Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e njena igra mi se vec svidja... golovin ne volim- nekako mi je prosecna- ne verujem da moze jos mnogo da napreduje... a vaidisova mi je nekako slicna ani.. power + precision... ni ne cudi me sto je dobila jecu... a i obe (ana i vaidisova) imaju isti minus: variranje u igri. ako ga prebrode, verujem da ce obe dugo biti u vrhu....
nase bi imale vece sanse da su im protivnice bile zamenjene :)
sve nekako naopako danas... fudbaleri pobedili bez problema (doduse samo azerbejdzan), a teniseri se muce... eh... valjda ce se nole oporaviti za sutra... dosadni spanci- ne daju lak poen pa taman se raspali na kraju meca :lol:

Federer je POJEO ali pojeo Kanjesa...Pa bilo mu je dosta stvarno....A sad pocinje mec Novak -Super Maio Ancic :D :D
Nole,razvali Ancica...Mada Ancic igra ko zmaj,Nole bi morao da proradi vec jednom.Ako je dobijao kad je igrao lose,valjda treba da dobije i ako napokon odigra dobro :D

I izbacio ga.... Pa kako je Nole napravio nekoliko gresaka i nije trebao da igra finale,mada mi je zao sto je tako.Bas sam se nadao jos jednom finalu Federer - Djokovic.
Jel gledao neko Kifera juce?Covek je lud,ubi Gonzalesa ko dobar dan.

steta za noleta. mada, imao je mnogo duzi put do polufinala od nalbandiana. zanima me jedino sta bi bilo da je imao malo vise srece i uzeo drugi set, kada je vec imao set loptu. najvise boli kad izgubis nesto sto je toliko blizu... ali malo mi je lakse jer je nalbandian ubio rafu, tj. sto je nole uzeo 3x vise gejmova od rafe nalbandianu :)
i nadam se da ce dobiti i federera, mada u to ne verujem... nole nije igrao kako ume, inace bi dobio davida... afederer retko igra ispod nivoa... i zato je i dalje bolji od noleta.

Hahhaaaaah dobar si...Slazem se,tesko da ce Nole preci Rafu sledece godine,mada nista nije nemoguce.To zapravo i ne zavisi toliko od Noleta koliko od samog Rafe.Ako popravi igru na brzoj podlozi,onda ce i Federer imati problema,a ne Nole ;)

Nole....MA jaaaaako je dobar,medjutim,sta li mu je recimo trebao turnir u Becu...Treba da izbaci neke turnire,npr. Umag,evo i ovaj Bec..Svaka cast,osvojio ga je,ali nije veliki broj bodova uzeo,cini mi se 125.
To treba da se radi kao sto Federer radi-tako je nesto poceo i Rafa.Igras 4 Grend Slema,odigras 7 ili svih 9 Mastersa,onaj Masters Kup i eventualno odigras da uzmes jos neku lovu one Invitation turnire,jedan ili dva komada...I skupis lepo 15,16 turnira godisnje i puna kapa,uvek svez i odmoran :D :D :D
Zackoljica je samo sto onda moras da uvek imas i vrhunske rezultate na tim turnirima.Kakav bre Umag...

bravo,shvatas poentu...

dok ljudi svrsavaju kad on osvoji Estoril ili tamo neki turnir Federer mrtav hladan odigra 4 grand slama (uzme 3 i finale),masterse i jos par turnira.... covek nema povrede,ne zamara se i spreman je (to mu retko treba) da se tuce sa protivnikom i 5 sati

nole... uzeo je 250 poena za bec. a verujem da jos uvek nije toliko prekaljen da bi mogao da uleti u turnir posle duge pauze i razbije ga, i da je zato otisao u bec... videlo se i protiv verdaska da mu taj turnir nije bio cilj... ali eto- ispalo je kako je ispalo... verujem da se i on sledece godine pridruzuje federerovoj i rafinoj taktici... mozda gresim, ali mislim da ce sledece godina biti MRTVA trka za 2. mesto... a za 2 godine, mozda i za prvo.... a bas zato sto verujem da ce noletov raspored biti dolican 3. igracu sveta. sve zavisi od svih njih :)

Pa,i to sto kazes...

No,gledam nesto,Roze je ove godine ako ne racunamo GS i Masters,odigrao samo jedan Invitation - i to onaj najvredniji u Dubaiju.Nije bio nu Halu(gde ide svake godine) ni u Tokiju-gde je inace mogao bez po muke da bude prvi.Verovatno ce igrati u Svajcarskoj(red je..) i to je to.

Ma zna covek gde da igra...I bice prvi do 35-te :D

Hahahahahahahh vala jesmo :D :D :D
Covece,koliko je mala razlika izmedju dobijenog iz izgubljenog meca....Pravo u ponor na vlastite greske :D
Da ima lepsu devojku to mu se mozda ne bi desilo :D

Koji put ove godine? Cek,cek...2x Nadal i Kanjes, 1x Nalbaldian,Djokovic..Mislim da je izgubio jos jedan mec? Ovo je trece finale koje je izgubio ove godine koliko mi se cini(Roland Garos,Sinsinati i Madrid).Ako gresim ispravi me :D

Mirka?Pa da li bi bilo koga inspirisala onakva osoba?Ona je cini mi se ajkula u zenskom obliku.Pogledajte kako gleda Rozea tokom meca...Cini mi se da kad izgubi ona mu daje kazne,ono tipa,3 dana samice,ovo vece nema sexa i ostalo...:D:D:D

Sad se postavlja pitanje koliko ce igraca iz prvih deset nastupati u Parizu? Ja mislim samo oni koji se grcevito bore za Masters Kup,tesko da ce se ova prva petorica tu nesto maltretirati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back