Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

O cemu se radi? Ja ovde nisam imao prilike da vidim.KOWYNUXX:sramota šta je Đoković uradio protiv onog jadnog francuza, na kraju sam navijao za "pasijansa"

Radi se o tome da je Nole igrao mec protiv decka 5 setova, i da je sve vreme izgledao ko da je na 7. nebu, osim u zadnjem setu! Realno je bio zasluzio francuz da prodje dalje jer se Nole provukao u 1. i 4. setu kada je oba puta pobedio na iskustvo u taj brejku! Francuz nije nikada igrao nijedan ovakav turnir a da je do ovog kola stigao!v.v.ilic:O cemu se radi? Ja ovde nisam imao prilike da vidim.![]()
Imamo i Zimonjića, i on je među prvih deset dubl igrača.v.v.ilic:Nikada u istoriji nismo imali ovako dobar muski i zenski tenis istovremeno. Sada imamo dve devojke u prvih 10 i jednog momka.
Moja prica je druga. Nole nije bio nimalo nezinteresovan kao sto neki tvrde, jer se radovao za svaki brejk koji osvoji vise nego Federer i Nadal za bilo koji osvojeni mec! Jednostavno, nije mu bio dan (tj nije mu ceo ovaj period). Fracuz je igrao JAKO dobro; SVE ga je htelo i SVE mu je prolazilo, a videlo se i koliko ga je publika nosila. Uz to, bio je uporan kao Nadal! Odigrao je mec svog zivota i to je to. I ljudi, shvatite da u 3. kolu ovako jaog turnira nema slabih protivnika!v.v.ilic:O cemu se radi? Ja ovde nisam imao prilike da vidim.![]()
Sedmi.///Milena///:Imamo i Zimonjića, i on je među prvih deset dubl igrača.
Ali mislim da nece stici na tron!:-(bograta2:Cao ljudi,
Imam jedno pitanje za vas. Dali neko moze da mi preporuci dobrog lekara za povrede lakta? Znam da je to cesta povreda u tenisu a ja sam povredio lakat(iako ne igram tenis) pa mi treba strucna pomoc.
Hvala.