EpOx_
Domaćin
- Poruka
- 3.506
obavezno... te propalice jedva prenose i nase
Pa videla sam u programskoj semi da uvece na drugom programu rts-a teniski prenos pocinje od 1.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
obavezno... te propalice jedva prenose i nase
pa, ne igra nocasLjudi,zna li neko kada igra Federer? Znam daje odvalio nekog jadnog Argentinca,uzeo mu lik samo 3 gema u mecu![]()
![]()
Toliko o tome da je onaj virus ostavio traga![]()
![]()
![]()
u sredu/cetvrtak tek... a tacno vreme... pretpostavljam ujutro po nasem, tj. u udarnom, vecernjem australijskom vremenu... ali uvek mozes da proveris na http://www.australianopen.com/en_AU/scores/schedule/index.html
tamo ce raspored i najbrze izaci...

, pa nalbandian.

pa, da nismo culi nju, culi bi komentatora koji je to glasno i jasno ponovioSvaka cast Jeleni i pored povreda je solidno igrala...... ("Ne mogu da se namestim sve me zivo boli" rekla je u toku meca ako ste culi)

ma i to sto kazes...E pa zavisi ako si gledao u 5h i ako si sam u sobi, ako ne mora da bude tisina, onda ok (samo nemoj da pucas)

najbolje pa cemo na eurosportu da gledamo janka...Ana igra negde oko 9 ujutru a Janka obavezno gledamo ili na rts ili na eurosport-u

Kakvi debili najverovatnije je da rts nece prenositi Tipsarevica.U suprotnom cu se izvinuti.
:mad: