Tenkovi vojske Srbije upravo na putu za Jarinje? Pogledajte kolonu oklopnjaka koja je krenula iz Raške

Aha,kako da ne. Baš će vojska ako bude izbilo ratno stanje da ide od kuće do kuće i da pita "jel ima neko od vas junačina da bi ginuo za svoju otadžbinu?" I onda da čekaju da malo razmisliš... Nema tu hoćeš nećeš,odma kundak među rebra,pa da vidiš kako hoćeš.
govorimo o 2021g...ovde bi izbio građanski rat...u narodu postoji toliko negativne energije, da mi nismo svesni...poklali bi se međusobno

Ne mogu da pisem o vojsci kad ne znam nista o njoj, znam samo da mi se svidja sto je (napokon) srpska i znam da jos mnogo vremena treba da prodje dok bude i stvarno prilagodjena nasim potrebama.

A koliko bi se dobrovoljaca javilo, pa vise mislim, od ocekivanog ali ne ni neki masovan broj....pa ljudi tj, muskarci vose vole da se drogiraju ili prodaju drogu nego da budu od koristi drustvenoj zajednici. To je zato sto nije bilo obaveznog vojnog roka ovih 20-tak godina pa su postali "seka perse" i mamini i tatini sinovi.
Narod se postepeno pretvorio u majmuna.

Na samom početku 2011. Vučić je ponizno puzao i pričao o EU

A sad viče: "Šta je, pa ja sam za Slobu i ne izvinjavam se zbog toga!"

Sada samo ide završna scena pa da se razilazimo
Joe Biden Nato GIF by GIPHY News

da, ludi su da ratuju za one od kojih su pobegli

neka ratuju oni koji cerupaju budzet za svoju blizu i dalju rodbinu,
neka mu ratuju penzioneri koji ga kuju u zvezde
neka salje svoju decu u rat
ima i takvih ovde na forumu...podržavaju bivše i aktuelnu vlast...obožavaju Rusiju i Putina...ali iz Stokholma, Berlina, Beča...ne pomišljaju da se presele na bauštele u Habarovsku ili Moskvi...a još manje da se vrate ovde...LIČNO VERUJEM, DA SU UZELI DRŽAVLJANSTVA U ZEMLJAMA ZAPADA

A ko si ti buraz? Vidim obraćaš mi se u množini, kao da smo u ovoj konverzaciji mi Srbi i ti neko ko nisi Srbin. Jesi li Albanac? Bošnjak? Hrvat?
ja sam beogradjanin, amerikanac, ako vec mislis da nisam srbin

eto budi ti srbin, ali ja mislim da si obicna zentara, uterao te vucic u strah, kupio si njegovu glumu kao da je stvarnost
ima i takvih ovde na forumu...podržavaju bivše i aktuelnu vlast...obožavaju Rusiju i Putina...ali iz Stokholma, Berlina, Beča...ne pomišljaju da se presele na bauštele u Habarovsku ili Moskvi...a još manje da se vrate ovde...LIČNO VERUJEM, DA SU UZELI DRŽAVLJANSTVA U ZEMLJAMA ZAPADA
e, pa bas ti hvala sto si me predstavio ovoj zentari, ja sam uzeo americko
izdajnik aka dramoser vucic ce zauzeti granicu uze srbije bez kosova, a na kosovo nece nikad ici jer ne priznaje rez 1244
Radiće katran i perje !
daj bre skini mi ove zentare s vrata, i ostavi malo perja i katrana i za njih
Koliko te shvatam, postoji i ta opcija na koju ti akcentuješ da on započne rat te da ga izgubi

Pretpostavimo da će rat malo i da se zahukta
on bi da odglumi rat, da prdne i da stisne, ali ste vi zentare problem

napravite antiratne proteste onda ako mu verujete, tj ako mislite da ne glumi... sve ove godine... tebkovi su zavrsni cin, ON TREBA DA SE SRUSI,A NE DA RATUJE SERONJA, DRAMOSER... ima da izda, zato seta tenkove, trebaju mu za alibi, da sutra kaze sta je trebalo da radim ako ne da priznam drzavu kosova, da ratujem sa njima?

Poslednja izmena:
da, ludi su da ratuju za one od kojih su pobegli

neka ratuju oni koji cerupaju budzet za svoju blizu i dalju rodbinu,
neka mu ratuju penzioneri koji ga kuju u zvezde
neka salje svoju decu u rat
znas kako, ova zemlja je i otisla u kurrr kada smo mi zene pocele da vristimo da ne damo svoju decu u rat
a tudja neka idu, sta nas se tice :confused:

nešto razmišljam...da li bi došli srpski dobrovoljci iz zapadnih zemalja...Nemačke, Švajcarske, Švedske, Holandije...šta mislite kolege forumaši o tome
Pa dobro jel to Kosovo srpsko ili nije, ako nije pustite to i dalje svojim poslom, ako je onda tražite način da ga vratite u krilo majke Srbije. E sad može to i koštati, ali to je uvijek tako...

nešto razmišljam...da li bi došli srpski dobrovoljci iz zapadnih zemalja...Nemačke, Švajcarske, Švedske, Holandije...šta mislite kolege forumaši o tome
Mislim da su čak i penzioneri ''pročitali'' ovaj Vučićev blef.
Čak i oni znaju da je to samo predstava za krezubu javnost, a ne ozbiljna namera zaštite bilo koga.
Džaba Lazari, Nore, SMT tenkovi, Pegazi, MIG-ovi, Panciri, Šumadije i ostalao, ako nemaš cojones.

znas kako, ova zemlja je i otisla u kurrr kada smo mi zene pocele da vristimo da ne damo svoju decu u rat
a tudja neka idu, sta nas se tice :confused:
ja sam za to da u rat idu oni koji huskaju na isti

jer ono sto smo imali priliku da vidimo je da oni koji su bili najveci huskaci nisu uzeli u zivotu pusku u ruke

govorim konkretno o ovom Vucicevom scenariju- ne o nekim drugim okolnostima u kojima je bio srpski narod

Narod se postepeno pretvorio u majmuna.

Na samom početku 2011. Vučić je ponizno puzao i pričao o EU

A sad viče: "Šta je, pa ja sam za Slobu i ne izvinjavam se zbog toga!"

Sada samo ide završna scena pa da se razilazimo
Joe Biden Nato GIF by GIPHY News
Narod se od početka nadao takvom ishodu, da nije tako on bi glasao za dr Žarka Koraća ili za itranscedetalnu meditaciju pokojnog Draška Nikodijevića . Međutim takav ishod nije moguć očekuem da će Vučić pokazasti svoje pravo lice to jest da nema lice i da će ponovo srikati pesmice kako mir nema alternativu, je naš narod ima previše mitova i zato treba sagraditi spomenik Đinđiću ako treba i Bleru.

Back