Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Ako Kongres blokira i SAD ne bude mogao servisisirati potraživanje te NATO alijansa odluči da se povuče sa Brnjaka Albanci mogu samo sa tugom da konstatuju "Odjebajla nas".
Амерички савезници тог клибра увек буду или остављени на цедилу, или и сами постану мета дојучерашњих господара.
Видећемо шта ће Шиптаре да снађе.

Амерички савезници тог клибра увек буду или остављени на цедилу, или и сами постану мета дојучерашњих господара.
Видећемо шта ће Шиптаре да снађе.
Kako prezimljavaš ovu kapitulaciju tvoje stranke na Jerinju

Čim je došao UN, pobegli ste posle 10 godina paradiranja Pantsirom

Prilozi

• 01dd779893cf6f7bf94d0dc42058a640.jpg
    01dd779893cf6f7bf94d0dc42058a640.jpg
    43,3 KB · Pregleda: 7
Dobra tema, prosto milina kada se ustaše i ovi naši nvo krezavi srbi, kosovo za patikei sl. ovako lepo slažu.
Nešto si se zbunio, krezubi su SNS a ne NVO.

Možda te je ovaj čin kapitulacije Aleksandra Vučića pred Kosovom, dezorijentisao.

Nešto si se zbunio, krezubi su SNS a ne NVO.

Možda te je ovaj čin kapitulacije Aleksandra Vučića pred Kosovom, dezorijentisao.
Nisi skontala, to su im mantre po forumu, kao što ti možeš da detektuješ sendvičara isto tako lako može i suprotno
keyword: kosovo za patike, krezubi, genocidni Srbi ... nastavi niz

Nisi skontala, to su im mantre po forumu, kao što ti možeš da detektuješ sendvičara isto tako lako može i suprotno
keyword: kosovo za patike, krezubi, genocidni Srbi ... nastavi niz
A.

No, evo koji su ključni takeaway pojntovi:

1) Vučić je hteo da tenkovima oslobodi Kosovo od belog čoveka.

2) Desilo se da je poražen

3) Sad pokušava da spinuje: "Ne, ja sam njima naredio da oni dođu tenkovima. To se desilo."

Al Džazira, prilog...al džazira...
Rekao sam da se obrati paznja, pametnim ljudima ne treba naglasiti

Za one koji su Bili, a ti jasno nisi bila na Kosovu,
Sa siptarske strane stoji tabla Republika E Kosoves

Sa srpske stoji Republika Srbija, dobrodosli

E sad, ako Srbija pocinje kod Makedonije, a ne kod Jarinja..

Znas, nije Al Dzarira postavila tu prelaz i tablu, oni su samo izvestavali

Nego Drzava Srbija

A.

No, evo koji su ključni takeaway pojntovi:

1) Vučić je hteo da tenkovima oslobodi Kosovo od belog čoveka.

2) Desilo se da je poražen

3) Sad pokušava da spinuje: "Ne, ja sam njima naredio da oni dođu tenkovima. To se desilo."
Prva premisa je neistinita ; Vučić nije tenkovima želeo da oslobodi Kosovo , samo je napravio manji pritisak da bi internacionalizovao problem gde bi stranci uticali na Šiptare Rosu da se povuku sa prelaza.

Back