dbbane-software
Zainteresovan član
- Poruka
- 105
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da. da se ispomazudbbane-software:Ali sto se ne mogu nesto Ana i Jeca.
Stvarno ne znam sto one nerade neki timski rad.
Da pomazu jedna drugoj.

Juznji je pobedio Nadala u cetvrtfinalu US opena, a ove godine je i Ljubicica pobedio na nekom turniru, cini mi se Marseju ili tako nestopolarnimeda:nole je kralj.. ne znam kako ce sa ovim juznjim... cini mi se da je on i federera srusio prosle godinel... ne mogu da shvatim kako juznji nije medju prvih 15!!... ali verujem u noleta- legendu i najveceg sbina od nasih boljih tenisera!
ako neko cuje kakvo je stanje sa jecinom nogom neka javi... bas steta... sada ce mozda i jedno 2 meseca da bude opreznija, i da igra sa rezervom... al vazno je samo da se ne povredi jos vise....
ti zglobovi- ne znam sportistu koji nikada nije imao slican prob...
super za jecu!carolina 212:Juznji je pobedio Nadala u cetvrtfinalu US opena, a ove godine je i Ljubicica pobedio na nekom turniru, cini mi se Marseju ili tako nesto
Jelena se dobro oporavlja, igrace turnir u Dohi, slobodna je u prvom kolu pa ima nesto vise vremena za oporavak
a ovaj nole.. kako bezveze izgubi... eh... njemu bar daju "neku" kintu pa ga utese (nekoliko desetina hiljada evra)... a sta ja da radim kada gledam kako posle 5 mec lopti gubi mec...
retko ko sa tim godinama moze da bude konstantan pa ne brinite. samo ga iskustvo sprecava da udje u top 5, i zamaranje/disanje... ali svakako, djokovic je ne bez razloga zvezda- naj od svih tennis teenova 

Ja ne treniram tenis, ali tenis meni trenira zivce ponekadAndjelčić:Ljudi nasi teniseri su daleko dogurali...kao sto ste i sami videli!!!!!!!!!!
Tako da i ako smo mala zemlja doguracemo mi daleko..............a pogotovo u tenisu.!!!!!!!
Ja sam cisti zaludjenik tenisa tako da se nadam da ce tako biti........
oduvek sam htela da treniram tenis ali iscesila rame i ode karijera u djavola![]()
A jer neko od vas ovde trenira tenis???????? i jer dobar u njemu???????????
Ako ovako nastavimo ko u tenisu doguracemo mi daleko........![]()

Takodje..............zivci su na ivici pucanja posle bilo kog odgledanog meca...polarnimeda:Ja ne treniram tenis, ali tenis meni trenira zivce ponekad![]()

A poziv vazi i za sve ostale,malo da se rekreiramo na Bezaniji,nije zgoreg...Ko bude hteo,neka mi se javi na private!