Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srlesrle:
Aj da se i ja malo oglasim...
Noleta nisam gledao prosli mec,ali mi ne ide u glavu da neko nema motiva na Rolan Garosu.Pa ako jedan Roze sa 10 GS ima motiv ili Nadal koji ga je uzeo vec 2 puta,onda nema dalje price.
Nadal i Federer i jesu tu gde jesu jer igraju bolje od drugih,i naravno,uvek imaju motiva da pobede.MOzemo mi da pricamo sta hocemo,ali Federer protiv Juznjog je gotovo ceo prvi set nesto cini mi se uvezbavao.Ali kad je bilo neophodno,op i 3:0 za coveka.
Ja se nadam da ce svi nasi teniseri proci u polufinale...A mozda i finale,eh,ko zna....
A ne znam ko je lupio glupost da ce Janko Tipsarevic uci u prvih deset???Mozda na SEGI ili tako negde,u realnom zivotu nikad.
Suzdrzi se od ovakvih komentara, bar na ovoj temi gde svi navijamo za nase. Ako hoces da vredjas, predji na temu Fudbal i na Stadion. Nemoj da ti se ova izjava obije o glavu za godinu ili dve!!!:lol: :lol: :lol:

natasha`:
upravo se zavrsi mech izmedju Djokovica i Verdaska...
Namuci ovaj Verdasko Novaka..ali ovaj se drzi..pobedio je..
Dobro je kad smo i u tom sportu dobri...tri nasa predstavnika ..stigli do cetvrtfinala :D

Da igraju u finalu Ana i Jelena..za koga biste navijali ? :D
ja bih navijao za Jecu:D:D

Necu da se suzdrzavam komentara.Zato valjda i postoje forumi.Glupost je da ce on ikad biti vrhunski teniser!!!Ja navijam za dobar tenis i vrhunske tenisere,nigde na temi ne pise nas tenis,nego samo tenis.
Uostalom,ovo sto je stigao do trece runde je njegov najbolji plasman u karijeri.Najbolji plasman 67 na listi,trenutno 80.Hoces da kazes da ce to biti igrac za prvih 10,prvih 20?A koga da izbaci odatle?

Ne zelim da budem negativan,ali realnost je takva.Isto tako sto je realno da mozemo da se nadamo jos gomili trofeja od strane Noleta,Zimonjica i naravno Ane i Jece :D :D :D

Nole je tek napunio 20 godina, i po meni, ako je i zeleo da napusti tenis- tada je maltene jos bio dete. Pa ne mozete ocekivati da bude robot, i normalno je da ima uspone i padove ali do sada su ga samo cinili jacim. I ne zelim da ga poredim sa Nadalom iz prostog razloga sto ni za Federera nisu svi culi kada je imao 19 godina, dok za Nadal-a jesu. A ko je i ko ce biti veca legenda? To nema nikakve veze. Nole je napravio vrtoglavi uspeh, a ovde umete da ga pljunete za pad u igri. Da nema motiva, to je meni smesno. Sigurno je da je izbedacen kada mora da igra 5 setova, ali samo zato so mu treba snage za sledece kolo.
Kakogod, pobedio je Verdaska i vec tada pruzio MNOGO bolju igru nego do tada. Verdaska koji je ubio Ferera. Protiv Andreva i do kraja moze svasta da bude, a sigurno je po meni jdino samo da ce do kraja godine biti 3. teniser sveta... Verujem za koju godinu i No. 1! Ali videcemo- ne verujem da ima svrhe dalje raspravljati.. Ljudi retko menjaju svoje pozicije, a ja svoju u ovom slucaju necu dok svojim ocima ne vidim ono o cemu pricate.
Uskoro pocinju Jeca i Ana... Igraju u isto vreme.. Bas bezveze...
Inace i ja ne verujem da Janko moze u prvih 10. Ja sam mu "prorekao" top 50, ali necu se buniti ako bude i bolji..... Kada je pukao od Robrea mislio sam kako definitivno ne moze dalje od tih top 50, ali ipak je Robredo na ovom turniru fantastican. ;)

Oh koliko puta moram da kazem da je Federer sa 19 godina pobedio Samprasa na Vimbldonu i time prekinuo niz od 40 i nesto pobeda Samprasa-sto je inace jos uvek rekord koji ce nadam se Federer srusiti!
Znaci,ne moze se reci da sa 19 godina niko nije cuo za Federera.On u to vreme nije bio u prvom planu,sto ne znaci da nije bio dobar teniser.Druga je stvar sto su Nole i Nadal sa 20 godina u samom vrhu,super,ali ni to nista ne mora da znaci.I Agasi je bio,pa je titulu najboljeg uzeo tek sa 32.
Noletu super ide,svaka mu cast,medjutim,da i do kraja sezone PADNE na recimo 8,9 mesto i to bi bio veliki uspeh,jer pred njim su tek dobre sezone..Nadam se!!!A valjda nece padati :D :D :D
A za Janka imam stav vec godinama isti.Taj covek nikad nece biti vrhunski igac.

Gledao sam maestralnu igru Jelene. Svaka joj čast na odigranom meču. Ona Vajdišova ima ubitačan forhend, ali je za Jelenu u drugim elementima igre bila preslaba.
Evo sad gledam snimak meča Ana Ivanović - Svetlana Kuznjecova. Odlično odigran prvi set... drugi slabije, ali vidim prošla je dalje. Svaka čast i našoj Ani. :)

Roland-Garros - Serbisches Duo stürmt ins Halbfinale
Eurosport - Di 05.Jun. 14:10:00 2007

Roland-Garros - Sie haben Geschichte geschrieben: Mit Ana Ivanovic und Jelena Jankovic stehen erstmals zwei Serbinnen im Halbfinale eines Grand Slam-Turniers. Ivanovic bezwang in Paris Swetlana Kusnezowa aus Russland mit 6:0, 3:6, 6:1. Ihre Landsfrau siegte 6:3, 7:5 gegen Nicole Vaidisova aus Tschechien.
-----------------------

Gledao sam oba meča paralelno - Jelenu na RTS 1, a Anu na Eurosport-u. Šta dodati? Jelena je ponovo pokazala da se savršeno kreće, rekao bih ženski Nadal.

Jelena će igrati sa Enan-Arden, a Ana sa Šarapovom.

Henin - Williams 6-4, 6-3
Sharapova - Chakvetadze 6-3, 6-4

Devojke dižu srpsko ime i srpski sport u zvezde. Tako i treba. Svaka im čast! Na Eurosportu samo o tome pričaju. Jelena će veoma teško sa Enan, a Ana bi mogla dobro odigrati sa Šarapovom koja dobija više na silu jer je i sama priznala da zemlja nije njena podloga. Ipak, finala su nešto posebno i tu logike i favorita nema. Realno devojke su nam dale razloga da se nadamo srpskom finalu :D - joj kako to divno zvuči.

Sutra Nole protiv Andreeva. Ako Bog da imaćemo trećeg Srbina u polufinalu Roland Garosa :D.

Pa shta reci sem svaka cast nasim devojkama.

Mislim da ni finale nije nemoguce. Jelena je prosli put imala Zastin, vodila je 4:0 u trecem setu i izgubila. Mislim da je sada pravo vreme da je prvi put pobedi. Tu se ne brinem nesto previse - ustvari jedva cekam da pocne mec.

Onu Sarapovu nikako ne volim, grozna je. Pati Snider ju je imala pre neki dan, ali se uplasila pobede i Sarapova se provukla. Dobra stvar da joj je zbog nesportskog ponasanja ceo stadion zvizdao, pa je vrlo verovatno da ce publika biti na strani nase simpaticne Ane. U svakom slucaju ako odigra na svom nivou ocekujem da ce je razvaliti.

Nego jel zna neko u koliko sati igraju.

Budjavi RTS ne pusta prenos preko neta, pa cu morati da se snadjem za TV na poslu ako opet igraju u podne.

National Tennis Centre in Belgrade by 2008
Serbian authorities are about to build a national tennis centre in Belgrade in order to assist young prospects in realising their full potential. Construction will start this autumn and take around a year. "This will allow us to keep our best prospects," explained Vojin Velickovic from the Serbian daily Sportski Zurnal. "Before, you had no choice but to leave the country to make it. That’s what Ivanovic, Djokovic and Jankovic had to to. Thank goodness their parents helped them because they never would have made it on their own. All of this is about to change. The authorities have understood that they have to develop youth talent. We have hundreds of good juniors. Tennis is taking off."

Sve u svemu, drago mi je da su konacno odlucili da izgrade pravi teniski centar u Srbiji, a za to su svakako najzasluzniji uspesi nasih tenisera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back