nordic_warrior
Elita
- Poruka
- 18.286
eh, ne das sevredelo je pokusati...
![]()
;-);-)
napravicu ja sportski vikend i bez toga,nista ti ne brini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh, ne das sevredelo je pokusati...
![]()
Ne igra Tipsa??? Maler... Tesko da Troicki moze nesto da uradi, ali drzim mu palceve... Izgleda da ce sav teret da padne na Noleta...auh... ne igra tipsastomacni virus!! jedino postoji neka slaba mogucnost da zaigra 3. dana... znaci, mozemo da se nadamo samo ako nole dobije i davidenka i juznjeg, i sa zimonjicem dubl.... auh...
raspored je:
petak: (od 11.00) djokovic - juznji ... pa ... troicki - davidenko
subota: (od 12.00) dublovi (igraci se ne znaju unapred)
nedelja: (od 11.00) djokovic - daviednko ... pa ... troicki - juznji
-----
hvala srle... bas si drug
-----
hmm... ovo bi i ti nordic mogao da pogledas?ne verujem da bi navijao za noleta, ali mozes da navijas protiv juznjeg...
![]()
sto? sta mu je? :?koliko sam ja cuo,Novak jedva stoji na nogama
07. 02. - Teniser iz Srbije Novak Djokovic ima virusnu infekciju i jos je neizvesno da li ce nastupiti u sutrasnjem mecu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa protiv Rusa Mihaila Juznija, saopstio je veceras TSS.
Djokovic je doputovao u Moskvu sa oslabljenim imunitetom i virusnom infekcijom, a tokom priprema za mec sa Rusijom, Janko Tipsarevic je povredio butni misic i zaradio stomacni virus.
Nenad Zimonjic ima virusnu infekciju sa povisenom temperaturom, a jedini je spreman Viktor Troicki, koji ce igrati u sutrasnjem drugom mecu protiv Nikolaja Davidenka.
"Sve je to sport. Dovedeni smo u bezizlaznu situaciju, ali tu nista nije zavisilo od nas", rekao je selektor Srbije, Bogdan Obradovic.
ako on zavrsi svoj mec kao victor- sve je posle moguce... samo ovi kako su krenuli i trenera ce na kraju da nam otruju, da ne zaigra slucajno...Sta ako izgubimo ovde? Jel to to ili igramo jos neke meceve?
Šta je bilo sa nemcima jel završena ta istraga, koliko vidim i naši mogu da se žale na isto.