Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ана је свој део посла обавила, исцепа Рускињу ко свиња масан џак. Још само Јелена, па да се запијемо ко људи два дана пре финала.

А после нек победи која год од њих две (Ана, наравно... : ))

SadPaNikadVise:
Ана је свој део посла обавила, исцепа Рускињу ко свиња масан џак. Још само Јелена, па да се запијемо ко људи два дана пре финала.

А после нек победи која год од њих две (Ана, наравно... : ))
I ja kazem neka pobedi koja hoce i neka se zove Ana! :-D :roll:

БРАВО АНА !!! :-D :-D :-D

ana12jj8.jpg

aplauzqv4mu7.gif
aplauzqv4mu7.gif
aplauzqv4mu7.gif

Izgubi nam Jelena! :(
Ali meni se svidja ono sto je Viskovic rekao,da svaka teniserka u poslednja tri Rolan Garosa koja je pobedila Kuznjecovu,osvojila je na kraju turnir. Tako se nadam da ce i Ana!

Jelena nema servis uopshte..chak ni kad prodje prvi...i psihichki je i dalje labilna...ima komplex od Enanove.Enanova je par gemova odigrala fenomenalno ali generalno ne bi dobila tako lako da je Jelena odigrala kao prethodne mecheve.Mislim da Ana ima vishe shanse u finalu nego shto je Jelena imala u ovom mechu..ako odigra kao do sada,jer ima servis i tu brzina Zastin Enan ne dolazi toliko do izrazaja.

bravo za anu. jeca se trudila, ali ne vredi. nemojte pricati da je sama izgubila- belgijanka je8e kevu. sa njom niko nema sanse kada poen traje duze, a jelena je od igracica koje bas takav tenis igraju... pa, ako je ana odvaljivala jelenu, mozda uspe da pobedi enan.. ko zna :D
steta je za srpsko finale koje je propalo, ali verovatno nismo ni svesni koliko je to u stvari bilo nemoguce. presrecan sam sto imamo finalistkinju, i sto cemo gledati rg do poslednjeg dana, sa nasima u njemu :D
drzim palceve djokovicu sutra, i ani prekosutra. bravo za jecu- ona je pocela da vezba servis mnogo zesce i verujem da ce uskoro biti jos teze pobediva....
i jbt- imamo 2 teniserke i 1 tenisera u top5!!! najuspesnija nacija na svetu u tom pogledu!!! :D
@mustang
TOOO BRE! Trazio sam sliku po netu juce i nisam uspeo da je nadjem. ako imas jos neku sa ove dve i zastavom- ubaci i nju :D

Najgore je sto mi se cini da sto vise Enan pobedjuje Jelenu , ova sve gore igra protiv nje, tj. sve vise taj kompleks dolazi do izrazaja! Nadam se da gresim!
Servis -katastrofa, neprecizni , ravni i slabi, ne znam zbog cega!
Zimonjic je danas bas neraspolozen, izgubi oba duela, steta!
Sve u svemu, super, sta god da se desi dalje, kao sto rekoh jos pre!

Moze da bude lepljiva tema.
Nego da se i ja pridruzim cestitkama Ani, odigrala je savrsen mec, a sto se Jelene tice, mislim da problem nije toliko bio u njenoj igri, nego u tome sto je Enan stvarno odlicno igrala i to nije Jeleni dozvoljavalo da ona preuzme inicijativu i diktira poene. Jeca je u svakom slucaju 3. od ponedeljka i to je odlican uspeh! Svaka im cast obema!!!

Cestitke Ani. Ne samo shto je prosla u finale nego je i napucala onu gadnu Sarapovu. To sam cekao ceo turnir. :-D

Jelena, Jelena. Shta napravi. Osecao sam se ko popisan kad je izgubila. Ono nije bilo ni blizu. Nije ni toliko Enan igrala dobro koliko je Jeca bila nesto stegnuta. U stvari mislim da je Anin rezultat uticao na nju. Ono klinka prosla i shta sad, frka, panika, srpsko finale - ludilo, a treba igrati protiv broja jedan koju nikad nije pobedila i jbg ode mast u propast. Mislim da je vise psihicki popustila, nego shto je Zastinin "kung fu" bio jaci. No dobro bice valjda bolje.

Mislim da se Jeleni obilo o glavu to sto je pricala posle poslednjeg poraza od Enanove kako ce je pojesti ili pocepati sledeci put. Tako nesto, ne znam da li tim recima, je izjavila. Ana mi deluje dosta skromnije. Nisam ni cuo da je govorila da joj je cilj No1. Zanimljivo da u medjusobnim duelima Ana vodi iako Jelena ima dosta vise bodova od nje...

Tzar:
Cestitke Ani. Ne samo shto je prosla u finale nego je i napucala onu gadnu Sarapovu. To sam cekao ceo turnir. :-D

Jelena, Jelena. Shta napravi. Osecao sam se ko popisan kad je izgubila. Ono nije bilo ni blizu. Nije ni toliko Enan igrala dobro koliko je Jeca bila nesto stegnuta. U stvari mislim da je Anin rezultat uticao na nju. Ono klinka prosla i shta sad, frka, panika, srpsko finale - ludilo, a treba igrati protiv broja jedan koju nikad nije pobedila i jbg ode mast u propast. Mislim da je vise psihicki popustila, nego shto je Zastinin "kung fu" bio jaci. No dobro bice valjda bolje.

tebi ona gadna pa ti se ubi onda

Srbija dobila finalistu Rolan Garosa u singlu
Ana, osveti Jelenu!
Autor: Z. Kecman | 08.06.2007 - 15:40

To više nije san, nego realnost, Srbija ima finalistu grend slema na Rolan Garosu i to u singlu! Ana Ivanović je održala javni čas tenisa drugoj igračici sveta - Ruskinji Mariji Šarapovoj, pobedivši je za samo 65 minuta sa fenomenalnih 6:2, 6:1 i prava je šteta što Jelena Janković, nešto kasnije, nije uspela da joj se pridruži u meču za titulu.

Trostruka šampionka turnira i prva igračica sveta, Žistin Enan, bila je prejaka za nju pošto je slavila sa 6:2, 6:2.
Ipak, Ana će u sutra u meču za veliki pehar imati priliku da osveti Jelenu. Teniski svet video je juče pravi srpski tornado nad Parizom. Ivanovićeva je srcem velikim kao Srbija, učinila da čuvena „sibirska tigrica“ deluje kao najpitomije mače, a kako je Ana igrala, najbolje svedoči podatak da je iskoristila svih pet brejk lopti.
- Odigrala sam zaista veliki meč, nisam puno grešila i to je bilo jako važno. Očekivala sam da će biti jako teško, ali sam i sama iznenađena da sam iskoristila sve prilike koje su mi se ukazale. Znala sam da moram da budem agresivna, jer ako Mariji date i najmanju šansu, ona je iskoristi. Imala sam uvek u glavi i to da joj šljaka ne odgovara i da se na njoj slabije kreće - rekla je Ana posle meča.
U prvom setu, Ana je iskoristila prvu brejk loptu u drugom gemu da povede sa 2:0, a potom je sigurnom igrom nastavila da pritiska Ruksinju koja je načinila veliki broj grešaka. Posle drugog brejka i 5:1, Ana je dobila priliku da odservira za set, ali joj je Šarapova oduzela servis, međutim, njena nada nije tinjala dugo, jer je Ana fantastičnim udarcima stigla do trećeg brejka i posle 32 minuta igre i prvog seta (6:2).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back