Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa, djokovic je sa svojih 20 uspeo manje od nadala ali vise od federera. nista to ne mora da znaci. ja cu biti srecan da dugo bude u prvih 10, ali u njemu ima materjala i za vrh! covek se preforsirao ove sezone; a do prosle je imao veelikih problema sa umaranjem/disanjem... sledece sezone ide novi raspored, a novak ako zadrzi put kojim je krenuo... stvarno moze svasta da bude. ne ocekujem da sledece bude no. 1, ali se nadam da moze da marne jedan grand slam, ili dostigne rafu... mada, uvek se neko nov napali i krene da razbija... nalbandijan moze biti veliki problem, pa ferer, gaske... videcemo- ja se nadam jos boljem! :)

Djokovic je u prethodne dve godine napravio BUM u svetu tenisa,to stoji.Isto tako stoji da se svake gdoine desi neki Djokovic,Marej,Gaske ili Nalbandian koji naprave rsum.Noletu ce biti dobro ako uspe da zadrzi to 3 mesto sledece godine,treba on mnogo bodova i da brani.Medjutim,optimista sam,jer ako jedan Davidenko moze svake gdoine da odigra 30 turnira i grcevito d abrani to 4 mesto,pa valjda moze i Nole...
No,niko mi ne rece kad ko igra danas?

Federer ponovo ne briljira ali je Rus toliko slab i pogubljen da mu bolja igra i ne treba.
ocekujem da sledece sezone Gaske,Bagdatis,Nalbandijan i ostali pregaze Davidenka jer covek nema ni servis ni volej. mislim da bih ga na mrezi i ja prosao

izgleda da je Gonzales prilicno dobro proslavio pobedu nad Fedjom jer trenutno jedva drzi reket u ruci. naravno,nije mnogo tesko vratiti se protiv Rodika pa mozda i bude neki mec.

ne mogu da se otmem utisku sta bi bilo da je u ovu prilicno bednu grupu upao napaljeni Nalbandijan... bilo bi mrtvih

Ko Rodik?Ma taj ce da igra jos jedan mec,neka moja prognoza...i na bilo koga da naleti iz ove druge grupe ima da prsne!

Situacija je turbo komplikovana u obe grupe.

U nekim cudnim kombinacijama moze da se desi da Gonzales prodje i ako IZGUBI od Davidenka-naravno,Rodik mora da dobije Federera,sto nije nemoguce.Federer da bi prosao dalje mora da dobije Rodika bilo kojim rezultatom...Davidenko nema sanse.A Rodik da bi ispao treba da se desi..Hmmmm...Mislim tesko :D Ima i previse kombinacija...

U drugoj grupi slicno:Ferer samo ako je lud izgubice od Gaskea,a u tom slucaju Nadal prolazi dalje cak i ako izgubi od Djokovica sa 2:1 koliko sam ja razumeo.Ali u slucaju da dobije Gaske,bice turbo komplikovano.

Meni licno je najvazanije da Federer dobije prekosutra Rodika 2:0 jer je to jedini siguran nacin da prodje dalje.Cak ni sa 2:1 nije siguran za dalje,mislim da onda zavisi od meca Gonzales - Davidenko.

slaba igra Rafe ali sta da se radi... jos jedna sjajna sezona je iza njega

nadam se samo da iduce godine Federer nece imati onoliko srece na Vimbldonu..

sutra,naravno,navijam za Ferera koji je zasluzio sampionat jer je najvise pokazao

svaka cast federeru... ubedljiva pobeda protiv igraca koji je sve "sredio"... nije dzabe no. 1, a nadam se da (relativno) uskoro ni Nole nece dzabe biti isto to :) Aj pa pozz do januara i nove sezone kada se, nadam se, vidjamo opet! :) Ako se ne desi neka prilika izmedju :D

Kao sto rekoh,Roze je najbolji!!! Moze da ga dobije jedva neki put neko,ali pokazao je majstor u ostalim mecevima kako se igra....U dva seta sve dobio,i to svaki put na brzaka.Tek da se vidi ko je tata!A Rafu je ubio nevidjeno...Ono duuuuuugo nisam video.A Ferer,njegova stara musterija nije imao bas nikakve sanse.Moze da igra ko zmaj sa svima,da dobije koa hoce,i kad dodje TATA tu je kraj :D :D :D

2395172893.jpg

secate li se cike sa gornje slike? :D (ne ovog nosatog aligatora, nego ovog levo)

secam se Australian opena pre nekih 6 ili 7 godina. sama zavrsnica,Agasi vs Sampras. Pistol Pit odvali neka 43 asa i opet ga moj celavac pobedio. naravno,meni je u medjuvremenu 3 puta nestajalo struje pa sam **** sve po spisku ali sam ipak video sve bitno. nikad necu zaboraviti taj mec

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back