Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hehee... lepo je nole rekao jos juce, onako kulturno: "jesam izgubio prethodna 2 meca od moje, ali ovo je grand slam". :D
da ne verujes da ulazi u zavrsnicu ne toliko izmoren i manje vise potpuno ravnopravan (sto se tice rasporeda meceva) sa ostalima :D prvi grand slam na kome cemo videti koliko nole stvarno moze. do sada su ga organizatori nistavali, a i ovde je uprkos savrsenom vremenu malo falilo.

nisu prikazali. kreteni sa eurosporta pa onda i sa rts-a nisu pustali ni izjave posle meca... ni na jednom mecu na usopenu. samo roknu statistiku preko ekrana a u pozadini se nazire igrac i njegov glas dok ga intervjuisu. valjda cu iskopati na youtube... a imate NAJBOLJE imitacije do sada na noletovom sajtu :)
@karolina hehehe... preduhitri me za minut-dva :D tvoj prvi fajl moze da se skine i sa sajta ko sto rekoh.... a ono o cemu marauder prica nisam jos nasao... later :)

Evo sta je jedan Nadalov fan napisao na Noletovom sajtu a vezano za njegove imitacije:

Who do you think you are? Do you think that you can laugh at everyone?, It's obvious that you can't stand Nadal, but leave him alone, he has never done anything to you.
You will never be as good as Federer or Nadal.
I can't believe how a proffesional tennis player can do that.

Malo je nervozan a? :lol:

polarnimeda:
hehe. ne shvata salu :) al' ko gubi ima pravo da se ljuti :D
a ko brani bilo kome da zeza noleta tako sto ce npr 100x tapnuti loptu pre servisa? (kao sto je to i stepanek radio).
Pa da.
Na roland garosu je Nole imitirao Nadala pred njim, i ovaj je umirao od smeha. Njemu ne smeta, a fanovi ljuti :) Boze...

BAs su glpi..Ako Rafi nije smetalo,sto bi smetalo naviajcima...PA to je sport,zabava,i Nole ne radi nista pokvareno,bas to radi prijateljski,sa najboljom namerom,da malo zasmeje ljude,nista lose...
MA da Nole dobije i Ferera pa cemo da pricamo i mi na Rafinim sajtovima sto sta njegovim navijacima :D :D :D

Da videla sam te komentare i nije mi jasno kako neko moze da se ljuti! Treba biti soumen a ne samo masina dodjes,pobedis i kuci...Ako se Rafa nije naljutio sto bi taj glupi navijac.Mozda Nole nije kao Federer i Rafa sada ali bice! :) Nisam znala da je Nole imitirao Rafu na RG...:) Super su imitacije! :) Sharapova :) Slatko sam se smejala! :)

Hvala Kaa,nadam se da je to proverena informacija....A za Moju,nisam ni znao da ga je imtirao...ALi sam gledao ostale! Lepo je videti po USA novinama da za Noleta kazu da je decko nesto posebno,upravo jer je zabavljac.Realno,malo je takvih...

Hvala Kaa,nadam se da je to proverena informacija....A za Moju,nisam ni znao da ga je imtirao...ALi sam gledao ostale! Lepo je videti po USA novinama da za Noleta kazu da je decko nesto posebno,upravo jer je zabavljac.Realno,malo je takvih...

Sve Najbolje zellim Noletu pred mec. Nadam se da ce lako protiv ferera. :wink:
Takodje mislim da ce Davidenko opasan otpor pruziti Federeru. Ako je nekad DAvidenko imao sansu to je ova. Sjajan niz pobeda.

Jeste sjajan Davidenko,ali mislim da Roze prolazi..I to u 3 seta! Sve drugo bi,bez obzira na davidenka koji stvarno dobro igra bilo iznenadjenje!

A Ajvar je u pravu...kako Nole igra nista me ne bi cudilo da Roze pocne tek u ponoc :D :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back