- Poruka
- 21.197
Pa glasao je za Tadića 12 godinaNarod se od početka nadao takvom ishodu, da nije tako on bi glasao za dr Žarka Koraća
To znači da se vešto pretvarao da je normalan
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa glasao je za Tadića 12 godinaNarod se od početka nadao takvom ishodu, da nije tako on bi glasao za dr Žarka Koraća
A ko kaže da ga neće upotrebiti? Ti?Da li si svestan šta si napisao?
Tenkoviski desant ne počinje tako što doteraju 10 tenkova na kamionima na tačku B.
Ovo je vitlanje praznim pištoljem a verujem da znaš kako to ide - Ne vadiš ga ako ne misliš da ga upotrebiš.
U suprotnom ispadneš smešan.
Vidjećeš mnogo ranije.Hajde da vidimo za 3 mjeseca ko od nas dvoje lupeta
Da, dobro zapažanje.OČEKIVAO SAM I NEKE MITINGE PO GRADOVIMA...NARAVNO U REŽIJI napredne sekte...GDE SE SKUPE MLADI naprednjaci I KRENU SA URLIKANJEM...ŽIVEO VUČIĆ...SVI SMO DOBROVOLJCI...IDEMO...i slične jeftine fore...a na kraju od svega nema ništa
Pa znamo da je beli čovek neuporedivo jači od SNSDA ko kaže da ga neće upotrebiti? Ti?
По којим градовима, чак ни у Лепосавићу ни Митровици нема окупљања, Вучић је све упропастио остала празна љуштура у виду Вулинових хеликоптера и тенкова.OČEKIVAO SAM I NEKE MITINGE PO GRADOVIMA...NARAVNO U REŽIJI napredne sekte...GDE SE SKUPE MLADI naprednjaci I KRENU SA URLIKANJEM...ŽIVEO VUČIĆ...SVI SMO DOBROVOLJCI...IDEMO...i slične jeftine fore...a na kraju od svega nema ništa
Ко се бори за пензију или статус- не бори се за праву ствар.za to da se neko bori???
Ne vidim poveznicu te poslovice sa mojom opaskom ali dobro... U svakom slučaju kako vrijeme prolazi tako je cilj sve dalji i sve ga je teže doseći...SVAKO VREME, IMA SVOJE BREME...stara srpska poslovica..
veruj mi, to sam očekivao i smeo da se kladim, da će biti organizovani mitinzi podrške, kao za vreme slobodana miloševića...eto pogrešio sam, što toga nema...verovatno ove nedelje počinje sastanak srpskih i ksovskih zvaničnika o ,,dijalogu", pa se nema vremenaDa, dobro zapažanje.
Izostali su mitinzi podrške
ja sam pricala uopsteno, ne o ovim njegovim zamajavanjimaja sam za to da u rat idu oni koji huskaju na isti
jer ono sto smo imali priliku da vidimo je da oni koji su bili najveci huskaci nisu uzeli u zivotu pusku u ruke
govorim konkretno o ovom Vucicevom scenariju- ne o nekim drugim okolnostima u kojima je bio srpski narod
Tadić se nije dovoljno posvetio problemima jadnoga naroda našeg pa narod tražio izlaz u nekom drugom. Tomi grobaru.Pa glasao je za Tadića 12 godina
To znači da se vešto pretvarao da je normalan
I, jel ga našaoTadić se nije dovoljno posvetio problemima jadnoga naroda našeg pa narod tražio izlaz u nekom drugom.
Rat je najveći debilizam koji je ljudski rod mogao izmisliti.Ко се бори за пензију или статус- не бори се за праву ствар.
Тешко је данас, у овом исквареном времену објаснити људима за шта се ратује.
evo jednog primera...da si davne 1985g, rekao nekom odraslom čoveku, da će se VARŠAVSKI PAKT, RASPASTI BEZ ISPALJENOG METKA, TAJ BI SE SMEJAO...eto vidiš, nema ih više...vreme se menja i nastaju nove situacijeNe vidim poveznicu te poslovice sa mojom opaskom ali dobro... U svakom slučaju kako vrijeme prolazi tako je cilj sve dalji i sve ga je teže doseći...
Zamisli, oni sumnjaju u iskrenost i čestitost namjera našeg Predsednika Republike Srbije gospodina Aleksandra Vučića?Jer bitno je da to ne smije ni po koju cijenu aktuelni predsednik jer je to "predizborna kampanja" i ništa više?
Свакако да јесте.Rat je najveći debilizam koji je ljudski rod mogao izmisliti.
https://www.glasamerike.net/a/vojska-srbije-dobila-na-poklon-vozila-hamer-od-sad/3882855.html06.06.2021. • 13:15 Srbija Danas
SKANDAL NAD SKANDALIMA - NOŽ U LEĐA SRBIJI! Amerikanci poklonili oklopna vozila tzv. vojsci Kosova (FOTO/VIDEO)
Foto: Profimedia
U pitanju su oklopna vozila tipa M1117, poznata i pod nazivom "gardijan".
Amerika je tzv. Kosovskim bezbednosnim snagama donirala nova oklopna vozila, objavio je prištinski portal "Reporteri".
U pitanju su oklopna vozila tipa M1117, poznata i pod nazivom "gardijan".
Vest o donaciji oklopnih vozila objavilo je tzv. Ministarstvo odbrane u Prištini, a resorni ministar Armend Mehaj obišao je kasarnu u Uroševcu, da bi se, kako je saopšteno, informisao o toj donaciji.
https://twitter.com/USEmbPristina/status/1384778942037495810
@Torrente Bgd
Нема никакве сумње да Америка дестабилизује Србију и Балкан наоружавајући тзв. Војску Косова и стога сви који заступају америчке (дакле, антисрпске) интересе у Србији нужно морају са црном земљом бити састављени.![]()
A ko kaže da ga neće upotrebiti? Ti?
Kakav desant, znaš lii ti šta je desant? Ne provaljuj se više.
Koliko te shvatam, postoji i ta opcija na koju ti akcentuješ da on započne rat te da ga izgubi
Hebiga svako ko potraži spas od Tome Grobara zaslužio je ono što će mu se desiti. Izvinavam se na psovki nisam mogao da odolim.I, jel ga našao
Vreme radi za nas. Da im pomognemo da se sto vise iseljavaju i da udvostrucimo broj tih autobusa koje je neko pominjao...Ili neće.
Malo će se i jedni i drugi kurčiti, skupi# par jeftinih političkih poena, Alo! će pričati o tome kako su se Šiptari usrali, Kurti će pričati kako su obranili državu i idemo dalje, ista meta isto odstojanje
Najbolje velika i funkcionalnaKakva je da je, srpska je i dovoljan je razlog ne bezati od nje, a verovatno da ce s vremenom biti sve bolja inace ne bi imalo potrebe da postoji.
Uostalom, bolje mala i funkcionalna vojska, nego glomazna i nefunkcionalna kao sto smo imali.
Vi vase zlocine i ne sakrivate, cak sta vise, ponosite se njima i slavite ihПриче о Србима "којима је забрањен повратак на Косово" или "Шиптарима који су дошли у милионима на Косово за време Тита" су типична српска националистичка реторика којом је требало оправдати геноцид и етничко чишћење на Косову.
То сте измислили да бисте могли да покријете своје злочине.
Mislim da podcenjujete srpskog vojnika. I `99. puklo je mnogo tomahavka a moral u vojsci je bio visok.daleko je ona od srpske vojske...ja sam iz vojske došao 1989g, život mi prođe pored ove srpske đubradi, koja pljačkaju i uništavaju Srbiju...moja procena oko 5 000 dobrovoljaca...čim pukne prvi tomahavk, oko stotinak...ostali bežanija...
Pa sad......jasno je bilo da su drzave istocne Evrope bile porobljene od strane SSSR i izvesno je bilo da to ne mzoe da opstane jedino taj raspad sto je bio miran na srecuevo jednog primera...da si davne 1985g, rekao nekom odraslom čoveku, da će se VARŠAVSKI PAKT, RASPASTI BEZ ISPALJENOG METKA, TAJ BI SE SMEJAO...eto vidiš, nema ih više...vreme se menja i nastaju nove situacije
A ta vojska se nešto bunila kad su pobegli sa Kosova ?Politicari su ti koji su izdali, ne vojska.