Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Trudna...???? Sa kim :D Nije valjda sa Rozeom...

Za Adrianu Limu,daj nek neko postavi neku njenu sliku ovde da parimo oci :D :D

E sad igra Vaidisova...Simpaticna mal,ih,mada se muci nesto...Evo sad je 1:1 u setovima

Mnogo su bre ružne... ova crna liči na retardiranu kopiju Marije Kučinote... ova plava na goveče(Nesrećno zmiče, pokučavalo je da pobegne)...
Ali pošto... "De gustibus non est disputandum"... Samo da pitam ove upućenije jel naše igraju nešto pre Madrida?

Mnogo su bre ružne...
Srecno onda ako za svoju devojku budes trazio neku lepu...

Sto se mog ukusa tice- mnogo teniserki mi se vise svidja od Vaidisove (na prvom mestu nasa Ana), a Adriana je mozda samo previse savrsena (ako razumete nelogicnu izjavu) :) Ali reci da su mnogo ruzne... Cudi me da i komentarisem.

Srecno onda ako za svoju devojku budes trazio neku lepu...

Sto se mog ukusa tice- mnogo teniserki mi se vise svidja od Vaidisove (na prvom mestu nasa Ana), a Adriana je mozda samo previse savrsena (ako razumete nelogicnu izjavu) :) Ali reci da su mnogo ruzne... Cudi me da i komentarisem.

Imam pravo da kažem šta mislim?... Kao što su onom friku neke druge devojke ćurke... tako se ni meni ove dve ne dopadaju... tj. odurne su... I u pravu si, jesam tražio i našao lepšu.:p
Btw. na pitanje koje sam postavio niko ne zna da odgovori?

Tesko,nigde i ne pise da li nase teniserke igraju,bas bezveze..A da li ste procitali danas u Novostima da Hjuit optuzuje Tipsarevica za kladjenje???Da je namestio mec protiv njega?Da ne verujes...

I da,HVALA za Adrianau ali i za Vaidisovu..S tim sto ej ona mnogo lepsa dok je gledas ovako,a ne na slikama ;)

Imam pravo da kažem šta mislim?... Kao što su onom friku neke druge devojke ćurke... tako se ni meni ove dve ne dopadaju... tj. odurne su... I u pravu si, jesam tražio i našao lepšu.:p
Btw. na pitanje koje sam postavio niko ne zna da odgovori?
ma ja da ljudi ne pricaju sta misle i zele, ne bih ni dolazio na forum :) sta je lepo je stvar ukusa i ne bih ga inace komentarisao, ali mi je jaaaako cudno da neko moze da kaze za adrianu limu da je mnogo ruzna. nije to sto ti se ne svidja, nije ni samo ruzna, nego mnogo ruzna... pa, sta onda da kazes za neku sa krivim nosem, klempavim usima, zrikavu, svu masnu i bubuljicavu, bez zuba i sa sprzenom kosom, a sa brkovima... ?! :)
btw. - odes na http://www.eurosport.yahoo.com/tennis/ , izaberes wta ili atp i pogledas sve turnire koji se trenutno igraju. ako bas unapred zelis da znas (dok turnir jos nije poceo)- novak svoj raspored uvek ima na svom sajtu ( http://www.sonyericssonwtatour.com/tournaments/ ), a za dame poseti http://www.sonyericssonwtatour.com/tournaments/ :)
Sve na samo jednom mestu- pa, bice to izum :)

Ako povuku na oca,onda mozda i budu braca Brajan,ali ako povuku na majku.....A kad smo vec kod brace Brajan...Jel neko provalio koliko su njih dvojica ogromni?I nasli su se ko da su braca...;) Levoruk jedan,desnoruk drugi,gde ces bolje za dubl!

I da,treba mi objasnjenje zasto nijedan,ali nijedan ekstra dubl igrac nije dobar singl igrac? Pa i nas Zimonjic,shvatio covek da u singlu od njega teniser nikad nece biti i hop,evo ga sad u prvih 5,6 na svetu u dublu...Ako su pare u pitanju,OK,u dublu su katastrofa manje pare...

O da,onaj Nalbaldian izgubio u prvom kolu od Vavrinke...Jbt,koliko pre 3 dana je dobio Federera pa gde je tu pravda?

Rodik isto ispao,ali od matorca Santoroa....Sve bolje od boljeg.

hm,meni od boljih igraca na pamet padaju samo Hantuhova i Hingis koje obe veoma solidno igraju dubl..

kod muskaraca,ako mislis da budes u prvih 20 dubl ti nece padati na pamet. ionako igraju od januara do novembra

hahahaa... davidenko je kazjnen sa 2000e jer se nedovoljno trudio protiv Cilic-a (naravo, i izgubio)!! :)
i posle hrvati stavljaju djokovicevu sliku (list se zove, cini mi se, "jutarnji") uz tekstove vezane za namestanja... c, c, c. ne zelim da mesam politiku i zapocinjem price bez kraja- mozda je ovo bio samo nacin da novine budu citanije; mamac za kupce; ali svakako mi je bilo smesno pa sam zato pomenuo! :)

HAhaahahha,pa covece,ako je neko sumnjiv sa namestanjem to je onda Davidenko!Covek koji igra 30 turnira godisnje,a ispadne u 10 u prvom kolu!A cetvrti teniser na svetu!Pa sumnjivije od toga ne moze,ali ne moze :D :D :D

Pazi,tek sad primecujem da ce Federer prvi put u sezoni odigrati 4,5 vezanih nedelja na turnirima...Madrid,Bazel,Pariz i Sangaj....Gle,gle,gle....U Madridu izgubio u finalu,evo ga sad igra polufinale kod kuce...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back