Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa sine Nadal ima vise uspeha ali Nole je pokazao da moze da ga pobedi, Beware warrior killer's coming! buaaaa
box2.gif

@Liza
ako te Andre mnogo salece iscupaj ga za kosu

Videcemo,pitanje je da li ce Nole uopste doci u prilku da igra i sa Rozeom i sa Rafom. Ne zaboravite da Nole do sada nije imao ozbiljnijeg uspeha na AO,a znajuci i njega i Jelenu kaku su kljakavi,nista me ne bi cudilo da oboje traze pomoc doktora 3 puta po mecu i na kraju ga predaju :D

ujutro troicki protiv nadala... ima li troicki bar 10% sansi? ... ja mislim da ima 11%! :)
a nocas u 1h jeca :) ... nole i federer sutra na prekosutra.
@marge... a verovatno je najgore biti i pijan i star?! :D

Ja bi volela da Troicki dobro namuci Nadala!A i sto da ga ne pobedi,secam se kad je Troicki
igrao protiv Federera pre 2 godine i posteno ga namucio,bilo je 7:6,7:6 za Federera,a Troicki je odigrao
sjajno!Ja mu dajem vise od 11 %!

za manje od 2h Nova (SRECNA SVIIIMAAA OVDE)... a za manje od 3 AO (SRECAN Noletu, Ani, Jeci, Zimketu, Tipsi i Troickom (ajd' da danas ne izdvajam dvoje od ovih cije i stilove igre obozavam, pa i da nisu odavde)... SRECAN AO I VAMA KOJI GA GLEDATE, dok se debelo ne sukobite sa zeljama koje izrekoh nabrojanim teniserima, koji sigurno svakodnevno posecuju nas forum!! .... :D

Steta ,ja sam na poslu u to vreme :( No,sto se tice Troickog i Nadala,ako ga Troicki prodje,Rafa moze slobodno da ostavi reket i bavi se nekim drugim sportom :D
Za Tipsu,koliko god ga ja ne volim,ipak mislim da moze on i da dodje do treceg kola..I tu je naravno kraj :D
Nole samo ne treba da previse trosi energiju na pocetku turnira.Jer ako pocne tako,mucice se svaki mec.
Za nase teniserke...Tja...Imam osecaj da ce JJ ispasti u drugom kolu,najdalje trecem-daj Boze da gresim :(
I da,SRECNA VAM PRAVOSLAVNA NOVA GODINA,obzirom daje sada 00:01 :D :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back