Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zasto si ponovio isti post pod razlicitim nikovima?Srlesrle:Hmmmmmmmm....Ja nisam Polarni Meda,vec samo i iskljucivo Srlesrle![]()
![]()
Ova teniserka je....Hmmm...Nemam pojma.Slike su sve manje,ovde ne bih prepoznao ni rodjenog brata.
Jaaaaaaaaaooooooooooooooo kliknuo sam na sliku i video...Ana Ivanovic!!!

Ni onda je ne bi prepoznao da ne pise. :wink:Srlesrle:Hmmmmmmmm....Ja nisam Polarni Meda,vec samo i iskljucivo Srlesrle![]()
![]()
Ova teniserka je....Hmmm...Nemam pojma.Slike su sve manje,ovde ne bih prepoznao ni rodjenog brata.
Jaaaaaaaaaooooooooooooooo kliknuo sam na sliku i video...Ana Ivanovic!!!

)A kojoj slici?polarnimeda:nisam ni ja srlesrle, vec iskljucivo polarnimeda! 2 nicka - 2 coveka... samo nam je pravo ime isto
uskoro jeca pocinje finale sa sarapovom (sport klub).
a sto se tice mini-ane... ne moras cak ni da kliknes na sliku (samo stavis kursor na nju i vidis na dnu ekrana da je sa aninog sajta)
a ko je na ovoj slici:

Ne samo to. Osvojila turnir.DELIJE HN:dobila jelena i sarapovu!! !!svaka ti cast jeco!! !!
Samo zato sto nije igrala Ana.Uzeh naocare i sad vidim. To si Serena i Venus.:-) Ala su crne, svaka im cast.polarnimeda:Pa ovoj: .
Kako ne vidis?![]()

Uzeo sam naocare sa dioptrijom +2,5 pa nije islo. A ne bih ga ni poznao. On nije teniser.polarnimeda:bravo za jecu!imala je malo srece, ali i malo nepravde... sve u svemu- iskreno nisam mislio da moze da dobije sarapovu na travi. BRAVO!
a na slicici jesu serena i venus (svaka cast!), a ovaj mali u sredini (ne znam kako nisi i njega video) je gael monflis![]()
![]()
![]()