- Poruka
- 942
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
polarnimeda:Jelena i Ana prosle u 3. kolo amelia island-a...Prenosa za sada nigde
Sutra Dejvis kup... Na RTS 2 u 13.oo.. (prekosutra u 14.00)!
Konacno da malo gledamo Djokovica... Sta mislite, koliko ce poena da izgubi?![]()

hvala na informaciji, srebrnasilver-girl:polarnimeda
Prenos bi trebao biti na Avali. Ukoliko se desi da Avala otkaze, onda ce ga sigurno biti na Eurosportu. Pocetak 17:00. (ako sam te slagala, onda moram da kazem da su i mene drugi slagali)
Pozdrav
Take devojke ti se zovu SPONZORUSE ako nisi znao...ali nije sve u igri ima nesto i u fizickoj lepoti............Samo zavisi za koje situacije se to gleda????Srlesrle:Svaka cast nasima u Dejvis kupu,mada je Gruzija daleko slabiji protivnik.Mislim da bi neko trebalo DA ZATVORI TEME Djokovic,Tipsarevic i Zimonjic...Pa ako treba neka zatvori i Rozea,mada Roze ima daleeeeeeeeeeeeeeko vise komentara.Bez razloga se razvodnjava tema,narocito sto u tim temama najvise se komentarise izgled tenisera,a ne njihova igra.Smesno je kad se preko foruma devojke raspituju o tome ko su im i kakve su im devojke,koja kole voze i slicno.