MJK
Elita
- Poruka
- 18.271
95% nato je USA
a umire USA
a umire USA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I meni nije jasno..Зашто се усташе сваки пут успаниче чим српска војска изађе из касарни?
Eto sve kako smo slabi, pa ste vi vratili vascele srpske zemlje..teletabisu,Hrvatska je bila pod embargom za uvoz vojne opreme ,sve je to islo crnim kanalima iza kojih ne stoji drzava nego pojedinci.Vas su i Nemci noruzavali uprkos snkcijama.Nagoozili vas Ukri dva puta,prodali vam lansere PMU1 iz lego kolekcije, i kasnije vas izmuzli za remont migova, i vi se jos hvalite "nabavkom"
Gotovi su... Eno Ruje rulaju, a vele da su obećali i srbima dati đir... Al jednom... Nekada...95% nato je USA
a umire USA
Јадна је нација која свој национални идентитет и историју заснива на коњушарењу и фашизму.Njima je neko napunio glavu da je nekadašnja Jugoslavija bila bitna zbog njih, ali ih silno boli činjenica da su oni nebitni u svakom pogledu .. sem kada prave Srbiji problem
Јадна је нација која свој национални идентитет и историју заснива на коњушарењу и фашизму.
Вероватно је српска богата историја и српски национални идентитет разлог њихове мржње. Кад томе додаш чињеницу да добар део Хрвата има српске корене, ствари постају јасне.
Ни то не би био проблем за неку нову , здраву нацију да почне градити свој идентитет од нуле, али њима то не успева јер не могу да се помире с тим да су Срби као нација и као држава, увек били недостижни за њих, никад нису успели да изађу из српске сенке, ни у заједничким државама ни данас.
Требаће времена док стасају нове генерације које ће, надам се, у мањој мери бити оптерећени српском доминацијом и властитим фашизмом па ће да буду и бољи међудржавни и међународни односи.
SNS ovac, ljubi te VučićЈадна је нација која свој национални идентитет и историју заснива на коњушарењу и фашизму.
Вероватно је српска богата историја и српски национални идентитет разлог њихове мржње. Кад томе додаш чињеницу да добар део Хрвата има српске корене, ствари постају јасне.
Ни то не би био проблем за неку нову , здраву нацију да почне градити свој идентитет од нуле, али њима то не успева јер не могу да се помире с тим да су Срби као нација и као држава, увек били недостижни за њих, никад нису успели да изађу из српске сенке, ни у заједничким државама ни данас.
Требаће времена док стасају нове генерације које ће, надам се, у мањој мери бити оптерећени српском доминацијом и властитим фашизмом па ће да буду и бољи међудржавни и међународни односи.
То је објективна нализа која нема везе са било којом странком.SNS ovac, ljubi te Vučić
Svako ko nije za urgentnu smenu tvog voljenog picuostog je SNSТо је објективна нализа која нема везе са било којом странком.
Горе о вама мисле Муслимани, јесу ли и они СНС?
Хрватске луке пропадају као и бродоградилишта, сав теретни саобрачај их заобилази, осим појединих милијардера и гејева на крузерима.I na sve to kontrolišu strateški nebitnu teritoriju, bez velikh prirodnih resursa
Bitna je kontrola Dunava i Jadranska obala , ali i to je nebitno ako ne kontrolišeš ulaz u njega , jedino ako se isplati kineskom kontejnerskom brodu da umesto u Solunu, Draču ili Baru istovari robu u Rijeci
Poslednja velika bitka na tom terenu bila je pre dve hiljada godia kod Cibalije ,a i to nije bilo strateški , više pogodno mesto da se dve vojske sastanu , što ti sve govori o strateške bitnosti te teritorije . Čak ni Turci nisu trošili energiju da kontrlišu taj prostor.
Хрватске луке пропадају као и бродоградилишта, сав теретни саобрачај их заобилази, осим појединих милијардера и гејева на крузерима.
Хрватска је попут јавног вц-а на аутоцести.
Имају капацитет, али су неспособни сами.
Velika većina nas živi od svog rada, i niko takav ne želi lopurde na vlasti, nad sobom; pomiri se sa tim da je to sistemski problem, i da to, što ti to nećeš, i da niko od nas neće- ne rešava ništa, jer je sistem tako i osmišljen da to ignoriše.JA ŽIVIM OD SVOG REALNOG RADA...NEĆU LOPURDE, BEZ OBZIRA KAKO SE KRSTE
Za to vreme mi u Srbiji gradimoХрватске луке пропадају као и бродоградилишта, сав теретни саобрачај их заобилази, осим појединих милијардера и гејева на крузерима.
Хрватска је попут јавног вц-а на аутоцести.
Имају капацитет, али су неспособни сами.
Имају доста морске обале, богату плодну земљу, доста извора воде, нормално би требали да живе ко бубрег у лоју, али им не иде.Sa onim šta oni imaju imaju kapacitet - suncobran i ležaljka i Slavonija - hrana
Za ovo prvo su orni, za ovo drugo i nisu, jer su svojevremeno bili srećni kada su im otišli ljudi na traktorima koji su tu zemlju obrađivali
Malo nešto u Kotarima ima šume.
Sve drugo ne znam šta mogu ponuditi, pameti i obraza nemaju ..
Нико не каже да нам је бајно, али ми нисмо у ЕУ да нам "цветају руже" као у НДХ.Za to vreme mi u Srbiji gradimo
1. Kosmodrom u Donjoj Babusnici
2. Fejzbuk istrazivacki centar u Maloj Mostanici
3. Amazon distributivni centar u Marinkovoj Bari
4. HAARP vec imamo u Barajevu
5. Fabriku za letece automobile u Babinoj Glavi kod Vranja
6. Atomsku centralu najverovatnije kod Tixoglua u Raskoj, gde ce ujedno i otpad da zakopavamo, kod njega u dvoristu iza kuce, u onaj rov sto je vec poceo da kopa za ovonedeljnu invaziju na Kosovo i Albaniju
Na toj slici ima 4 tenka.Čovek sve milozvučno objasnio
Имају доста морске обале, богату плодну земљу, доста извора воде, нормално би требали да живе ко бубрег у лоју, али им не иде.
И неће им ићи докле год буду оволико оптетечени Србијом. А има ту и неке Божије правде, ко неколико пута изврши геноцид над својим становништвом , њему никад неће бити добро.
Данас, након што су, како каже овде један од усташа, остварили своје стратешке циљеве, су најсиромашнији у ЕУ и масовно напуштају НДХ.
Meni se čini da je to neko od forumskih kolegaNa toj slici ima 4 tenka.
Po tome znamo da je klip fejk, jer su poslata samo 3, jer trojke su Djuro sta?
Pa i mi u Srbiji imamo fine oranice, imamo vise nego dovoljno slatke vode, i to vrlo kvalitetne slatke vode, dobar sumski fond, vrlo povoljnu klimu, prilicno dobru geografsku lokaciju za razvoj tranzita i trgovineИмају доста морске обале, богату плодну земљу, доста извора воде, нормално би требали да живе ко бубрег у лоју, али им не иде.
И неће им ићи докле год буду оволико оптетечени Србијом. А има ту и неке Божије правде, ко неколико пута изврши геноцид над својим становништвом , њему никад неће бити добро.
Данас, након што су, како каже овде један од усташа, остварили своје стратешке циљеве, су најсиромашнији у ЕУ и масовно напуштају НДХ.
Nisam obratio paznju previse, sad cu malo da izanaliziram, al ako je neko od ovih pajsera, necu da trosim 8 minuta na to sigurnoMeni se čini da je to neko od forumskih kolega
Колико се овде сећамо, ово беше твоја скорашња сличица са посла?Meni se čini da je to neko od forumskih kolega
Znaci sad je poceo i da umislja glasove u glavi
„Hoćeš ti da mi odlučuješ gde će da se kreću na teritoriji centralne Srbije naše jedinice, jesi li ti normalan bre čoveče?! Jesi li ti normalan bre, da li si normalan?! Možete da zamislite u kakvom sam emocionalnom stanju bio kad sam to govorio ambasadoru jedne od najmoćnijih zemalja sveta“, rekao je Vučić gostujući na TV Pink.
https://rs.n1info.com/vesti/vucic-otkrio-kako-razgovara-sa-pojedinim-ambasadorima/?ref=push
A Đilas i Šolak se pokunje.