Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mozda ga je rodjak ucio kako da dovodi sportsku opremu u red :) a sto se tice igre.... ne znam kakva je to kriza u kojoj na kraju godine zavrsis kao drugi na svetu i budes blizi onom kiborgu nego prosle godine :)

Rafa mora da menja nacin igre ako hoce da bude prvi,mislim da to moramo da se slozimo.Ovako ce biti naj faca na sljaci i posle Vimbldona ce nestajati svake godine.Njegov stil sa zilion prebacivanja mreze tokom poena moze mu doneti ozbiljne povrede,kolena vec pucaju....
Ja navijam za Rozea,ali Nadal je izuzetan borac,to cenim.Samo,jedna je stvar biti borac,a druga unakaziti se za par sezona.Nadal bi trebalo da pojaca servis igru,pre svega promenom tehnike serviranja.Pogledajte kako izvlaci reket kad servira,zato mu servis i nema snagu.Jos kad bi malo zaboravio na te turbo spinove i da je roka ravno,te loptice bi bile lude!E sad,to nikako nije lako promeniti,ali mislim da bi mu bilo pametno....

Rafa ima strasan forhend sa strasnim trzajem i zamahom i treba bas to da forsira, jer se ostalim elementima ne moze pohvaliti(mada , cesto je njegov dvorucni bekend ubitacniji od jednorucnog elegantnog druga Rogera). Lopta sa puno spina tera protivnika na gresku i onda vraca lose, Rafa mora tako da pravi poen, po meni je taj stil ok, mozda je kasno za promenu stila igre.

meni ce Rafa ostati sportista broj 1 sve dok se ne povuce i zadovoljan sam kako trenutno igra. dovoljno je samo da pogledam njegov broj godina i osvojenih turnira pa da shvatim da ce za nekih 5 ili 6 godina biti medju 5 najvecih svih vremena a jos uvek ce biti jako mlad.

svaki njegov navijac zna koliko je mocan osecaj kada u Parizu siluje 7 protivnika i donese nam neopisivu radost. jos bih jednom ponovio da se nadam da Nosonja 2008. nece imati ovoliko srece na Vimbldonu jer su ga samo bogovi ove godine spasili poraza. sledece nece ni oni i Rafa ce vezati dva Velika za samo mesec dana.

Rafa je (za razliku od nekih) veliki radnik i borac i ako jos samo malo popravi neke elemente igre najebali su svi teniseri za koje navijete,a vidim da vam je to jasno.

sad bih se izvinio vama trojici jer teske reci,naravno,ne koristim zbog vas vec zbog ove kretenke koja je nekim cudom uspela da pobegne iz ludnice i docepa se racunara... i dalje ne kapiram kakve veze ima Toni ali valjda je negde cula da ga trenira rodjak pa resila to i da napise

ehehe... ali ako se i federer jos popravi, onda ga je i rafa nayebao.... uvek se radi o tome ko ce najvise da se popravi, a dosta tenisera ima velikog potencijala... nole moze da prsne ali i sve da porazbija, nalbandijanu mozda dune da pocne svaki meci da igra kao vs federera, a onda je i on nayebao.... kakogod... nekako mi je bas drago sto ovde nisu svi za noleta; sto neko pre svega navija za federera (srlex2), a neko za rafu (nWarrior)... i sto ce uvek neko da ispoosi na nekom turniru, a "pobednici" time da se zasladjuju :D sto ce jedan da se tesi kada i drugi pukne, da podyebava i bude podyebavan.
valjda cemo biti tu i sledecih sezona :D
i ne brini nordic- upoznali smo malo tvoju narav :) poceli smo da razgovaramo pa i kada psujes i napusavas, znamo da nesto ima iza toga :)

:wink:

ja sam brate mnogo dobar lik ali sam osetljiv na to kad neko krene da lupa o Rafi i Kimiju (to Garwor dobro zna)...

slazem se da je dobro da navijamo za vise tenisera i ceka nas dobra godina... jos mesec dana pa u akciju

Broj trofeja koje je Rafa osvojio za svoju 21 godinu je svakako za postovanje. Ali sta mislite o teoriji da ce se Rafa za koju godinu fizicki istrositi i da ce zapravao losije igrati nego do sada? Po mom misljenju to nije realno.

Broj trofeja koje je Rafa osvojio za svoju 21 godinu je svakako za postovanje. Ali sta mislite o teoriji da ce se Rafa za koju godinu fizicki istrositi i da ce zapravao losije igrati nego do sada? Po mom misljenju to nije realno.
i ja mislim da nije realno. ispade da on ulaze toliki napor da ce da se raspadne... sta, kao drugi igraju sa pola snage? ma ajde... svi daju sve od sebe, i svako ce opstati koliko mu spremnost, sreca, zdravlje itd... dozvole :)
uostalom, po ovoj logici- moya bi sada bio invalid. :)

E jeste! A Moja igra fino,u skladu sa svojim mogucnostima.Bio sam u isto vreme kad i on,Nole, Davidenko,Ljubicic i naravno Troicki u Umagu ove godine,pa sam malo posmatrao meceve :D :D :D Koja smejurija turnir,niko nije dosao da igra tenis,svi dosli da se zezaju...
Za Rafu-sad gledam nesto,momak ima 21 godinu i 23 titule...Malo li je?Neka u narednih 5,6 godina uzme svake po 5,6 titula i eto Rafe u najvecim legendama tenisa. A Nadal igra bolje nego prosle sezone,tako da komentari o losem treneru ne drze vodu.Neka Rafu posluzi zdravlje(pre svega mislim na kolena) i verovatno ce i mane da se tope sa godinama.Pre svega servis,pa onda i taj do jaja forhend malo ravnije da ide sa manje spina....
Iako je kao i prosle godine najavio da ce preci Rozea,mislim da to nije realno za sledecu sezonu.Mislim da ni Roze nece bas sedeti skrstenih ruku i cekati da ga ovaj stigne :D :D :D
Ja,po ko zna koji put,moram da kazem da pre mislim da tu Nole moze da nadrlja.I Roze i Rafa su vec navikli da godinama brane bodove,Noletu ce ovo biti prva sezona da mora ozbiljno da brani svarno fenomenalnu sezonu.Razlike izmedju njega i Davidenka je 1 500 poena,sto je ludo..A interesantno je da Davidenko ima isti broj poena kao i na kraju prosle sezone 2.825!Samo sto je tada bio treci :p :p :p

No,jel Rusija dobija onaj Dejvis Kup?Navijam za njih zbog ludaka Safina,ostali Rusi mi nisu ni najmanje simpaticni...

Ako Nole zadrzi 3. poziciju- bicu PREzadovoljan (verovatno kao i on sam). To bi ujedno i znacilo da je stvarno materijal za SAM VRH- ipak bi naredna sezona morala biti teza od ove, i zbog konkurencije a i zbog pritiska i branjenja bodova! Pa, sve vec rekosmo; pocinje ringispil :)
Ipak, potajno cu se nadati da ce Nole prestici Rafu (ili bar smanjiti razliku, uzeti neki GS- tj. jos napredovati), kao sto se nordic nada da ce Rafa prestici Rozea, i kao sto se srlex2 nada da ce nalbandijana mrzeti da ubija :D

kako misli da Novak uzme Rodzeru neki GS??

ako Rafa bude imao normalniji raspored od ove godine i sa 100% udje u finale Vimbldona to ce biti jedina mogucnost da Nosonji neko otkine jedan od tri Velika.

Zavisi od turnira cini mi se....
Hehhehhe...
Srlex2 - Federer
Nordic - Nadal
Polarnimeda - Djokovic

Sto bre nemamo nekog ko voli Rodika ili izgubljenog Davidenka...Ili Nalbandijana ako nista drugo?

U pravu si Medo za Noleta.Ako zadrzi poziciju broj tri ili bude u prvih 5,to ce biti znak da je Nole materijal za vrh!Pa valjda jeste....

Dobiti Rozea u tri seta...Jako,jaaaaako tesko,on kad je GS igra ko da treba Mirku da mu nose u Tunguziju.Sem Rafe,stvarno mislim da nema FIZICKI i PSIHICKI spremnog igraca da ga dobije.I imam osecaj da ga neko izbaci mislim da bi taj na sledeci mec izasao pijan i da bi izgubio od bilo koga :D

Citam danas vest na Mondu - da l ujak, valjda, Nadala kaze da Nadal ima velikih problema sa stopalom. I spekulise se da bi to moglo da ugrozi njegovu karijeru. Sta mislite o tome?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back