Frtajler
Legenda
- Poruka
- 58.182
Možda jeКао што видимо један је довољан за депресију.
Jedino ne postoji taj jedan
Osim u glavi pokojnika
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda jeКао што видимо један је довољан за депресију.
Znači Vučić jugend!Ne, ja sam na pripravničkoj plati ali sledeće godine ću da idem na more itd.
Koji ce im onda vrag i Kosovo, i to je parazit.
Evo smiruju ga , dali mu bensedincice i vitamincice, da ne napravi Srebrenicu......pustice ga tek kad mu otmu motornu testeru iz ruku...Hebat će im Vučko nanu naninu.
Jel dao ultimatum NATO-u? Osvetit će se on za 99-tu
Skupljaju pare za privremene registracijeSta bi s tenkovima, nestali iza krivine? Stigose li do Jarinja, ima citavih 7 km od Raske do tamo?
Nemamo mi u Srbiji epidemiju kovida, nego epidemiju mozgojedaca, pojeli narodu mozak pa mogu da mu se pricaju bajke do mile volje.
Čekat ćemo NATO da reagira, tek ako to ne uradi u roku od 24 sata, Srbija će reagirati jer neće dozvoliti pogrom Srba na Kosovu i MetohijiHebat će im Vučko nanu naninu.
Jel dao ultimatum NATO-u? Osvetit će se on za 99-tu
Čekat ćemo NATO da reagira, tek ako to ne uradi u roku od 24 sata, Srbija će reagirati jer neće dozvoliti pogrom Srba na Kosovu i Metohiji
Dakle, predsjednik planira spriječiti ni manje ni više nego pogrom
Što meni? Pa ti si tak napisala. Da si pripravnica, a da iduće godine ideš na more...Neka ti bude.![]()
Dakle Srbija manipulira NATO paktom![]()
![]()
Pa tebi još nije jasno da je ovo sukob unutar NATO.
Mi smo tu samo da dolivamo ulje na vatru.
Tako reći pomažemo onom jačem da obavi ono šta je namio.
Pa drzali su i 2/3 Nemacke pa su podvili rep i otisli. Zapravo drzali su dobar deo danasnje EU pa su podvili rep.Kao što znaš talibani prvo otišli na poklonjenje u Moskvu
Što se tiče te džamogladije stanija raznijeh , Rusi drže Kalinjingradsku oblast i njima dovoljno
Koji će im vrag paraziti, kao da su ih malo vukli pola veka godina u SSSR-u
Ona ne ugradjujeŠta kaže, koje su mane implanta
Pa taj jugend, šta god da je, neka ti bude.Što meni? Pa ti si tak napisala. Da si pripravnica, a da iduće godine ideš na more...![]()
To je samo usputNesto ne vidim Ruse u Avganistanu, ne mogu da se vrate u Estoniju, ali ce doci kao princ na belom konju na Kosovu. Suvise bajkovito.
Dakle Srbija manipulira NATO paktom
Jaki ste, jaki.
Nema niko Natalija sem tebe.Ima li ovde neko stvarno ozbiljan ko bi ovo komentarisao, a ne ova hrvatska bojna koja po nalogu pokušava odloćiti neminosvnost .. sudbinu avginistanskoh kvislinga ?
Pa drzali su i 2/3 Nemacke pa su podvili rep i otisli. Zapravo drzali su dobar deo danasnje EU pa su podvili rep.
A za Nemce mozemo reci bas svasta, al paraziti nikako.
Možda je
Jedino ne postoji taj jedan
Osim u glavi pokojnika
Podmladak, mlade snage!Pa taj jugend, šta god da je, neka ti bude.
Јачи од вас у сваком случају.Dakle Srbija manipulira NATO paktom
Jaki ste, jaki.
Јачи од вас у сваком случају.