Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne pljujemo rozea nego organizatore. ne mislim ja da on ucestvuje u celoj stvari, vec mislim da se organizatori tripuju da im je turnir vredniji ako ga je federer sto vise puta osvojio!Srlesrle:Al ste izprozivali Rozea....![]()
![]()
Ljudi,da nam Nole dodje do finala ziv i zdrav i pobedi sve ostale,a za Federera...Ima vremena...![]()
Kaa:U smislu "malo sutra" @Chargeru ili sutra kao posle ponoci?...Kol`ko je to sati po Amerikanskom -7?
Hm...mislim da je bolje da to proverimo, sumnjiv je on meniGiovanna:Pa ne moze Federer Dozivotno da dobija! Nije on vanzemaljac!![]()
Pa da, zlatna sredina...Garwor:na euro sportu pise u 20:00. Al oni uvek lazu za jedan sat zbog vremenske zone, tako da je valjda od 21:00?
Hvala medopolarnimeda:auh. novak se malo naljutio
a sta je sa vama koji stalno pitate za mec: kad je tacno, kad je, kad je.niko ne zna tacno ako sledi posle nekog meca. znamo samo ako je prvi mec dana da je u 17h tj. ako je prvi mec veceri, onda u 1h.
a imate i internet- www.usopen.org !
ha?! :shock:jexyb:Sad videh da je Nadal izgubio! E,to je surprise!!!!!!!!!!!
hehee...nordic_warrior:ovaj vam je crko tako da je Bagdatis u polufinalu a majstor Rafa u finalu!!!!!