This is Sparta
Buduća legenda
- Poruka
- 25.022
Не знаш више шта ћеш од муке, коментар је на нивоу детета.Opa, krenuli smo s množinom![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не знаш више шта ћеш од муке, коментар је на нивоу детета.Opa, krenuli smo s množinom![]()
Не знаш више шта ћеш од муке, коментар је на нивоу детета.
Амерички савезници тог клибра увек буду или остављени на цедилу, или и сами постану мета дојучерашњих господара.Ako Kongres blokira i SAD ne bude mogao servisisirati potraživanje te NATO alijansa odluči da se povuče sa Brnjaka Albanci mogu samo sa tugom da konstatuju "Odjebajla nas".
Kako prezimljavaš ovu kapitulaciju tvoje stranke na JerinjuАмерички савезници тог клибра увек буду или остављени на цедилу, или и сами постану мета дојучерашњих господара.
Видећемо шта ће Шиптаре да снађе.
Коушари и немају чиме да се похвале него туђим.
Somewhere in Serbia
Užasno sam depresevan zbog te brutalne količine B2 aviona koje ste poobaraliНе знаш више шта ћеш од муке, коментар је на нивоу детета.
Meni ovo izgleda kao 117Коушари и немају чиме да се похвале него туђим.
Somewhere in Serbia
Prpa bajo , rus gde se pojavi tu odma postane sutereno.Al Jazera kada se javlja njihov novinar - granični prelaz
Kada je Harčenko tamo - samo Jarinje
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskusno , za svaki slučaj
To je jedini avion koji su srušiliMeni ovo izgleda kao 117
Slovenci su sada prijatelji zbog Janše i non pejpera.Zar se ne kaže za Slovence austrijski konjušari, a ne za Hrvate
Ne znam kad je počela ta misnomera na ovom sajtu
U svakom sllučau bio je kraj tog modela aviona .To je jedini avion koji su srušili
Posle su plesali oko trupla, plemenskim uzvicima "Uga-buga."
Pisali su da je to kraj Zapadne civilizacije
Kad ono -- trt!
Nešto si se zbunio, krezubi su SNS a ne NVO.Dobra tema, prosto milina kada se ustaše i ovi naši nvo krezavi srbi, kosovo za patikei sl. ovako lepo slažu.
Као што видимо један је довољан за депресију.Užasno sam depresevan zbog te brutalne količine B2 aviona koje ste poobarali
Не.Meni ovo izgleda kao 117
Ako pod Srbima podrazumevaš one koji nisu Srbi oni su zaista Srbi.Dobra tema, prosto milina kada se ustaše i ovi naši nvo krezavi srbi, kosovo za patikei sl. ovako lepo slažu.
Nisi skontala, to su im mantre po forumu, kao što ti možeš da detektuješ sendvičara isto tako lako može i suprotnoNešto si se zbunio, krezubi su SNS a ne NVO.
Možda te je ovaj čin kapitulacije Aleksandra Vučića pred Kosovom, dezorijentisao.
A.Nisi skontala, to su im mantre po forumu, kao što ti možeš da detektuješ sendvičara isto tako lako može i suprotno
keyword: kosovo za patike, krezubi, genocidni Srbi ... nastavi niz
Rekao sam da se obrati paznja, pametnim ljudima ne treba naglasitiAl Džazira, prilog...al džazira...
Prva premisa je neistinita ; Vučić nije tenkovima želeo da oslobodi Kosovo , samo je napravio manji pritisak da bi internacionalizovao problem gde bi stranci uticali na Šiptare Rosu da se povuku sa prelaza.A.
No, evo koji su ključni takeaway pojntovi:
1) Vučić je hteo da tenkovima oslobodi Kosovo od belog čoveka.
2) Desilo se da je poražen
3) Sad pokušava da spinuje: "Ne, ja sam njima naredio da oni dođu tenkovima. To se desilo."
Nije ni nama loše. Ide se na letovanje, prave se svadbe, 18. rodjendani, menjaju se automobili, deci se plaćaju časovi za tenis i karate, ja ne znam šta nam treba još.
To je jedini avion koji su srušili
Posle su plesali oko trupla, plemenskim uzvicima "Uga-buga."
Pisali su da je to kraj Zapadne civilizacije
Kad ono -- trt!