Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
polarnimeda:
vimbldon pocinje od sledeceg ponedeljka. kada prodje bosh.
a ne bih jelenu i anu nazvao dvema lepoticama.... bolje 2 princeze (lepa doskocica nasih komentatora) :)
nase krecu svoje partije od srede (djokovic ne igra).
Moze, slazem se. :wink: Od sledece godine bice 2 kraljice! :lol: :lol: :lol:

Kakvih prvih 20????On ako ikad udje u prvih 50 da bude najsrecniji....I to ako bude nece biti dugo.On je oduvek vise voleo zivot nego tenis.A i nervira me njegov stil...Gledam ga protiv Federera,ovaj ga je "pojeo" ali Tipsa je svaki set,ma na pola seta,menjao boje naocara!bole nejga za tenis....

On je jedini koji je sve vreme trenirao u zemlji, nije se usavrsavao u inostranstvu i raznim kampovima. Zbog toga sto je i pored ovako losih uslova za treniranje u zemlji uspeo da stigne do 62. mesta na njega i njegovu igru ne gledam tako kriticno

DELIJE HN:
tipsarevic puko od hrvata ljubicica.jbg...
pa steta, ali drago mi je sto je janko igrao dobro. jos jednom je pokazao da moze mnogo vise od mesta na kome se nalazi...
jbg, trava je a ljubicic previse dobro servira, i to bas kada je najpotrebnije... janko nikako da napravi brejk, a mislim da je imao 20ak prilika!

jbg, steta za anu... mozda se emotivno ispraznila, a mozda joj prosto trava ne lezi... verujem da nije nista trece, a u tom slucaju- nista strasno ;)
osim toga, hantukova pruza dobre partije u poslednje vreme.
jeca sutra na sport klubu uzivo! nisam siguran samo u koliko sati, ali proverite ;)

carolina 212:
Prenos Vimbldona na sport klubu

TV vodic kaze na RTS-u.... :? :? :? :? :? :? :? :?
Provalite ovo: :D
Jankoviceva kao Kris Evert! I deo

22.6.- Srpska teniserka Jelena Jankovic postala je prva teniserka jos od legendarne Kris Evert koja je najbrze stigla do 50. pobede u sezoni.

Jankoviceva je juce, za sat vremena, pobedila Ukrajinku Alonu Bondarenko rezultatom 6:2, 6:1 i plasirala se u polufinale turnira u Hertogenbosu. Bio je to njen 50. trijumf od pocetka godine, zbog cega su izvestaci zvanicnog sajta WTA turnira Jankovicevu proglasili "najopasnijom igracicom u 2007".

Pre Jelene, teniserke koje su u najkracem roku ostvarile 50. pobedu u sezoni bile su Kris Evert i Martina Navratilova. Evert je bila brza u odnosu na Jelenu jer je do tog fantasticnog broja pobeda stigla na Rolan Garosu 1974. Navratilova je 50. trijumf ostvarila pre pocetka Vimbldona 1978, ali tek u trecem mecu na turniru u Istbornu, dok je Jankoviceva to postigla na prvom susretu u Hertogenbosu. Nasa igracica bila je slobodna u prvom kolu u Holandiji, a protivnica u drugom kolu predala joj je bez borbe.
Jankoviceva kao Kris Evert II deo!

22.6.-"Susret sa Bondarenko bio je moj prvi mec u Holandiji i zadovoljna sam nacinom na koji sam igrala. Imam dosta samopouzdanja, uzivam igrajuci na travi. Osecam se sjajno jer se pripremam za Vimbldon", rekla je Jankoviceva i dodala:

"Dostici 50. pobedu u godini zaista je sjajno, nisam ni znala da ih ima toliko. To samo pokazuje koliko dobro igram u kontinuitetu. Jednostavno, kada ulazim u mec, ja dajem sve od sebe. Mozda mogu i da ostvarim 100. pobedu ove godine".

Jankoviceva ce danas, u polufinalu igrati protiv Ruskinje Dinare Safine, protiv koje ima skor 1:1 u pobedama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back