Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jelena i Ana prosle u 3. kolo amelia island-a... :D Prenosa za sada nigde :(
Sutra Dejvis kup... Na RTS 2 u 13.oo.. (prekosutra u 14.00)!
Konacno da malo gledamo Djokovica... Sta mislite, koliko ce poena da izgubi? :D

Ja idem na Davis Cup mec, ali sam morao da uzmem karte za subotu, i naravno, zaebo se !
Moram da gledam dubl, no dobro, reprezentacija je reprezentacija!:)

Juce sam stigao na Trg u 3 i zakasnio naravno, bas mi bi zao!

Amilija Ajlend: Jelena protiv Ane

Najbolje srpske teniserke Jelena Janković i Ana Ivanović sastaće se u četvrtfinalu turnira u Amilija Ajlendu. Jankovićeva je pobedila Ukrajinku Alonu Bondarenko u dva seta – 6:2, 6:0. Ivanovićeva je bila jednako ubedljiva u duelu sa Natali Deši – 6:1, 6:1. Oba meča trajala su kraće od sat vremena.

Jelena je protiv Bondarenko izgubila dva od sedam svojih servisa, ali je u svih sedam na servis protivnice napravila brejk.

Ana je i na svoj i na servis Francuskinje dobila po 6 od sedam gemova.

Naše dve teniserke su do sada igrale tri puta, a skor je 2:1 u korist nešto mlađe Ivanovićeve, s tim što je u Montrealu Jankovićeva predala bez igre.

Poslednji put sastale su se u Tokiju ove godine (Ivanović – 3:6, 6:4, 6:2).

Turnir Bauš&Lomb igra se za 600.000 dolara. Jelena je drugi, a Ana šesti nosilac.

ja ne mislim da jelena igra slabije u poslednje vreme.. jeste izgubila dva laksa meca, ali je vukla neke povrede.... ocekujem od nje top 5 do kraja godine... a od ane... dobro ce biti da ostane u top 20, ali ako uzme trenera ocekujem i nju u top 10.

polarnimeda:
Jelena i Ana prosle u 3. kolo amelia island-a... :D Prenosa za sada nigde :(
Sutra Dejvis kup... Na RTS 2 u 13.oo.. (prekosutra u 14.00)!
Konacno da malo gledamo Djokovica... Sta mislite, koliko ce poena da izgubi? :D

polarnimeda:)

Prenos bi trebao biti na Avali. Ukoliko se desi da Avala otkaze, onda ce ga sigurno biti na Eurosportu. Pocetak 17:00. (ako sam te slagala, onda moram da kazem da su i mene drugi slagali)

Pozdrav

silver-girl:
polarnimeda:)

Prenos bi trebao biti na Avali. Ukoliko se desi da Avala otkaze, onda ce ga sigurno biti na Eurosportu. Pocetak 17:00. (ako sam te slagala, onda moram da kazem da su i mene drugi slagali)

Pozdrav
hvala na informaciji, srebrna ;)
uzdam se u avalu, jer na eurosport-ovom sajtu ne postoji ni t od tenis-a live...

Srpkinja Ana Ivanović bila je uspešnija od zemljakinje Jelene Janković u četvrtfinalu teniskog turnira u Amilija Ajlendu. Ivanovićeva je slavila posle dva seta sa 7:5, 6:3.

Meč je trajao sat i 28 minuta, a Ivanovićeva će u polufinalu igrati protiv Tatjane Golovin koja je u četvrtfinalu savladala Amerikanku Venus Vilijams sa 2:0 - po setovima 6:2, 6;3.

Ključni brejk u oba seta dogodio se u samoj završnici. Posebno interesantan je bio osmi gem drugog seta u kome je servirala Jankovićeva. Ivanovićeva je stigla do tri brejk lopte, koje je propustila, ali je uspela tek četvrtu da iskoristi.

Ovo je bio četvrti međusobni duel dve naše najbolje teniserke. Ivanovićeva vodi sa 3:1.

polarnimeda i mene su slagali. Izvini.

Na Eurosportu je veceras u 19:00 bio drugi cetvrtfinalni mec izmedju V. Villiams i francuskinje Tatiane Golovin. Pobedila je Golovin, tako da ce sutra u 19:00 biti na Eurosportu mec izmedju nje i Ane Ivanovic. To sam licno cula posto sam gledala. Tako da to je to :)

ma opusteno srebrna (e, super ti je sto nisi zlatna... zlatna je bljak, osim ako nije u pitanju medalja) ;)
ja cak i kada vidim u programu najavu, ne radujem se dok svojim ocima ne vidim prenos ;)
@srlesrle
slazem se... jelenin slab servis + anin jak return = :D ana
mada, uglavnom "navijam" za jelenu zato sto racunam da moze dalje da dogura. nadam se da cemo ih uskoro gledati u finalu...
a dejvis kup... he heee... komentari su nepotrebni :D

Svaka cast nasima u Dejvis kupu,mada je Gruzija daleko slabiji protivnik.Mislim da bi neko trebalo DA ZATVORI TEME Djokovic,Tipsarevic i Zimonjic...Pa ako treba neka zatvori i Rozea,mada Roze ima daleeeeeeeeeeeeeeko vise komentara.Bez razloga se razvodnjava tema,narocito sto u tim temama najvise se komentarise izgled tenisera,a ne njihova igra.Smesno je kad se preko foruma devojke raspituju o tome ko su im i kakve su im devojke,koja kole voze i slicno.

Srlesrle:
Svaka cast nasima u Dejvis kupu,mada je Gruzija daleko slabiji protivnik.Mislim da bi neko trebalo DA ZATVORI TEME Djokovic,Tipsarevic i Zimonjic...Pa ako treba neka zatvori i Rozea,mada Roze ima daleeeeeeeeeeeeeeko vise komentara.Bez razloga se razvodnjava tema,narocito sto u tim temama najvise se komentarise izgled tenisera,a ne njihova igra.Smesno je kad se preko foruma devojke raspituju o tome ko su im i kakve su im devojke,koja kole voze i slicno.
Take devojke ti se zovu SPONZORUSE ako nisi znao...ali nije sve u igri ima nesto i u fizickoj lepoti............Samo zavisi za koje situacije se to gleda????

Naravno da su sponzoruse....Al je bezveze kako neko vec nije zatvorio te teme.Uostalom,verujem da pola tih istih ne bi gledalo ni Novaka ni Janka da nisu popularni(citaj, bogati).

Juce sam slusala sastav za fed kup meceve i nece igrati Ana za reprezentaciju iako je bilo najavljeno. Bezveze je sto ona i Jankovicka nikako da se sloze pa da kao i muski probamo da dodjemo do svetske grupe i uradimo nesto ekipno. Sto se njih dve ne vole?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back