Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Indijan Vels (masters) od 9 do 18 marta.U glavnom zrebu su Djokovic i Tipsarevic,a u kvalifikacijama ce ucestvovati Ilija Bozoljac,Viktor Troicki i Dusan Vemic...

Srlesrle:
Nista neobicno..Pazi,cak je Roze izjavio da je bilo teze nego ranije..A izgubi na celom turniru 2 seta...Stvarno tezak posao.
ma jadan on bas se namucio.......tako ce do kraja godine da osvaja svaki turnir na kome se pojavi.....bolje receno svaki.....jer Rolan Garos neverujem da ce uspeti da pobedi Nadala ali nikada se ne zna.......... :-D :-D :-D :grin: :grin: :grin: :-D :grin:

E pa sad,bolji :) :) :) To nikako.Neka Nole bude za 5 godina jednom najbolji na svetu i mislim da mu je dovoljno! Pa i Agasi je samo jednom bio najbolji na svetu,i sta mu fali?

Ma ja sam mislio da bude najbolji na kraju godine! 'Bes to da bude prvi samojednu nedelju...MAda nije ni to za bacanje,eto Karlos Moja je celu jednu nedelju bio najbolji na svetu,moze da se fali...:) :) :) A Agasi je bio dosta nedelja na vrhu,ali samo jednom je bio prvi na kraju sezone,a to se broji ;)

jbg... samo neka dogura dotle... i to je uspeh..... doci ce njegovo vreme, a i nikada se ne zna.... uostalom igranje protiv federera je vece iskustvo nego osvajanje turnira na kojem ovaj nije! inace (verovatno ste vec culi/procitali), rekose da je federer u poslednjih 13, sada vec 14 tajbrejkova, izgubio samo 2.... ovaj poslednji od noleta :)

Jbt,ovaj Nole ima da sanja Federera...Mada opet,ne moze se nista drugo ocekivati kad si 13,14 na svetu...Prva 3,4 igraca se ne mogu sresti pre polufinala,tako to ide!A neka Nole gubi od Federera,nije sramota!I treba,u pravu si,jedino tako moze da naci da pobedjuje!A onda su nadrljali ostali :) :) :)

Pa da samo da dodje vreme za to....i bice veselo za nas.....hahahhahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Nole neka gubi od Federela pa jednom kada ga bude dobio....videcemo kako ce mu biti!!!!!!!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back