Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na sve njih sam se kladio. I ne mogu da promasim!!!DELIJE HN:сутра играју јанковић,ивановић,ђоковић.
Ko sme da se kladi? :-P gsxf:A da vam kazem ja nesto sto /kladim se/ niste znali? U malom mestu koje se zove Veliko Orasje, i nalazi se kraj Velike Plane, nalaze se najbolji tereni za tenis u Pomoravlju.
Ako ti nije problem da mi objasnis tacno gde je?Ja pola leta ionako provedem manje vise u blizini Kragujevca,pa me interesuje koliko je to daleko odatle?Jel se ide ka Sm.Palanci ili gde...?Kolike su cene,na sat,reketi... Kad vec budem bio tamo da se i izigram![]()
![]()
![]()
naravno da ne smem da se kladim! i voleo bih da tako jednog dana u bliskoj buducnosti bude i kada budemo igrali protiv federera na travi, nadala i enan na sljaci...v.v.ilic:Na sve njih sam se kladio. I ne mogu da promasim!!!Ko sme da se kladi? :-P
Ja bejah to ispravio i ne znam kako se ponovilo!!!polarnimeda:mene trenutno samo jedan rezultat zanima:
jelena jankovic vs. neka leva azijatska britanka ---> 2:0 (za 55 min.)
@v.v.ilic
nije 6:2, 6:1- nego 6:2, 6:0 !![]()
Evio da napisem jos jedanputa:

Trebala je danas ali igra sutra sa Czink a ja nemam pojma koja je to!:-(hator:Je l' zna neko kad igra Ivanovicka?
Da, znam da je sutra, ali me zanima da li neko zna kada?v.v.ilic:Trebala je danas ali igra sutra sa Czink a ja nemam pojma koja je to!:-(
Danas sam gledala sve moguce meceve koji su se prikazivali na RTS-u i na OBN-u, i verovali ili ne, umorna sam kao da sam ja igrala ceo dan
)Mecevi treba regularno da pocnu u 13,15h. No, mislim da ce organizatori tek sutra u 9,00 da jave raspored.hator:Da, znam da je sutra, ali me zanima da li neko zna kada?
(Da znam, da isplaniram danDanas sam gledala sve moguce meceve koji su se prikazivali na RTS-u i na OBN-u, i verovali ili ne, umorna sam kao da sam ja igrala ceo dan
)
Aha...dobro onda...hvalav.v.ilic:Mecevi treba regularno da pocnu u 13,15h. No, mislim da ce organizatori tek sutra u 9,00 da jave raspored.

polarnimeda:www.wimbledon.com (vrlo brzo posto prodje ponoc, mozete da vidite raspored)
inace, i janko i ana sutra od 12h! jelena kasnije!