Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Petković i Besljimi u sredu u Briselu

Šefovi pregovaračkih timova Beograda i Prištine, Petar Petković i Besnik Besljimi sastaće se u Briselu u sredu da bi razgovarali o situaciji na severu Kosova, potvrdio je RTS-u portparol EU Peter Stano.
Visoki predstavnik za spoljnu politiku EU Žozep Borelj poručio je ranije da bi sastanak glavnih pregovarača bio prvi pozitivni korak u smirivanju tenzija.

Za osam dana izdato 10.110 probnih tablica​

Od 20. septembra, dana kada je stupila na snagu odluka Prištine o uvođenju probnih RKS tablica za srpske registarske oznake, pa do jučerašnjeg dana izdato je ukupno 10.110 probnih registarskih tablica na celom tzv. Kosovu.

Od ukupnog broja, 262 tablice izdate su u Centrima za registraciju vozila u opštinama na Severu Kosova.

Prema podacima kosovskog MUP-a, najveći broj probnih tablica izdat je u Severnoj Mitrovici, ukupno 166.

Dok je u Zvečanu i Zubinom Potoku izdato po 41, a u Leposaviću 14.

Podaci pokazuju da je veći broj tablica izdat na prelazima – 7.430, dok je u Centrima za registraciju na celom Kosovu izdato ukupno 2.680.

Na Jarinju i Brnjaku u istom periodu izdate su ukupno 24 probne tablice, što pokazuje da od 22. septembra na ovim prelazima nije izdata više nijedna.

Sa druge strane na prelazu Merdare izdato je 2.370 privremenih tablica.

B92: UŽIVO Vojska Srbije na terenu; Helikopteri nadleću Jarinje; Kfor priznao http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=27&nav_category=640&nav_id=1928373

Za osam dana izdato 10.110 probnih tablica​

Od 20. septembra, dana kada je stupila na snagu odluka Prištine o uvođenju probnih RKS tablica za srpske registarske oznake, pa do jučerašnjeg dana izdato je ukupno 10.110 probnih registarskih tablica na celom tzv. Kosovu.

Od ukupnog broja, 262 tablice izdate su u Centrima za registraciju vozila u opštinama na Severu Kosova.

Prema podacima kosovskog MUP-a, najveći broj probnih tablica izdat je u Severnoj Mitrovici, ukupno 166.

Dok je u Zvečanu i Zubinom Potoku izdato po 41, a u Leposaviću 14.

Podaci pokazuju da je veći broj tablica izdat na prelazima – 7.430, dok je u Centrima za registraciju na celom Kosovu izdato ukupno 2.680.

Na Jarinju i Brnjaku u istom periodu izdate su ukupno 24 probne tablice, što pokazuje da od 22. septembra na ovim prelazima nije izdata više nijedna.

Sa druge strane na prelazu Merdare izdato je 2.370 privremenih tablica.

B92: UŽIVO Vojska Srbije na terenu; Helikopteri nadleću Jarinje; Kfor priznao http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=27&nav_category=640&nav_id=1928373

Nema predaje, Kosovo srce Srbije do prvih probnih tablica.

Cenim da je plan ruske politike da 120 godinšnjicu ubistva ruskog konzula u Kosovskoj Mitrovici od strane Albanaca obeleži u Prištini

Imperije pamte dugo.. mi znamo najbolje

Cenim i ja da cu osvojiti milion na lutriji, a to je realnije od ruskog povorota na Kosovo.

Cenim i ja da cu osvojiti milion na lutriji, a to je realnije od ruskog povorota na Kosovo.

Pazi, ona predstava u Avganistanu bila je namenska za razne pavijane po svetu koji su se kačili o američki interes

Kao što je dovela "nisu to oni talibani " pa se odmah tamo zaputili Rus i Kinez, još je lakše na Kosmet vratiti prave vlasnike .

Petković i Besljimi u sredu u Briselu

Šefovi pregovaračkih timova Beograda i Prištine, Petar Petković i Besnik Besljimi sastaće se u Briselu u sredu da bi razgovarali o situaciji na severu Kosova, potvrdio je RTS-u portparol EU Peter Stano.
Visoki predstavnik za spoljnu politiku EU Žozep Borelj poručio je ranije da bi sastanak glavnih pregovarača bio prvi pozitivni korak u smirivanju tenzija.

:zcepanje::zcepanje:

Pazi, ona predstava u Avganistanu bila je namenska za razne pavijane po svetu koji su se kačili o američki interes

Kao što je dovela "nisu to oni talibani " pa se odmah tamo zaputili Rus i Kinez, još je lakše na Kosmet vratiti prave vlasnike .

Nesto ne vidim Ruse u Avganistanu, ne mogu da se vrate u Estoniju, ali ce doci kao princ na belom konju na Kosovu. Suvise bajkovito.

Nesto ne vidim Ruse u Avganistanu, ne mogu da se vrate u Estoniju, ali ce doci kao princ na belom konju na Kosovu. Suvise bajkovito.

Kao što znaš talibani prvo otišli na poklonjenje u Moskvu

Što se tiče te džamogladije stanija raznijeh , Rusi drže Kalinjingradsku oblast i njima dovoljno

Koji će im vrag paraziti, kao da su ih malo vukli pola veka godina u SSSR-u

Šta kaže, koje su mane implanta
Ne pamtim nikad od reči do reči šta mi neko kaže. Sećam se samo zog dela razgovora i tona kad mi je rekao nešto kao "pa ja mogu da ti ušrafim ali..." Mimo sveta sam ja, ne pamtim tudje reči, nego pratim situaciju, raspoloženje. Eventualno kad vodim dete na kontrolu za šum na srcu onda se trudim tačno da zapamtim stanje.

Vojska Srbije upravo premešta tenkove i oni su viđeni na putu od garnizona Raška ka administrativnoj liniji.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kolone tenkova koja je prema za sada nepotvrđenim informacijama krenula iz Raške ka administrativnoj liniji sa KiM i prelazu Jarinje.

U pitanju su modernizovani tenkovi T-72 MS opremljeni novom optikom i najsavremenijom borbenom opremom koji su deo ruske vojne donacije Srbiji.

Jedinice Vojske Srbije u garnizonima Raška i Novi Pazar nalaze se već danima u povišenoj borbenoj gotovosti jer na taj način država želi da pošalje jasnu poruku da se više neće dogoditi pogrom srpskog naroda na KiM.
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je da su Ministarstvo unutrašnjih poslova sa svojim jedinicama i Vojska Srbije spremni da odgovore na svaku eskalaciju, ali i da će učiniti sve da do nikakvih sukoba ne dođe i da sve bude mirno.

Vuin je naglasio da naoružane jedinice Prištine moraju da se povuku sa severa Kosova i Metohije.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3774707/vojska-upravo-premesta-tenkove-ka-jarinju

Predizborna kampanja u punom jeku i jako losa predstava.
Juce helikopteri, danas Migovi i tenkovi.
Sta je sledece?

Sta bi s tenkovima, nestali iza krivine? Stigose li do Jarinja, ima citavih 7 km od Raske do tamo?

Nemamo mi u Srbiji epidemiju kovida, nego epidemiju mozgojedaca, pojeli narodu mozak pa mogu da mu se pricaju bajke do mile volje.

Back