Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
хаххаха, стварно су пацери.
а што се тиче Давиденка, сем доброг ритерна, опет није много показао,
Ноле се једва кретао , измучен, а био много бољи , ко би реко да је Ниџа још бр.4
ма добијамо ми Белгијанце и остајемо у Светској групи.
БИЋЕ ДАНА ЗА МЕГДАНА !!

1st Federer , R. 6630.......... :D
2nd Nadal , R. 5980............ -650
3rd Djokovic , N. 5165......... -815
4th Davydenko , N. 2725..... - beskonacno...
5th Ferrer , D. 2715........... -20

Gle koje su razlike ovde prisutne...I onda ce mi neko reci da je Noel blizu prvog mesta?Daleko je on jos svetlosnim godinama.Jedino ako ova dvojica ne pocnu zajedno da splavare po Savi,onda mzoe svasta da bude :D

No,Nordic je u pravu,ovi novi smajliji u ko iz Noci Vestica...Njihov osmeh plasi.
A sto se tice brisanaj postova,vala i neka,kolicina gluposti koje ovde ljudi stavljaju je stvarno impozantna.Bolje da ih covek obrise nego da se skuplja djubre :p :p :p

Sto bi rekao Garwor,stvarno paceri u prvih deset.Onaj jadni Davidenko ne verujem da bi i svoju babu mogao da dobije da je nekim slucajem ispred njega na listi.Zapravo,taj covek retko dobija bilo koga iz prvih deset,a kako je cetvrti,peti vec godinama,to valjda samo on zna.

rekoh ti ja druze u kafani da je Rafa blizu Fedje 8-)

...I bio si u pravu samo tako.Izgleda da mi je ona koka kola udarila u glavu :D :D :D

Razmisljam nesto..Vala i ja da sam Davidenko,verovatno bih i ja igrao 30 turnira godisnje.Uzmem jedan koji se igra u Moskvi(NARAVNO),namestim 5,na 10 odem samo da se provedem(kao Davidenko i Nole u Umagu),odigram ponesto na Mastersima i GS i mirna backa! I cekam austrijsko drzavljanstvo i ankon karijere odem i cuvam koze na Alpima ;)

najgore od svega za davidenka je sto ne igra toliko lose koliko je p****! :)
jeste ovaj smajli najgori od najgorih- :) kao da su mu zubi uvuceni nekako... ili prekrivni nekom kozicom... malo lice na ljudkso-tudjinske... a oci narkomanske....
sad ce kletve: da bog da vam smajliji bili ko na krstinom forumu. :)

Malo bih komentarisala porodicu Dokovic i Noletovu devojku.
Mama, tata, (braca kad mogu) stric, advokat... sede u lozi, a nigde devojke sa kojom je u ozbiljnoj vezi 2 godine, slikaju se za tabloide.
Mama mu je bila i na doceku u Beogradu, na Balkonu, u Moskvi...
Sve je to lepo, ali nije mi jasno zasto nekad ne dovede svoju curu da ga bodri iz loze ?
Meni to izgleda kao nesto sasvim normalno.
Eno Federer vodi Miroslavu :oops: na svaki turnir.
Sta mislite o ovome, moje misljanje je da nesto ne stima na relaciji mama i tata Djokovic -snajka i da tata Srdjan drzi sve konce u rukama.
A Nole je tu da igra i zaradjuje lovu, nista se ne pita ?
Mozda je to deo nekog dogovora, ali sumnjam, devoka nije anonimna, mozemo je videti na slikama sa Noletom, moj osecaj je da su ga roditelji previse stisli
i istripovali se da oni znaju sta je najbolje za njega.

Trebao sam ipak pivo da drmnem,anije bilo ni skupo,greska,greska....Mada Karadjordjeva je bila ekstra :D

Za Noleta i njegovu devojku.....Veliko je pitanje uopste i kakva je to veza,njega nema po pola godine zbog turnira,a ona je sa njim...Kad?U pauzi izmedju novembra i januara?Jos kao zneska studira u Italiji,hmmmm,ne zvuci bas kao ozbiljna veza.

Jedino ako tata Srdjan ne zeli kao kod Homera da mu dete bude deo pozude mladih klinki,pa da na toem zaradi neku lovu ekstra :) :) :) Jooooooooooj ruznih li smajlija...

Ajde shto vam je JJ trn u oku. BTW, opet se povredila - tako bar pise danashnji Press. Nego ste sad poceli i Noleta da secirate. Te ne valja mu cale, te jeste-nije povredjen, te kakva mu je to devojka... Pa kakvi su odnosi snajke i svekrve... Stvarno ne znam shto ste se toliko navrzli na coveka.

172np1.jpg
[/IMG]
Ajde shto vam je JJ trn u oku. BTW, opet se povredila - tako bar pise danashnji Press. Nego ste sad poceli i Noleta da secirate. Te ne valja mu cale, te jeste-nije povredjen, te kakva mu je to devojka... Pa kakvi su odnosi snajke i svekrve... Stvarno ne znam shto ste se toliko navrzli na coveka.

Ovo bi trebala da bude slobodna zemlja, a forum Krstarice otvoren za razmenu misljanja.
Nole je javna licnost i "seciranje" od strane novinara i javnosti mu je u opisu posla.
Dijana i Srdjan Djokovic su, takodje, odabrali da budu javne licnosti, za razliku od roditelja Ane Ivanovic, koji je prate karijeru cerke iz senke, ne daju intervjue, znaci sami su to trazili.
Da parafraziram jednu izjavu Srdjana Djokovica (otprilike) : "Jedan covek je unistavo zemlju 15 godina, a sada dolazi drugi da joj vrati ugled."
To je rekao na televiziji ne trepnuvsi. Kao da ne postoji niko osim njegovog sina Noleta, uvreda za druge vrhunske sportiste ( npr. Jelenu i Anu ako gledamo tenis,a ovde je o teme rec ).
Da ne nabrajam druge na celu sa Divcem, uvreda za sve one ljude koji nisu popularni, ali uce ili rade svoj posao najbolje sto znaju da bi doprineli prosperitetu zemlje.
Nekulturna i megalomanska izjava...
I ne seciram Noleta, nego taj klan Djokovic mi se ne dopada, Noletu svaka cast.

Nasala sam citat i fotku iz starijeg izdanja Glorie :
" S mini tribina dva sata posmatra treninge. Svojih pet minuta dočeka za vreme kratkih pauza. Tada ga dodiruje i miluje, jasno mu dajući do znanja koliko joj je bitan."

Doceka i Jelena svojih 5 minuta za milovanje,a pustili su je i na mini tribinu :wink:

Trebao sam ipak pivo da drmnem,anije bilo ni skupo,greska,greska....Mada Karadjordjeva je bila ekstra :D

Za Noleta i njegovu devojku.....Veliko je pitanje uopste i kakva je to veza,njega nema po pola godine zbog turnira,a ona je sa njim...Kad?U pauzi izmedju novembra i januara?Jos kao zneska studira u Italiji,hmmmm,ne zvuci bas kao ozbiljna veza.

Jedino ako tata Srdjan ne zeli kao kod Homera da mu dete bude deo pozude mladih klinki,pa da na toem zaradi neku lovu ekstra :) :) :) Jooooooooooj ruznih li smajlija...

nema frke druze,ponovicemo mi to opet uz pivo ali vodimo i Medu :razz:

ja mislim da ga cale i keva drze na kratkom lancu a ako je tako onda je stvarno lud

Da parafraziram jednu izjavu Srdjana Djokovica (otprilike) : "Jedan covek je unistavo zemlju 15 godina, a sada dolazi drugi da joj vrati ugled."
To je rekao na televiziji ne trepnuvsi. Kao da ne postoji niko osim njegovog sina Noleta, uvreda za druge vrhunske sportiste ( npr. Jelenu i Anu ako gledamo tenis,a ovde je o teme rec ).
Da ne nabrajam druge na celu sa Divcem, uvreda za sve one ljude koji nisu popularni, ali uce ili rade svoj posao najbolje sto znaju da bi doprineli prosperitetu zemlje.
Nekulturna i megalomanska izjava...
I ne seciram Noleta, nego taj klan Djokovic mi se ne dopada, Noletu svaka cast.

to stvarno jeste nekorektna izjava, bez obzira koliko Nole jeste ucinio za Srbiju.
inace ni meni Srdjan Djokovic nije omiljeni clan, pre svega nervirao me sto se svadjao s publikom jer smeta Noletu - to nije njegov problem.
sa druge strane - moze mu se, ipak je tata Novaka Djokovica, a i nagrade su velike,
i Srdjan i Dijana su se mnogo zrtvovali za sina, tako da im ne treba mnogo zameriti.

Pa vi to predstavljate kao da to uopshte ne dotice Noleta. Izvredjate mu devojku, majku, oca, macu, kucu, sve po spisku i onda Nole svaka ti cast. Shta drugo reci sem: "Kulturo, eve me."

i Srdjan i Dijana su se mnogo zrtvovali za sina, tako da im ne treba mnogo zameriti.

Slazem se, ali zar se nisu i Ivanovici zrtvovali za Anu ?
U doba nestasice benzina Ana i otac su na biciklima isli na treninge, otac joj je nosio opremu.
Vodili su je na treninge 1999. za vreme bombardovanja.
O njenim pocecima, tj. treninzima u isusenom bazenu i ptice znaju.
Nole je poceo na teniskim terenima na Kopu sa Jelenom Gencic, a J.J. je isla u prestiznu akademiju Nika Bolitijerija. Ne kazem da i Djokovici i Jankovici nisu podnosili zrtve, ali ja skoro da ne znam kako izgleda Anin otac, a jos manje Jelenin.U svakom slucaju se NE qrce po TV-u i proglasavaju svoje cerke spasiteljicama srpske nacije.
Zao mi je zbog Jelenine povrede :sad:. Da se sto pre oporavi.

odlicno si ovo primetio ovde kao da ga ljudi ne vole,znas kako kazu uspeh se u Srbiji ne prasta,mnogi bi hteli da budu kao Nole ali im ne ide:lol:znaci prvo napadaju njega,pa sad njegove roditelje,pa njegovu devojku mislim stvarno strasno,ljudi su tako ljubomorni da je to smesno

ma dajte ljudi vise- Djokovic sigurno ne voli svoje roditelje toliko samo zato sto su ga napravili. da ga stvarno drze na povodcu, ne bi ih sigurno toliko obozavao (sto zavrsava i pricu u odnosu novakove devojke i novakovih). stavise- verujem da mu uspesi dolaze bas iz porodicnih odnosa koji su im savrseni.
a sta bilo ko prica o novaku (pa taman to bili njegovi cale i keva) mene ne zanima preterano; niti bi bilo koga trebalo zanimati. ljudi su ponosni i ne uspevaju ponekada da nadju granicu, ali ne bi ih zamerio zbog toga. roditelji ko vecina drugih, samo bez foliranja i uzdrzavanja.
a novak je kada prica o sebi prosto realan, ma koliko to nekima delovalo arogantno zbog toga sto se vecina ostalih pravi fina i skromna.
a psovke u toku meca, ma kome bile upucene su samo pokazatelj njegovog temperamenta kojim ne mozes uvek upravljati. i ne treba mu se na tome zameriti, pogotovo sto uvek postoje ljudi kojima nesto ne mozes da objasnis- za koje su obicni neobrazovani teniski navijaci samo mala deca. na cudno-slican nacin... i kada ti gace udju u bulju, prosto moras da ih izvadis :lol:

zna li neko koji su sledeci turniri ane i jece? ili uopste- turniri ciji prenos ce mozda biti na nekom od kanala a na kojim ce ucestvovati bar neko iz top5?

Eurosport ce prenositi Antwerpen - to sam video juce kao najavu dok sam gledao finale Pariza. Tu nece biti nasih.

Pisao sam vec pre nekoliko strana da nase moraju da se pojave u Qataru i Dubaiju. JJ mora da brani 2 polufinala, a Ana nishta pa samo skuplja bodove. Bar kako sam ja to planirao kao Boldrik, trebali bi da gledamo 2 polufinala izmedju Ane i JJ. A druga dva polufinala Henin i Sharapova. A Kuznjecova koja brani 2 finala pada ispod JJ, a mozda i iza Sharapove. Mada i Sharapova brani jedno ili dva polufinala, ako se dobro secam.

Potencijalno JJ bi mogla da bude treca posle ovih turnira i sa velikom prednoshcu u odnosu na Ruskinje, a Ana da pridje na mozda manje od 1000 bodova do Henin ako dobije oba turnira.

Inace, danas sam nesto pretrazivao o Jeleni Dokic, pa mi iskoci jedan dobar link -

http://www.sonyericssonwtatour.com/media/

tu postoji cak i upcoming schedules - ko gde igra u narednih par nedelja.

Mislim, ne moze da shkodi, a moze da koristi.

Sve je to lepo, i sto ga porodica prati, i sto ga bodre svugde, ali bi stvarno morali da prestanu da se exponiraju toliko u javnosti... Jos samo i braca da pocnu da mu daju izjave, pa da se kompletira cela porodica...
A Srdjan bi mogao malo i se smiri sa tim svojim izjavama, podseca me na Damira Dokica, koji se stalno u sve mesao...

ne ljudi,cinjenica je da preteruju!!!!

Rafa je kao mnogo mladji od njega osvojio svet tenisa a ja mu caleta i kevu dugo nisam znao. jednostavno,klinac se przio i davao sve od sebe na sljaci od kad je mogao da drzi reket u rukama i ovo sada je samo nagrada za sve to. dakle,nikakava preterana pompa

Bas tako. Koliko tenisera iz prvih,hajde 20 vodi roditelje na bas svaki turnir? Koliko?Ni jedan.... Ne racunam tu finala GS i tome slicno.
Lepo je ponekad videti sve to,ali svaki put...Ne,ne. A za izjave Novakovog oca - covek je preko sina dosao to toga da se njegova rec cuje,pa sad mora da se eksponira.Mada one izjave njegove keve,tipa Kralj je mrtav su totalno bezveze.Naravno,zato sto je to rekla Novakova keva to ce ovde da prodje kao super korektna izjava.Isto kao kad Nole psuje na sav glas koga stigne tokom meca.Nemam nista protiv da je to fudbal,ali u tenisu ipak moras da znas da se kontrolises.Opet,naravno,kad to uradi Nole mi kazemo eto naseg Srbina kako prkosi velikim silama i slicne izjave.Naravno,sve Noletove psovke cemo ispratiti sa simpatijama..Ali kad neko malo bocne Noleta,bacicemo na njega drvlje i kamenje.

Ljudi,aj budite malo realniji sa izjavama.

A za povredu ledja JJ.....Ima jedna banja pored Mladenovca,zove se Selters,cuo sam da tamo odlicno oporavljaju sve redom,sportiste,babe,dede,pa bi mogli i nasu JJ.Sem ako avaj,ona opet ne zaboravi da je prijavila da igra neki singl,dubl i miks dubl na nekom celendzeru ili fjucersu u Kamobzi ili tome slicno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back