Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E pa ovo je iznenadjenje!!!!!!!!
Zao mi je Rafe,jer je ekstra igrac,ali bolje da ga izbaci neko drugi nego da muci Rozea u finalu :D :D :D
Uostalom,sada ce Noletu biti malo laksi put do finala...Samo prvo mora da preskoci nezgodnog Moju.

Boga mi kakva je ona Mirka,ja nikako ne bih dozvolio da me pritiska :D :D :D

Ma Medo covece,ima on isto mesa kao ranije,no mu nesto masti fale....Covece,kako je imao onaj fini pivski stomacic dok je igrao na sljaci...

E da...Nole...ma mozemo da mu uzmemo i godine u obzir i sve,ali nikako sebi ne sme da dozvoli takve padove kakve ima na US Openu..Mislim,ako je resio da obori sve rekorde u duzini meceva,onda u redu... ;) :D :D :D

Evo, ja samo da se zapljunem ovde, s obzirom na onu basket-svinjariju od veceras...
Lepo mi nekako diskutovati o nekome ko ima srca u sportu kojim se bavi... pa makar i sedeo sa strane i citao... zasada... ;-)

eh najvisi covece, pa zar se okreces tenisu zbog kosarke. ko da tenis sam po sebi tj. nasi u njemu ne zasluzuju paznju.
steta je sto je jeca igrala fenomenalno i izgubila. cak me iznenadila kako je dobro odigrala, ali eto... servis. jaaaao kada bi samo pojacala servu jeca, mislim da joj NIKO ne bi mogao NISTA! valjda je i sama svesna da bi jedan specijalni ili novi trener mogao cudo da joj napravi... u svakom slucaju, sledece godine su NASI najveci favoriti za SVE grand slamove- veliki koliko i federer i enan! rafa, cini mi se polako popusta, ali videcemo :)
AJDE NOLE! posto ana i jeca ispadose- ti ces morati da nam doneses trofej!
-----
a kosarkasi... ipak su jos uvek klinci, sa nekoliko veterana. toliko su nam falili vujanic, krstic, rakocevic, pavlovic... svi oni su tu i verujem da ce se sledeceg puta, sa jos boljim trenerom pojaviti. verujem i da smo naucili da prepirka oko slave koja nas je mucila za vreme obradovica- nista ne vredi ako ne pobedimo. a do pobede niko ne moze sam. bas zato nemci ni sa novickim nemaju sanse za zlato. sledecih godina, kosarka nam se vraca na vrh.

Ma pritisla ga Mirka malo! Majko moja na sta ta zena lici! :shock: Svaki put je sve deblja i deblja!:? Tesko da ce Novak sa onakvom igrom sutra pobediti Moju! Igrao mi je skroz bezvoljno sinoc!:-(

@ marauder

a) i ja mislim da ce nole itekako biti motivisan protiv moje. lepo je onako skromno rekao- jeste izgubio poslednja 2 meca, ali ovo je grad slam uostalom, ako nije bio motivisan tj. ako je bio bezvoljan protiv verdasa, zasto je urlao kao ni jedan teniser do sada kada je pobedio? :)

b) haha.. mislim da je i jankoviceva toga bila svesna... zato se i nasmejala iskreno cak i kada je izgubila :) k'o da joj 7-0 skor sa enan nije dosta :)

-----

@ giovanna:

... a mirka je zena??!

Mislim da ce Nole nocas igrati bolje. Verujem da je prosla 2 puta bio smoren jer je bio ubedjen u pobedu. A sad...motivacija :)

Btw, ala mi je zao Rodika, kako se decko trudio, pa nevidjeno! Onaj Federer je neki robot. Ozbiljno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back