba isto pljuc po JNA , pljuc po JNA, pljuc po JNA pa na kraju niko vise nije video JNA kao vojsku koja gleda da odrzi neutralan status i odrzi drzavu koju razaraju odozgo.

Tako i danas, pljuc po Srbima, pljuc po Srbima, a pricaj im da su pametni , dobri , vredni , ali pljuc po interesima , pljuc po vrednosti , pljuc po strucnosti, (sta je biranje samo stranih firmi za izvodjace nego pljuc na strucnost, sta je finansiranje stranih firmi a sankcije i pustosenje domacih nego pljuc po strucnosti) i na kraju pljunuti potonu , a opstanu oni koji nisu bili pljunuti...znaci seljaci kad treba (pljucnuti su ali imaju trziste domace ako su pljucnuti ovako raznim manipulacijama..

I tako .....svi uzivaju u buducnosti koja je iskljucivo birokratska....
A polako trose ljude i na kraju nece imati ljude za promene, to nemaju vec sada, a nece imati ljude ni za bilo koju drugu varijantu...cek pa i sad vec fali ljudi za neke poslove i u nekim trenutcima..

Koja bre opozicija?
U Srbiji ne postoji opozicija..
Tako je .. ali to nije razlog da ne raeagujes na zvonce u skupštini ili na ne pojavljivanje pametni ljudi koji drugacije misle na nacionalnim frekvncijama .. Konkurecija je dobra stvar jaca politicku scenu ,cisti korov a to je intrres naroda .. Razumem da ovims ili onima na vlasti to ne odgovara ali odgovara narodu .. Oni bi trebali da rade za narod jer su predstavnici istog .. kapiras?

Poslednja izmena:

Back