Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Моника Селеш (мађ. Szeles Mónika, енг. Monica Seles) је бивша југословенско-америчка професионална тенисеркa, бивша најбоља тенисерка света. За време своје каријере освојила је 9 гренд слем турнира, поставши најмлађа тенисерка која је освојила отворено првенство Француске 1990. године. Била је доминантна тенисерка 1991. и 1992. године, али се морала повући из тениса 1993. због повреде коју је добила када ју је гледалац из публике убо ножем. Тенису се вратила 1995. године, али није успела доћи до успеха којег је имала почетком 1990их.

Hmmmmmmmm....Ja nisam Polarni Meda,vec samo i iskljucivo Srlesrle :D :D :D
Ova teniserka je....Hmmm...Nemam pojma.Slike su sve manje,ovde ne bih prepoznao ni rodjenog brata.
Jaaaaaaaaaooooooooooooooo kliknuo sam na sliku i video...Ana Ivanovic!!!

Srlesrle:
Ova teniserka je....Hmmm...Nemam pojma.Slike su sve manje,ovde ne bih prepoznao ni rodjenog brata.
A zasto si ponovio isti post pod razlicitim nikovima? :lol: :lol: :lol:

Srlesrle:
Ni onda je ne bi prepoznao da ne pise. :wink:

nisam ni ja srlesrle, vec iskljucivo polarnimeda! 2 nicka - 2 coveka... samo nam je pravo ime isto :)
uskoro jeca pocinje finale sa sarapovom (sport klub).
a sto se tice mini-ane... ne moras cak ni da kliknes na sliku (samo stavis kursor na nju i vidis na dnu ekrana da je sa aninog sajta :))
a ko je na ovoj slici:
.

polarnimeda:
nisam ni ja srlesrle, vec iskljucivo polarnimeda! 2 nicka - 2 coveka... samo nam je pravo ime isto :)
uskoro jeca pocinje finale sa sarapovom (sport klub).
a sto se tice mini-ane... ne moras cak ni da kliknes na sliku (samo stavis kursor na nju i vidis na dnu ekrana da je sa aninog sajta :))
a ko je na ovoj slici:
A kojoj slici? :lol: :lol: :lol:

bravo za jecu! :D imala je malo srece, ali i malo nepravde... sve u svemu- iskreno nisam mislio da moze da dobije sarapovu na travi. BRAVO!
a na slicici jesu serena i venus (svaka cast!), a ovaj mali u sredini (ne znam kako nisi i njega video) je gael monflis :lol: :lol: :lol:

polarnimeda:
bravo za jecu! :D imala je malo srece, ali i malo nepravde... sve u svemu- iskreno nisam mislio da moze da dobije sarapovu na travi. BRAVO!
a na slicici jesu serena i venus (svaka cast!), a ovaj mali u sredini (ne znam kako nisi i njega video) je gael monflis :lol: :lol: :lol:
Uzeo sam naocare sa dioptrijom +2,5 pa nije islo. A ne bih ga ni poznao. On nije teniser. :lol:

Evo nase dve lepotice. Igraju na istom turniru.

p244A.gif

vimbldon pocinje od sledeceg ponedeljka. kada prodje bosh.
a ne bih jelenu i anu nazvao dvema lepoticama.... bolje 2 princeze (lepa doskocica nasih komentatora) :)
nase krecu svoje partije od srede (djokovic ne igra).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back