Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa eto,i zasto da igra za reprezentaciju? Boli je briga...Uostalom,mi smo takav narod,za 5 godina ako odluci da odigra 3 meca za reprezentaciju,svi ce zaboraviti kako nije igrala i velicace je,zar ne?Uostalom,pogledajte,kad Roze igra za Svajcarsku?Samo kad je neophodno.A njega njegovi obozavaju.

Ma pustite devojku; otkud znat o cemu se sve tu radi. Mozda se ona i Jeca ne podnose i ne zele da igraju jedna sa drugom. Mozda je Jeca prva rekla da igra 100% i onda ova odustala. Mozda racuna da ne moze da izvuce toliki profesionalizam koliko god zelela da za zemljui igra sa nekim koga ne podnosi. A mozda je sa razlogom ne podnosi! Ovo je sve glup primer, ali necu da osudjujem Anu unapred!
Uostalom i Peja Stojakovic nije zeleo da igra za kosarkasku reprezentaciju toliko puta, pa su se ljudi okupljali na trgu, da u 3h nocu na video bimu posmatraju njegove NBA play-off meceve. Imacu razumevanja, bar jos godinu-dve. Ne mora uopste da znaci da joj je fotoaparat vazniji! Ali ako je devojka lepa, normalno je da ce to da iskoristi i uziva u tome! Ko od vas ne bi?!
A evo i jedne zanimljivosti sa B92, pretpostavljam dusu dalu za komentarisanje:
"Protivnik Srbije u plej-ofu još uvek nije poznat, a čelnici Teniskog saveza Srbije su najavili mogućnost da u tom meču za našu selekciju nastupi i Ana Ivanović."
Pretpostavljam da ce komentari biti: "e sada nam ni ne treba".
Znate vec da smo prosli u poslednji krug- jos jedna pobeda nas deli od svetske grupe!! :D

polarnimeda:
Ma pustite devojku; otkud znat o cemu se sve tu radi. Mozda se ona i Jeca ne podnose i ne zele da igraju jedna sa drugom. Mozda je Jeca prva rekla da igra 100% i onda ova odustala.
Ja znam da se one ne podnose !!! ;) Ali opet...i to nije razlog ! Vise volim tenisere ! Slozniji su i uvek igraju zajedno,a Jeca i krava su ko dve rivalke ! :D

ja navijam za nadala. zeleo bih da ga nole skine sa sljake- da njemu pripadne "cast"!
a to sto se ne podnose jelena i ana... otkud znas zasto je to tako i ko je kriv (ako neko jeste).

Niko nije kriv ! Jednostavno jedna drugu smatraju konkurencijom,i to je to ! :) A ja bih najvise volela da Nole "smakne" Nadala,ali ako vec ne moze on,onda bar nek to uradi Federer ! :)

joca111:
Nadal mi je odvratan, kad pocne da mi vadi gacice iz guze!
e jes' seljak zbog toga. sigurno su mu noge na X ili na O pa nosi te gacouvlakuske bermude... sta ima veze jbt kakve god da su mu! naci ce se nekoliko miliona devojaka koje ce preziveti :D
navijam za nadala- znam da ga je djole vec dobio, ali voleo bih da on bude i onaj ko ce ga skinuti sa fuckin' sljake! da nije ove sitnice, navijao bih za federera.... u principu... nije bitno ko ce da pobedi, ko izgubi njega cemo da pecemo!

Jelena Janković za "Blic" posle plasmana Srbije u plej-of
Блиц - Pre 4 sata

Pobedom nad Rumunkama (2:1) postigle smo veliki uspeh, a ja sam osećala ogroman pritisak, jer kao sedmu na WTA listi sve igračice su htele da me pobede - kaže naša najbolja teniserka.

Uzvik, suze i smeh nakon poslednjeg poena Jelene Janković za 6:4, 6:1 protiv Rumunije u Plovdivu, označio je plasman Federejšen kup reprezentacije Srbije u plej-of za Svetsku grupu! Srpski dubl Janković/Ana Timotić u odlučujućem meču "mini plej-ofa" Prve grupe Evro-afričke zone pobedio je Moniku Nikolesku/Madalinu Gojneu sa 6:4, 6:1 i ostvario veliki uspeh, a da li je vredelo suza radosnica naših devojaka znaćemo u julu kada će se crvene boriti za plasman u Svetsku B grupu.

- Izvinite, ali ja sam toliko uzbuđena da ne znam šta pričam - bile su prve reči za "Blic" naše najbolje teniserke Jelene Janković posle pobede nad Rumunkama.

- Kako se sada osećam, ne može se rečima opisati, sa ovim uspehom ništa ne može da se poredi. Sa ovakvom grupom, stigli smo do vrata Svetske grupe... Neverovatno je! Mrtava sam umorna, došla sam u Bugarsku posle osvajanja titule u Čarlstonu, svaki dan sam igrala po dva meča, i u singlu i dublu. Osećala sam ogroman pritisak, jer sam na turniru u Plovdivu, kao sedma na WTA rang-listi, bila najbolja teniserka, a sve protivnice su igrale protiv mene kao nenormalne - uzbuđeno je rekla Jelena.

Jankovićeva je pre duela u dublu, u vrlo teškom meču drugog singla donela izjednačenje Srbiji nadigravši Joanu Raluku Olaru sa 6:3, 6:4 u najtežem meču turnira.

- Teniserke u Plovdivu protiv mene ništa nisu imale da izgube i onda su sve radile da me savladaju, a pogotovo sam protiv Olareve imala dosta problema. Nijedna igračica nije bila na nivou svog ranga, kao da nisu na 200-tom, 300-om mestu na WTA listi, sve su bile pune sebe i napadale me sa svih strana. Na ovakvim takmičenjima pobeđuje najjači u glavi, a ne na terenu. Borila sam se svom snagom, morala sam i rukama i nogama da se branim, da letim na sve strane terena i tako zadržavam svoju igru. Uspele smo i presrećna sam, jer smo ostvarile veliki uspeh - poručila je Jelena.

Pre pobede Jelene u singlu, njena partnerka u dublu, Ana Timotić nije imala sreće protiv Madaline Gojneve, iako je dobro počela - 1:6, 6:4, 6:3.

Povratak Ane Ivanović?

Imena mogućih rivala Srbije u borbi za popunu Svetske B grupe biće poznati posle mečeva koji se igraju ovog vikenda, a žreb će biti obavljen u utorak ili sredu. Prema najavama čelnika Teniskog saveza Srbije, moguće je da će za našu selekciju u plej-ofu, koji će se igrati u julu, zaigrati i Ana Ivanović, 15. na WTA rang-listi, što bi značilo da će Srbija imati veliku šansu da se plasira u viši rang takmičenja

Svaka im cst, BRE!

A Ana Timotic je bas lik, svaki mec povede sa 6:1 u prvom setu i onda druga dva izgubi tesno, izgleda da je i kod nje problem u glavi, ne verujem da moze tako brzo da se umori!

Za sada stoji da je Nadal kralj sljake tako da za sada niko nije uspeo da ga srusi na sljaci pa ni Federer tako da moramo jos da cekamo da vidimo i to cudo da Rafa izgubi na svojoj teritoriji!!!!!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back