polarnimeda
Iskusan
- Poruka
- 5.266
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da nece. Ako tenis batalis sam nedelju dana treba ti mesec da udjes u formu. Tenis se igra svakodnevno. Igrao sam stoni tenis i kada nisam reket uzeo u ruku nedelju dana tukli su me i oni koje sam inace redovno tukao i "levom" rukom. Maksimalna pauza (po meni) je tri dana. Samo radi psihickog odmora, nikako od fizickog umora. To treba svaki sportista da razlikuje.polarnimeda:oh yea
jedino sto mi je skakala po preostalim zivcima tim svojim strahom od pobede. sutra navijamo od 11h!
nadam se da jeca nece da se raspadne od ovolikih turnira, tj. partija... jos kada joj rekose za onih 50 meceva.... osecam da se jos vise nalozila.![]()
pa ok, ali ipak je igra na svakom turniru mozda previse; pogotovo ako obicno doguras bar da polufinala... ako bi preskocila neki, ne bi sigurno digla sve 4 u vis, vec bi trenirala...v.v.ilic:Naravno da nece. Ako tenis batalis sam nedelju dana treba ti mesec da udjes u formu. Tenis se igra svakodnevno. Igrao sam stoni tenis i kada nisam reket uzeo u ruku nedelju dana tukli su me i oni koje sam inace redovno tukao i "levom" rukom. Maksimalna pauza (po meni) je tri dana. Samo radi psihickog odmora, nikako od fizickog umora. To treba svaki sportista da razlikuje.

trebala je da pocne u 12h jer su najavili kisu za kasnije, ali ih je izgleda vec zeznula... tako da... na sk, kad prestane kisa- live.DELIJE HN:kad igra danas?
DELIJE HN:шта?!?!?!?!?!
Bolja su dva sata meca nego dva dana treninga. Istina je da samo preti opasnost od povrede jer se na mecu daje sve od sebe. Uvek se od dve ponudjene varijante izabere ona koja je u datom momentu najbolja. Zavisi to mnogo i od psiholoskih faktora koje verovatno analizira uz trenera. Sve ostalo spada u domen slucaja. Da li je resenje bilo dobro ili ne.carolina 212:Pa ono o Anrijevom prelasku u Barselonu sto si izbrisao!
Nema veze, zao mi je sto Jeca izgubila, ali sam misljenja da nije ni trebala da ucestvuje na ovom turniru nego da pauzira uz treninge. Na svu srecu povreda nije ozbiljna, stvarno bi bilo bezveze da zbog turnira III kategorije ugrozi dobar plasman na Vimbldonu
Tada ne bi trebalo ni trenirati. Bilo koja povreda moze da se iskomplikuje. Ali valjda njen strucni tim zna bolje od nas sta treba da radi.carolina 212:Da, ali ako te muce manje povrede i posle uzastopnih turnira ti je telo pomalo umorno, bolje je da preskocis turnir i das sebi nedelju dana da se odmoris i pripremis za GS turnir koji je mnogo, mnogo bitniji od ostalih
sutra igra samo jeca i to 3. mec, tj. zatvara dan na terenu 1 cini mi se.DELIJE HN:ко од наших сутра игра први?

napred rozeeeeee! idemo napred, do samog finala sa noletom i titule nezvanicnog vicesampiona sveta!Srlesrle:Napred Rozeeeeeeeeeee![]()
![]()
![]()

jbg, treba se navici na alternativni nacin igre koji cesto nude marginalizovani teniseriv.v.ilic:Tipsarevic prvi pobednik. Jeste bilo jedva 3:2 u setovima ali pobedi se ne gleda u zube.![]()