Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehhehehee...Naravno da ce ga pobedivati,,Imace on 5,8,12 poraza,ali uvek bar 5,6 poraza manje od bilo kog sledeceg rivala..I naravno neku pobedu vise :D :D :D

Sampras moze da dobije Federera samo ako se tako dogovore,budite realni.Sampras nije ni blizu forme od pre 8,9 godina,pa i tad ga je dobio Roze(Vimbldon).Imate na youtube delove meca,ako malo bolje obratite paznju,Roze je mogao oba seta da dobije po 6:1,ali to vec nema smisla.Narocito onaj drugi gde je vodio sa 5:0.

Ja se secam nekoliko meceva Samprasa i Agasija,i ako mi je nesto kao klincu bilo interesantno,to je sto su obojica na jednom mecu imali po 25 aseva cini mi se...Nisam siguran koji je turnir bio u pitanju.A servis vinera koliko hoces.To je stvarno vredelo gledati.Agasi koji menja igru kako hoce,i Sampras koji igra na jedan nacin celog zivota,ali to sto je radio-radio je naj,naj...

Federer ce biti najbolji koliko god to bude hteo.Njega moze samo neka ozbiljna povreda da odvoji od toga da ne bude najbolji u narednih 5 godina.Ko god je pratio tenis,moze da utvrdi da je Federer ove sezone dosta promenio nacin igre u odnosu na prethodne 2,3 sezone.Igra vise na liniji,sto ce mu omoguciti jos bolje rezultate na sljaci,nadam se i Roland Garos!A koliko je dobar na mrezi,podsetio nas je na Masters Kupu,gde je sve ubio upravo igrom na mrezi.

hmmm... bojim se da nije sve do federera, tj. ne verujem da moze jos godinama da vlada samo ako to zaista zeli :) setimo se nalbandijana! pa rafa ima pozitivan skor sa njim, nole moze da se nosi sa njim (necu zaboraviti trunke koje su mu falile da us open krene drugim tokom).... a popustao je i protiv slabijih igraca (kanjasa, gonzalesa koji je procenio da nema sta da izgubi)... nekoliko puta jedva prolazio pocetna kola... ferer se napalio, osecam da ce i gaske... marej se vraca.... federer najbolji jeste, ali dovoljno je malo nesrece da se to preokrene... mislim da ce u 2008. godini imati konkurenciju jacu nego u bilo kojoj od prethodne 3-4 godine. :) a znate i sami za koga se nadam da ce je mozda dobro iskoristiti :)
a ovi mecevi sa samprasom.. ma to je sve zezanje... da se igra ozbiljno... sampras ne bi imao sta da trazi... godine su godine (pogotovo ako su to godine netreniranja)... inace, od stare garde, sa malo poznavanja koje imam vezano za taj period- najvise gotivim Agasija :)

bojim se da bi i Rafa i gomila predvodjena Djokovicem mogli ostati bez broja 1. tokom citave karijere jer je i laiku jasno da je Svajcarac ovo doveo do savrsenstva. igra najmanje od njih u toku godine,ja ga povredjenog nikad nisam video i osvaja one bitne turnire (Novak Estoril moze okaciti macku o rep,od toga nema nista). bice mi jako drago ako ga Rafa iduce godine spreci u osvajanju zlatnog gren slema i ponovo ga pobedi u Parizu,posto se ovaj debelo nameracio da i u Pekingu uzme zlato.

ako Rodzer iduce godine osvoji 4 velika i Peking bice najveci igrac svih vremena,bez obzira na broj Konorsovih titula

Nadal ce biti prvi za jedno tri godine, a Djokovic mozda za jedno 5-6 godina, ali ne mnogo dugo vremena. Pojavice se dotle i novi vunderkindzi koji ce potisnuti stare zvezde.

Nadal ce biti prvi za jedno tri godine, a Djokovic mozda za jedno 5-6 godina, ali ne mnogo dugo vremena. Pojavice se dotle i novi vunderkindzi koji ce potisnuti stare zvezde.
hmmm.. ne slazem se... to je mnogo vremena. zasto bi za 3 godine nadal postao prvi, a ne Nole, ili neki drugi vunderkind... svaka sezona je prica za sebe, a sa obzirom na dosta novih i dobrih igraca, ocekujem u naredne 2-3 godine vise promena na rang listi nego za prethodnih 4-5... federer ce biti pod vecim pritiskom nego ikada pre...

hmmm.. ne slazem se... to je mnogo vremena. zasto bi za 3 godine nadal postao prvi, a ne Nole, ili neki drugi vunderkind... svaka sezona je prica za sebe, a sa obzirom na dosta novih i dobrih igraca, ocekujem u naredne 2-3 godine vise promena na rang listi nego za prethodnih 4-5... federer ce biti pod vecim pritiskom nego ikada pre...

Zato sto Federer naredne 2.5 do 3 sezone gotovo sigurno nece prepustiti presto makar mu se ozbiljno priblizili po bodovima, ali racuna se rang na listi. Jedino mi pada na um mogucnost da se Rodzer mnogo gadno povredi pa da ga Nadal stigne "na kvarno", hajde tako da kazem. Koliki god da je pritisak Rodzer je jedan od dva najveca tenisera svih vremena. Spreman sam da se opkladim da ce izdrzati sve pritiske.:wink: Njemu je u krvi da osvaja trofeje, to mu je instikt za samoodrzanjem kao nama sto disemo.

E tu si totalno u pravu..Kao sto se tice i Noleta...on moze da prestigne Nadala..ali Federera malo teze...a mislim da ce i uspeti Nole u tome...:lol::lol:

Zato sto Federer naredne 2.5 do 3 sezone gotovo sigurno nece prepustiti presto makar mu se ozbiljno priblizili po bodovima, ali racuna se rang na listi. Jedino mi pada na um mogucnost da se Rodzer mnogo gadno povredi pa da ga Nadal stigne "na kvarno", hajde tako da kazem. Koliki god da je pritisak Rodzer je jedan od dva najveca tenisera svih vremena. Spreman sam da se opkladim da ce izdrzati sve pritiske.:wink: Njemu je u krvi da osvaja trofeje, to mu je instikt za samoodrzanjem kao nama sto disemo.
ma slazem se- federer je po meni naj igrac na svetu ikada... ali 3 sezone nisu malo :) svasta moze da se desi. covek nije robot- i nenormalno je da ne zapadne u krizu, manju ili vecu :) a navala- naostrena :)

Moze on sebi da dopusti mnogo toga ,pa i da ne odigra 2 turnira koje je osvojio i time je izgubio cini mi se 300,400 bodova(u Halu i Japanu) a realno je mogao laano d aih osvoji i ove godine.Da je odigrao i ta dva turnira,opet bi uzeo 10 turnira kao sto je to radio prethodne 3 godine i ond verovano niko nista ne bi pricao...Ovako izgleda kao da slabije igra,eto sale,covek je odigrao cini mi se 12 finala,heeeej!
JA pre mislim da ce se zakuvati izmedju 2 i 6 pozicije!Nadal mora da menja igru ako ce da juri Federera,a to iziskuje i padove-sad pitanje je koliko je on spreman na to?
Nole je izgubio poslednjih 5 meceva u sezoni cini mi se,i sam je rekao da je osecao konstantni pritisak..Ako je to istina,taj pritisak ce biti jos veci iz godine u godinu,a ako ga ne izdrzi..Puf!
Tu su Gaske i Marej,ludi Davidenko koliko god je smesan ipak zna da igra,pa i onaj sasavi Rodik...Svi ce se oni i dalje setati gore dole,ali ja mislim da kraj sledece sezone ne donosi novitet o pitanju prvog i drugog na svetu!
Jel ste gledali drugi mec Federer-Sampras?Ono je smesno,covek igra sa 30% snage,da bi mec bio atraktivan...Ne bi me uopste zacudilo da sledeci mec dobije fora Sampras i da bude eto,2:1 za Federera.Pomalo mi zao kad vidim Samprasa koji hoce,zeli,ali ne moze,ipak je mator i dugo nije igrao.Mada bih voleo da ga vidim jos jednu sezonu,ali da se ljudski spremi,koliko bi mogao sada da izvuce iz sebe...?

ne znam sto se Pit uopste blamira. Mora da je u velikim finansijskim problemima. A mislim da j eorganizovao mec sa Agasijem da bi interesovanje bilo mnogo vece.
Aligator ima zaista veliku prednost da pametnim izborom turnira moze da ostane prvi jos par godina. Realno mislim da Rafa ima vece sanse protiv njega nego Nole. Nole ce posle US open finala imati dozivotni kompleks Federera, jer je pokazao da ga se plasi. Rafa se uopste ne boji Rogera i kad je u formi sanse su 50-50, ali Rafa ima problem sa ostalim igracima od kojih moze lako da izgubi. A Nole lako dobija ostale, cak mislim da ce i Rafu dobijati. Davidenko mislim da ce poceti da pada na listi, Nalbandijan se malo trgnuo, valjda ce i nadalje tako igrati, ostali su sabani koji povremeno bljesnu (mozda kad se izdrogiraju). Tako da ce Rogerovi protivnici da se medjusobno iskolju do finala i potrose svu snagu i motivaciju, i to je vec pola pobede u finalu. A on samo treba da napravi kamenu facu da ih uplasi i to je i druga polovina.

ZNAO SAM!!! Kao sto sam trekao u jednom od ranijih postova,Sampras ce na foru dobiti Federera u jednom mecu i to u dva seta!Zato i ne volim ovakve egzibicije,jer pazite foru:prvu ga je odvalio,drugu foar jedva,a trecu izgubio.Ccccc....I vuk site i ovce na broju :D :D :D

ZNAO SAM!!! Kao sto sam trekao u jednom od ranijih postova,Sampras ce na foru dobiti Federera u jednom mecu i to u dva seta!Zato i ne volim ovakve egzibicije,jer pazite foru:prvu ga je odvalio,drugu foar jedva,a trecu izgubio.Ccccc....I vuk site i ovce na broju :D :D :D
svaka cast. :) dobra pretpostavka.
a glupo bi bilo i da igraju punom snagom jer bi se egzibicija (nesto sto i ja ne ponosim- jer takmicenje mi i jeste sustina svakog sporta koji gledam) zavrsila za 20 minuta...
dvoumim se i za 7. decembar zbog egzibicionog karaktera, ali je vrlo verovatno da ce humanitarni da prevagne :D btw; jel zna neko koliko kostaju karte... nadam se da nisu previse- bilo bi glupo da se nase legende tu nesto bacakaju pred nekoliko stotina ljudi... :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back