Tenis

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U sledećem kolu, Đoković će igrati protiv Tajlanđanina Danaija Udomčokea. On je šokirao Španca Huana Karlosa Ferera u četiri seta 7:6 (7-0), 7:5, 4:6, 6:1.
ako prodje ovog anonimusa eto susreta sa Federerom u 4.kolu ;-)

Mecevi nocas: Oko 3h Ana ivanovic i oko 9 ujutro Bozoljac!
Mislim da nema neke sanse Nole protiv Federera- realno; nece mu ni set uzeti. Ali verovacui i navijacu iz sve snage. Nikada se ne zna, Nole je cudo! Naravno, nece mu biti lako sa onim malim sutra! Pogotovo sto kao i Jelena ima problema sa kondicijom. Ko bi rekao da je Ana fizicki najspremnija :) A jeste.... Samo me brine sto ona moze kako svakoga da pobedi, tako od svakoga i da izgubi.
Najdalje ce ja mislim Jelena, a Nole i Ana verovatno do 4. kola.... Daj boze vise.
NAVIJACI SU NAM FENOMENALNI :D

"Novak Đoković je uspeo da se plasira u osminu finala Australijen Opena, pobedivši u trećem kolu Tajlanđanina Danaia Udomčokea sa 3:1 u setovima (6:3, 6:4, 5:7, 6:1). "
Iako je za tri klase bolji igrac, Nole je mogao mnogo bolje.
ali se odlicno vratio u 4. setu.
bravo bravo

Ostali Jelena i Djokovic. Jelena u dosadasnjim mecevima sa Serenom ima skor 2:0 u njenu korist tako da se nadam da ce je opet pobediti, a sto se Djokovica tice, u poslednje vreme je dosta napredovao pa se i tu nadam da ce barem namuciti Federera ako je vec toliko nerealno ocekivati da ga pobedi.

Pa to sam i ja mislio dok nisam video Serenu. Mislio sam od ranije da ne moze biti deblja nego shto jeste. Ali ovo je stvarno prevazislo svaku meru. Ima 150 kila minimum. Servira bolje od Federera i Noleta zajedno. Ono 200 km/h je minimum. Jadna Jelena.

Shto se Noleta tice. Ovo je ocekivan rezultat, mada mislim da je mogao malo vise da namuci Federera.

Ana je totalno razocarenje. Protiv Zvonareve je bila katastrofalna.

Tenis je najjaci sport svih vremena !!! Ja sam trenirala nekih 7 godina i zao mi je sto sam morala da prekinem !! Planiram ponovo da pocnem na leto !!! Kratko i jasno TENIS JE ZAKON !!! ;)

E super a ja sam postavio temu ROZE FEDERER-NAJBOLJI SVIH VREMENA,tako da znas ko mi je omiljeni :) Steta danas za Nadala,navijao sam za njega....aj ne igram aktivno ali do sredine decembra sam ga igrao 2 puta nedeljno,bilo bi lepo da se nadjem sa nekim odavde da vidim jesam li samo obican amater ili u meni lezi zrnce Rozea :) E da,i gde vi ljudi igrate tenis,ja na Banjici i Bezanijskoj kosi...?koliko kostaju termini gde vi igrate i na kojoj podlozi?Hvala svima koji odgovore :D :D :D

Marie91:
Dal neko zna gde mogu da treniram tenis?
Mozes u Partizanu,bar dok sam bio tamo redovno su primali nove clanove...I lako je naci! Mozes i u Zvezdi,ali za njih stvano ne znam gde treba da ides.Cini mi se da imaju terene negde kod Bogoslovije na Karaburmi,dok kod stadiona nemaju nista. Dalje...Imas na Olimpu jedan klub,ne znam kako se zove,ali imaju 5,6 terena i kad god idem tamo na ispite vidjam trenere,znaci da verovatno i oni rade.Valjda sam pomogao.. :)

dal neko zna kada i na kom prvom sledecem turniru igraju Jelena i Novak..
Ana igra od sutra u Antverpenu protiv ne tako lake protivnice... Safarove koja je u zivotnoj formi.... :)

Ana je u drugom kolu! OLE! igrace protiv natali desi... u prvom se safarova ipak povukla i ustupila mesto nekoj jakimovoj.. ili tako nekako.. bas joj hvala... mada- razbila bi i nju ana.. ako bi htela :)

e jb jel moguce da je ova tema ovako mrtva? niko ni da opsuje nase TV stanice ili eurosport sto ne prenose anu... ni u poslednjoj pobedi, ni u sledecoj partiji sa Kim...
Nema veze- vise mesta za mene (na tribinama) kada se dejvis kup bude igrao kod nas :P tj vec ove godine

ja sam gledala dir.prenos ane i kim,i mislim da se tenis prilicno forsira na nasim tv stan. a pogotovu na eurosportu.to je super,jer mi fudbal ide na zivce.koji god program da pustim-fudbal(b92,eurosport2,ranije pink...).da,uvek moze bolje i vise.a moji omiljeni teniseri su rafael nadal,marat safin,rodzer federer i endi rodik.od teniserki ameli morezmo,kim klajsters,j.henin,nikol vaidisova, ali naravno uvek sam uz nase tenisere,najvise uz j.jankovic!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back