Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
auh... ne igra tipsa :( stomacni virus!! jedino postoji neka slaba mogucnost da zaigra 3. dana... znaci, mozemo da se nadamo samo ako nole dobije i davidenka i juznjeg, i sa zimonjicem dubl.... auh...
raspored je:
petak: (od 11.00) djokovic - juznji ... pa ... troicki - davidenko
subota: (od 12.00) dublovi (igraci se ne znaju unapred)
nedelja: (od 11.00) djokovic - daviednko ... pa ... troicki - juznji
-----
hvala srle... bas si drug :)
-----
hmm... ovo bi i ti nordic mogao da pogledas? :) ne verujem da bi navijao za noleta, ali mozes da navijas protiv juznjeg... :D
Ne igra Tipsa??? Maler... Tesko da Troicki moze nesto da uradi, ali drzim mu palceve... Izgleda da ce sav teret da padne na Noleta...

Valjda se nije usro...To nam bas ne bi trebalo :( :(

Salu na stranu,koliko god ne voleo Tipsu,steta sto en igra,on je mogao da bude prevaga,ko zna...Jos ako Nole ne bude bio zdrav,onda stvarno,steta,steta,steta....

pa dovoljne su mu ovolike vremenske zone!! sad mu zaista verujem da je umoran

vrteci teletext mislim da sam video i upitnik nad Zimonjicem sto bi u tom slucaju znacilo lagan prolaz za vicesampione

Jel nas to Rusi truju k'o Nemce prosle godine? (B92)

Dejvis Kup reprezentacija doživela je novi peh pred duel sa Rusijom koji počinje u petak. Pored Janka Tipsarevića koji zbog stomačnog gripa, ali i povrede butnog mišića, sigurno neće nastupiti u singlu, pod znakom pitanja je nastup našeg najboljeg dubl igrača Nenada Zimonjića. Zimonjić ima virusnu infekciju i povišenu temperaturu, dok je Novak Đoković premoren zbog česte promene vremenskih zona.

Ipak, selektor Obradović može da, za sada, računa na Đokovića i Troickog.

"Poznato je da postoji taj virus koji nam je desetkovao tim, ali ćemo mi u svakom slučaju pokušati da pružimo svoj maksimum. U prvom meču će igrati Novak, a u drugom Viktor. U petak ćemo tačno znati o čemu se radi i koliko će igrači biti spremni za taj duel", rekao je Obradović.

Selektor je dodao da je sa Rusima sve u redu i da ne postoji mogućnost da se meč privremeno odloži.

Zanimljivo je da se i Nemac Tomi Has žalio na stomačne probleme upravo na meču u Moskvi, koji su dve reprezentacije odigrale u novembru prošle godine.

Evo i izvestaja sa tog proslogodisnjeg slucaja...

Nemački teniser Tomi Has misli da je bio otrovan za vreme polufinalnih mečeva Dejvis kupa koje je Nemačka igrala sa Rusijom u Moskvi od 21. do 23. septembra. Has je izgubio od Igora Andrejeva sa 3:0 po setovima 6:2, 6:2, 6:2 u singlu, Rusi su se plasirali u finale pošto je konačan rezultat bio 3:2.

‘’Nikada se u životu nisam osećao toliko loše kao u subotu i nedelju noću u Moskvi. Od osam sati koliko je trebalo da spavam, ja sam šest proveo u toaletu. Još uvek mi se dešavaju čudne stvari u stomaku’’, rekao je 29-godišnji Nemac.

Međunarodna teniska federacija je objavila da će se obaviti istraga povodom Hasovih sumnji.

‘’Svesni smo svega što se desilo i istraga će početi odmah’’, rekla je portparol ITF-a Barbara Trejvers.

Na čelu komisije koja će se baviti ovim slučajem biće predsednik komiteta Dejvis kupa Bil Babkok. Hasove sumnje potvrdio je i njegov saigrač Aleksander Vaske.

‘’Neko mi je prišao je i rekao da je bio težak meč, i da je šteta što je Tomi Has bio otrovan’’, rekao je Vaske.

Timski doktor Erih Rembek pokušao je sve da tenisera vrati u normalno stanje, ali ništa nije uspelo.

‘’Pokušao sam sve, ali ništa nije vredelo. Samo mi je bilo sve gore. Mislio sam da ću završiti u bolnici’’, rekao je Tomi Has i negirao da je njegovo stanje imalo veze sa nervozom pred važan meč.

Rusi su znaci trovachi za medalju. Nije ni cudo shto svake godine igraju finale. Shteta shto su nashi ispali naivni. Lepo rece Vranjes u Hrvatsku ce nositi hranu iz Beograda.

A ti posle veruj nasima....Nazovi nasima...Dok se ne dokaze nista ne bi trebalo da se prica,ali ako su znali za taj slucaj od prosle godine,trebali su malo da obrate paznju.Jer mi u kompletnom sastavu,u ovoj formi,imamo odlicne sanse protiv bilo koga.

07. 02. - Teniser iz Srbije Novak Djokovic ima virusnu infekciju i jos je neizvesno da li ce nastupiti u sutrasnjem mecu prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa protiv Rusa Mihaila Juznija, saopstio je veceras TSS.
Djokovic je doputovao u Moskvu sa oslabljenim imunitetom i virusnom infekcijom, a tokom priprema za mec sa Rusijom, Janko Tipsarevic je povredio butni misic i zaradio stomacni virus.
Nenad Zimonjic ima virusnu infekciju sa povisenom temperaturom, a jedini je spreman Viktor Troicki, koji ce igrati u sutrasnjem drugom mecu protiv Nikolaja Davidenka.
"Sve je to sport. Dovedeni smo u bezizlaznu situaciju, ali tu nista nije zavisilo od nas", rekao je selektor Srbije, Bogdan Obradovic.

Najiskrenije se nadam da će moći da igra.
A što je najgore i Nenad ima virus...

5:0 ili eventualno 4:1. Ovo stvarno nema smisla,ja sam mislio da ipak ima malo sporta u ovome....Kad ono i u tenisu pokvarene igre sa strane.Strasno.Ostaje nam da se nadamo da ce Nole preci preko svega,kao i Ziki.

Ako je mogao Majkl Dzordan sa stomacnim virusom u 4 mecu finala '98 da da 38 poena i Cigao pobedi Jutu u gostima,onda se nadam da to moze i nas Nole.Sve je moguce!E sad,sto je posle MJ morao da ide na infuzije,to je druga prica...Nadam se da Noletu nece biti tako.

uuuuuuu.... kako sam mrzeo tu jutu! navijao sam za cikago skoro kao da je igrala juga... ne znam da li mi se vise gadio stokton, malone, ili onaj hornacek...
a troicki se lepo bori protiv "nikole" :) ako on zavrsi svoj mec kao victor- sve je posle moguce... samo ovi kako su krenuli i trenera ce na kraju da nam otruju, da ne zaigra slucajno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back