_0pu§TεNº_
Aktivan član
- Poruka
- 1.602
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A jeste.... Samo me brine sto ona moze kako svakoga da pobedi, tako od svakoga i da izgubi.
Steta danas za Nadala,navijao sam za njega....aj ne igram aktivno ali do sredine decembra sam ga igrao 2 puta nedeljno,bilo bi lepo da se nadjem sa nekim odavde da vidim jesam li samo obican amater ili u meni lezi zrnce Rozea
E da,i gde vi ljudi igrate tenis,ja na Banjici i Bezanijskoj kosi...?koliko kostaju termini gde vi igrate i na kojoj podlozi?Hvala svima koji odgovore Mozes u Partizanu,bar dok sam bio tamo redovno su primali nove clanove...I lako je naci! Mozes i u Zvezdi,ali za njih stvano ne znam gde treba da ides.Cini mi se da imaju terene negde kod Bogoslovije na Karaburmi,dok kod stadiona nemaju nista. Dalje...Imas na Olimpu jedan klub,ne znam kako se zove,ali imaju 5,6 terena i kad god idem tamo na ispite vidjam trenere,znaci da verovatno i oni rade.Valjda sam pomogao..Marie91:Dal neko zna gde mogu da treniram tenis?