Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srlesrle:
Al ste izprozivali Rozea....:D :D :D
Ljudi,da nam Nole dodje do finala ziv i zdrav i pobedi sve ostale,a za Federera...Ima vremena...;)
ne pljujemo rozea nego organizatore. ne mislim ja da on ucestvuje u celoj stvari, vec mislim da se organizatori tripuju da im je turnir vredniji ako ga je federer sto vise puta osvojio!
a jelena igra sutra. dakle u sredu na cetvrtak. i nju su urnisali- bas kao i noleta.

Pa ne moze Federer Dozivotno da dobija! Nije on vanzemaljac! :) Covek od krvi i mesa kao i svi mi! :)
Bilo bi dobro da Nole odigra kako zna pa da sto pre zavrsi i da se priprema (citaj odmara) za sledeci mec! :)

auh. novak se malo naljutio :D
a sta je sa vama koji stalno pitate za mec: kad je tacno, kad je, kad je. :) niko ne zna tacno ako sledi posle nekog meca. znamo samo ako je prvi mec dana da je u 17h tj. ako je prvi mec veceri, onda u 1h.
a imate i internet- www.usopen.org !

Nole stvarno nije normalan...Umesto da odmah dokrajci protivnika on se zeza...Nema smisla,a mi moramo da gledamo i nerviramos e :D :D :D
A da Roze nije vanzemaljac...Boga mi...Sumnjivo mi to... ;)

nisam mogao da zaboravim nordic warrior-a i njegovo obozavanje rafe, i jedino rafe.
nordic_warrior:
ovaj vam je crko tako da je Bagdatis u polufinalu a majstor Rafa u finalu!!!!!
hehee... :) a nole- svaka mu cast. bojim se samo da ce, sta god da se desi protiv moje, ostati najduze na us open-u.. ali videcemo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back